Skip to Content

Miraculous – een verzameling verschillend speelgoed

Is jouw kind ook zo gek op Miraculous? Deze computergeanimeerde tv-serie gaat over een magisch meisje en superheld. Twee tieners transformeren in de superhelden Ladybug en Cat Noir om de stad te beschermen tegen superschurken. Onze kinderen kijken deze filmpjes heel graag en waren dan ook heel enthousiast dat er een speelgoedlijn van bestaat!

Miraculous

Drie delen van de Miraculous speelgoedlijn

Bij uitgever Boti, Big On Toy Innovation, is veel verschillend speelgoed uitgekomen in deze Miraculous lijn. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een lippenstiftset, een ‘foot spa’, knuffeltjes, kussens, make-upsetjes. Voor MamaScrapelle mag ik een knuffel, een Miraball en de nagelstudio uitproberen. Daar zeggen ze bij mij thuis geen ‘nee’ tegen!

Knuffel Nooroo

Direct bij het openmaken van dit Miraculous pakket valt knuffel Nooroo op. Hij is namelijk heerlijk zacht, met grote ogen. Echt knuffelbaar! De ogen zijn hard en glimmen je tegemoet. Mijn dochter van 10 is er gek op, eigenlijk wilden ze het dus alledrie wel hebben! De knuffel is ruim 20 cm groot, en wat mijn dochter er het fijnst aan vindt zijn de uiteindes van de vleugels. Deze doen haar namelijk denken aan haar lievelingsdoekje.

De Miraculous – Marinette nagelstudio

Wauw… wat een imposante nagelstudio hebben we gekregen. In een mooi geïllustreerde doos zitten de materialen, met natuurlijk de herkenbare Miraculous afbeeldingen. Er zit van alles bij, namelijk nagellak, stickers, glitter, een nagelvijl, een potlood voor de witte randen en zelfs een werkende droger.

Bij het uitpakken ben ik heel benieuwd wat de kwaliteit is van deze nagelstudio* van Miraculous. Het oogt best ‘plastic’ en wat broos. Mijn dochters geven aan dat de stickers niet helemaal recht geplakt zijn. Het begin is dan ook niet heel positief, maar we hebben nog geen nagel gelakt. Aan de slag dus! Nadat de batterijen zijn geplaatst kunnen we echt beginnen.

Meteen valt de nagellak mij heel erg mee. Het dekt heel goed en de kleur is mooi helder. Het opbrengen van de glitters vind ik een heel gepruts, maar de kinderen doen dit met meer gemak. Wel is het plaatje op de doos ietwat te hoog gegrepen, wij houden het bij een paar losse glitters. De spreider is prettig, op deze manier kunnen de kinderen veel gemakkelijker hun hand stilhouden bij het lakken. Voor de duim hebben we nog niet echt een oplossing gevonden, die hebben we dus maar ‘los’ gedaan.

Glitter

Er zijn twee soorten glitter toegevoegd. We kunnen niet goed onderscheiden wat het verschil is. Beide lijken ons geschikt voor de nagels en hebben we ook uitgeprobeerd. Dit gaat, met wat beleid, prima. We missen eigenlijk wel wat blanke lak om een laagje over de glitters heen te doen. Dat had het namelijk nog wat steviger gemaakt.

En nu drogen maar! Bij de Miraculous Marinette nagelstudio zit een heuse nagellamp. Met blauw licht lijkt zeer ‘professioneel’. Het fijne is dat, door de ventilator, het drogen daadwerkelijk sneller gaat. In de beschrijving staat dat er ook geluiden bij zijn, wij horen alleen de ventilator. Wellicht wordt dat bedoeld.

Over het eindresultaat zijn we niet ontevreden. Het dekt goed, ziet er leuk uit! De stickers die bijgevoegd zijn, zijn niet bedoeld voor de nagels verwachten wij. Ze zijn namelijk veel te groot. Maar wel heel leuk om als ‘extraatje’ nog wat Miraculous stickers te hebben. De prijs-kwaliteitverhouding vinden we een beetje uit balans. Dit in tegenstelling tot de andere Miraculous producten die we hebben mogen uitproberen.

Miraculous Miraball

Altijd leuk, zo’n verrassingsbal. En dat het van een van hun favoriete series is werkt helemaal goed natuurlijk. De kinderen kunnen dan ook niet wachten om de Miraculous Miraball uit te pakken. De eerste laag is het lastigst, wat zit dat plastic goed vast. Dit verhoogt de spanning lekker.

Na de eerste laag komt er een heuse kerstbal tevoorschijn. Het leuke is dat deze ook weer in elkaar kan als je de inhoud hebt verwijderd. Ik weet dus al wat er in de kerstboom, of eigenlijk die in hun eigen kamer, gaat hangen deze kerst. Er zijn veel verschillende soorten, het is een verrassing welke je krijgt!

We waren verrast om te zien wat er uit de bal kwam. Hoe krijgen ze zo’n grote squeezy erin vroegen wij ons af! Deze Miraculous squeezy is heerlijk zacht en werkt dan ook heel goed. Hij popt uiteindelijk steeds weer terug in zijn oude vorm. Een geslaagde inhoud dus! Daarnaast zitten er ook nog stickers in. Ze zijn blij hier!

Zoek jij nog een cadeau voor de feestdagen voor je zoon of dochter? Kijk dan ook eens bij onze verlanglijstjes, of ren naar de winkel voor deze Miraculous producten natuurlijk!

Kijk hier voor meer uitdagend speelgoed

Footer2 nieuw
Linda
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.