Skip to Content

Transformers Earthspark Expedition, een actievolle singleplayer game

Speel als Bumblebee in Transformers Earthspark Expedition. Gemaakt door Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment. Dit is een gloednieuwe, actievolle singleplayer TRANSFORMERS-videogame. Het wordt ontwikkeld in samenwerking met Hasbro. En dit is weer een wereldleider op het gebied van spelen. Het is de eerste game die is geïnspireerd op de originele animatieserie Transformers Earthspark. Die ging in november 2022 wereldwijd in première ging. Deze game laat een nieuwe generatie videogamefans kennismaken met een geheel nieuwe generatie Earthborn TRANSFORMERS-bots. Het is te spelen op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Transformers Earthspark Expedition

De game Transformers Earthspark Expedition

Vecht en verken als Bumblebee in een spannend actieavontuur in Transformers Earthspark Expedition om zijn aartsvijand Mandroid ervan te weerhouden de ultieme boosaardige cyborg te worden! Bumblebee staat voor zijn grootste missie: de oude Cybertroniaanse technologie terugwinnen die over de wereld verspreid ligt. Dit voordat Mandroid en zijn handlangers het kunnen gebruiken om de steden op aarde te vernietigen.

Onder leiding van Optimus Prime en met jou aan het stuur zal Bumblebee sterk genoeg worden. Dit om het vervolgens op te nemen tegen een leger van robotvijanden in ijzerharde vuistgevechten en eindbaasgevechten aan te gaan tegen de grootste Transformers-schurken. Al doende leer je krachtige nieuwe aanvalscombo’s en vaardigheden kennen en ontgrendelen! Transformers Earthspark Expedition is een singleplayer game.

Kenmerken

  • Sluit je aan bij de Autobots – Red de aarde in een open-world-avontuur.
  • Bestrijd de boosaardige Mandroid – Ontgrendel nieuwe aanvallen en vaardigheden.
  • Ga los met Bumblebee – Schakel tussen Bumblebees robot- en voertuiggedaantes.

Speel met held Bumblebee

Transformers Earthspark Expedition zet fans achter het stuur van de iconische held Bumblebee. Dit terwijl hij zich een weg baant, rijdt en vecht door een nieuwe, maar vertrouwde wereld. De game is erop gericht om de omgeving en het gevoel van de baanbrekende animatieserie natuurgetrouw na te bootsen. Bumblebee gaat op avontuur om een mysterieuze bedreiging uit zijn verleden het hoofd te bieden en de schurk uit de serie, Dr. Meridian, alias “Mandroid”, te stoppen met het terughalen van ontbrekende stukken van een eeuwenoude technologie.

Als onderdeel van deze reis vol actie kunnen spelers vrijelijk drie enorme biomes verkennen en opdrachten voltooien van hun Terraanse bondgenoten, de eerste TRANSFORMERS-robots die op aarde zijn geboren en nieuwe originele personages uit de tv-serie. Om zijn missie te voltooien, vecht Bumblebee ook tegen en naast fan-favoriete oude TRANSFORMERS-bots, waaronder Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm en Skywarp.

Assets

Diepe niveaus van verkenning en gevechten belonen spelers voor meerdere speelbeurten in de game Transformers Earthspark Expedition. Ze ontgrendelen een breed scala aan upgrades en vaardigheden die toegang geven tot eerdere locaties en om geheimen te ontdekken in voorheen ontoegankelijke gebieden. Speel de vaardigheden vrij die nodig zijn om Decepticons neer te halen met spectaculaire ultieme aanvallen en pas Bumblebee aan door verschillende motorsporen te kiezen in de voertuigmodus.

De game Transformers Earthspark Expedition is zo ontworpen dat het toegankelijk is voor fans van alle leeftijden. Het bevat gedetailleerde analyses van verschillende scenario’s die vrijheid van exploratie, leesbaarheid van de tekst, besturingsinstellingen en moeilijkheidsgraden mogelijk maken. Dit zodat de game speelbaar is voor jongere gamers. De game bevat variabele moeilijkheidsgraden, zodat de game gespeeld kan worden op basis van individuele vaardigheden.

Daarnaast zijn er mechanismen die de frustratie in gevechten verminderen, zoals richtingswaarschuwingen om spelers te helpen inkomende bedreigingen makkelijker te herkennen. Er is ook een hulpsysteem voor het besturen toegevoegd dat een eenvoudigere besturing biedt in de voertuigmodus, evenals de optie om de automatische camera in te schakelen zodat spelers hun volledige aandacht kunnen richten op het verkennen, besturen en bevechten van vijanden.

De Transformers

Transformers begon in 1984 als een speelgoedlijn en heeft sindsdien de epische strijd tussen de Autobots en Decepticons uitgebeeld in films, tv-shows, stripboeken, innovatief speelgoed en digitale media. De Transformers-franchise is een wereldwijde krachtpatser die generaties overspant en meer dan 10 speelfilms en talloze videogames heeft geproduceerd, waardoor het over de hele wereld een begrip is.

Als jong meisje, geboren in hetzelfde jaar als de Transformers, ben ik altijd al geboeid geweest door deze verhalen. Voor mij was het voor het eerst dat ik zo iets me zoveel actie en technologie zag. Het speelgoed was te gek. Het kon immers veranderen van voertuig naar robot. Bumblebee is altijd wel favoriet geweest. Met de nieuwe films heeft de hele franchise weer een flinke opleving gehad. Die films zijn heel explosief en er gebeurd ontzettend veel. Dat is echt kenmerkend. Ik ben benieuwd naar de game Transformers Earthspark Expedition en ga deze op de Switch spelen.

Transformers Earthspark Expedition

Wat vinden wij van Transformers Earthspark Expedition?

Outright Games en Hasbro hebben een hele degelijke en toffe game op de markt gezet met Transformers Earthspark Expedition. De controles spelen echt prima, en dat is een belangrijk punt voor ons. Je kan prima spelen, springen, vechten en verkennen. In het begin is het altijd even wennen aan een game en aan wat verwacht wordt. Maar ook dat went vrij snel. De game bevat vele herkenbare en iconische Transformer figuren, en ook nieuwe. Ook de geluiden zijn heerlijk herkenbaar. Fans zullen het echt tof vinden.

Ideaal ook dat je Transformers Earthspark Expedition op diverse manieren kan spelen zodat het voor jongere spelers ook te doen is. Wij zijn de game gewoon gestart op normale modus en dat is te doen met hier en daar een flinke uitdaging.

Transformers Earthspark Expedition

Opvallend vind ik wel de liefde die in deze game zit. Als Bumblebee even niks doet gaat ie bijvoorbeeld rekken en strekken. En soms lopen er kleine beestjes rond. Het klinkt misschien onbeduidend, maar dit soort elementen vragen echt veel programmeerwerk. En dat zorgt juist voor die goede sfeer dat het met liefde is gemaakt.

In de game verzamel je schroot en dat is belangrijk. Zo kan je daarvan weer diverse dingen aankopen zoals je vlammen uit je uitlaat of een toffe claxon.

Transformers Earthspark Expedition is in Nederlands gesproken en geschreven. Wij zijn als volwassenen blij met deze game. De herkenbare karakters en geluiden zijn tof. En de uitdaging is ook vermakelijk. Dit is een game die we gaan uitspelen en die ons verrast heeft.

De game bestel je onder andere bij Bol.com*

Transformers Earthspark Expedition

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.