Geharrewar in de Sushibar – een regenworm variatie

Ken jij het spel regenwormen van 999 games? Heb jij het spel al zoveel gespeeld, dat je toe bent aan nieuwe variatie? Zoek niet langer want met de komst van Geharrewar in de Sushibar krijgen de kippen eindelijk iets anders te eten, maar pas op voor de graten!

Geharrewar in de Sushibar

Na jaren regenwormen te hebben gegeten zijn de kippen in het kippenhok toe aan wat variatie. Ze willen sushi! De beste sushi eet je het liefst natuurlijk zonder graten. Maar sushi is gemaakt van rauwe vis en vissen hebben nu eenmaal graten. Geharrewar in de sushibar speelden wij een aantal keren op vakantie en het bleef leuk. Of je het nu met 2 of met 4 spelers speelt. Je moet goed blijven opletten want voor je het weet heb je te weinig stenen!

Sushi versus regenwormen

Met het spel regenwormen heb je maar 1 rij regenwormen en kun je eigenlijk alleen maar meer punten krijgen. Maar met geharrewar in de Sushibar heb je ook minpunten. En als je denkt, maar die wil ik niet sparen, dan heb je het goed mis. Want bij Sushi horen graten, en spaar je geen graten dan heb je ook geen Sushipunten! En die wil je natuurlijk wel hebben.

geharrewar in de sushibar

Geharrewar in de sushibar is een leuk spel dat je met met meer personen kunt spelen en bij elkaar stenen kunt afpakken. Onthoudt maar goed waar die hoge sushipunten en die lage graatpunten liggen.

Heb jij aan het einde van het spel de meeste punten over dan heb je gewonnen!

Geharrewar in de sushibar snel te leren!

Geharrewar in de sushibar is een snel spel voor na het eten of om mee te nemen op vakantie. Te spelen vanaf 8 jaar, maar ik denk voor kinderen die regelmatig spelletjes spelen dat 7 jaar ook al leuk is. De twee 9-jarigen waarmee ik het spel speelden waren enthousiast in elk geval!
Het is makkelijk te leren, je hebt evenveel winkansen en de dobbelstenen doen de rest!

Lees ook deze recensies van 999 games

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.