Zoek de verschillen in een boek met 40 parallelle werelden

Even zin om van je scherm af te zijn? En hou je van dwalen in prachtige vervreemdende werelden plus een leuke uitdaging? Dan zou Zoek de verschillen van Louis Catlett zomaar een boek voor jou kunnen zijn. Dit is namelijk een kunstig zoekboek voor volwassenen. Al speuren kinderen ook graag met je mee. Er is zoveel te zien! Het is meteen ook een goede cadeautip, want dit heeft die boek- en puzzelliefhebber echt nog niet.

Zoek de verschillen voorkant zoekboek volwassenen cadeautip mus kunst kunstig parallel louis catlett

Zoek de verschillen samenvatting

Welkom in de creatieve, kleurrijke en surrealistische wereld van Zoek de verschillen.

In dit boek vind je een reeks fascinerende en intrigerende collage-afbeeldingen waarin niet alles is wat het lijkt. Neem de tijd om de voorstelling te observeren voordat je naar haar ogenschijnlijk identieke tegenhanger kijkt. Ga de uitdaging aan en onderzoek wat de verschillen zijn tussen de twee parallelle werelden. Was die badeend altijd al roze? Had die chimpansee eerder ook een jetpack? En stond die man daar net ook al? Het is aan jou om alle verschillen te ontdekken in deze levendige, eigenzinnige en boeiende beeldpuzzels. Observeer de taferelen goed en laat je niet op het verkeerde been zetten in deze bizarre wereld van Zoek de verschillen.

Toffe reis met Zoek de verschillen

Het boek Zoek de verschillen valt wat kleiner en dunner uit dan ik had gedacht. Daar wil ik mee beginnen want verder is er niks wat tegenvalt in dit toffe zoekboek voor volwassenen! En echt tegenvallen doet het ook niet. Want eigenlijk is een handzaam boekje veel fijner om mee te nemen naar bed, op reis en waar dan ook naar toe. Want Zoek de verschillen van Louis Catlett is zo leuk, dat leg je niet zomaar weg. De vraag is alleen of je ook echt met pen of potlood op die kunstige tekeningen gaat tekenen…

Zoek de verschillen neemt je mee op reis langs kunstige taferelen. In 40 prachtige vervreemdende parallelle werelden krijg je zoekopdrachten. Daarna volgen de pagina’s met de gele band bovenin met daar op spoilers. Hier staan de antwoorden. Deze spoiler pagina’s zijn qua vormgeving gelijk dus let goed op met bladeren. Meestal staan de antwoorden wat kleiner maar niet in dit boek.

De bedoeling van deze toffe reis in Zoek de verschillen is helder. Er is geen verhaal alleen heel veel beeld. Spetterende beelden van kleurrijke en vreemde collage’s waarin jij mag gaan zoeken. Links onderin staan hoeveel verschillen er zijn. Er zijn verder geen extra opdrachten nog. Dus zoek en gij zult hopelijk vinden!

Cadeautip volwassenen

Dit boek is een cadeautip bij uitstek. Het is nieuw, simpel, apart en helder wat de bedoeling is. Een puzzelfan gaat dit tof vinden. Maar ook een kunstliefhebber of boekenwurm kan Zoek de verschillen echt waarderen. Lekker even van een scherm af, dwalen in heerlijke gekke platen. Want de collage’s zijn echt tof gemaakt. Er is zoveel te zien.

En ik zeg wel voor volwassenen maar mijn dochters, 4 en 10, doen ook graag mee. Ze vinden Zoek de verschillen visueel echt heel tof. Het is weer heel wat anders dan menig zoekboek die zij in de kast hebben staan.

Zoek de verschillen van uitgeverij Mus is een heerlijk tof boek voor jezelf, of iemand anders. En weet jij het al? Ga jij met pen of potlood in dit kunstige boek te werk?

Meer informatie vind je hier bij Bol*

Lees ook deze blogs

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.