Trust Fayzo gaming headset – Een top headset op budget

Gebruik jij wel eens een headset? Zelf heb ik al vele headsets versleten, ik gebruik ze dan ook vaak. Een headset is ideaal om als koptelefoon en als microfoon te kunnen gebruiken. Of je nou naar je serie wil luisteren, in-game met elkaar praten en je omgeving horen, of een meeting of gesprek hebt, een headset werkt voor allemaal. De Trust Fayzo gaming headset is geschikt voor meerdere platformen. Ik test hem graag voor je uit.

Trust Fayzo gaming headset - Een top headset op budget

Trust Fayzo gaming headset

De GXT 489 Fayzo Multiplatform Gaming Headset kan op alle platforms aangesloten worden door middel van de 3.5mm audiokabel. Deze headset is compatible met de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Nintendo Switch, Android, iOS en de PC. De headset komt verder met een adapter kabelsplitter die speciaal is ontworpen voor pc-gamers.

De Trust Fayzo is gemaakt met aandacht voor het milieu. 85% van deze headset is gemaakt van 85% gerecycled plastic. De headset heeft verder een flexibele microfoon die je ook kan demonteren. De ingebouwde krachtige drivers hebben een grootte van 50mm en de oorkussens zijn van het type over-ear waarbij de dikke kussens zijn gemaakt van mesh en kunstleer voor extra comfort.

READY, HEADSET, GO

Recensie Trust Fayzo gaming headset

De Trust Fayzo gaming headset kwam binnen! Dit is de GTX 489, die onder andere geschikt is voor meerdere platformen. Zelf speel ik vooral op de pc spelletjes en heb ik daar soms meetings of belletjes via discord of soms teams. Ik speel ook wel eens op de Switch of bel via android. Een playstation komt er in de toekomst waarschijnlijk ook. Kortom, opties zat. Ik open de doos en alles zit voorzichtig ingepakt. Het spreekt allemaal voor zich en ziet er goed uit.

Het aansluiten van de Trust Fayzo gaming headset gaat heel gemakkelijk en hij word overal snel herkent. Mijn telefoon is vrij nieuw en hiervoor heb ik een andere kabeltje nodig. Ik heb namelijk geen jack ingang (zo’n rond openingetje). Oortjes hebben die meestal ook nodig. Gelukkig zijn er allerlei kleine omzetstukjes hiervoor. Handig om te hebben!

Passend voor nu

Tegenwoordig zijn we allemaal steeds bewuster bezig met het millieu. Ook werken we veel meer thuis en gebruiken vaak technologie. De Trust Fayzo gaming headset sluit hier goed op aan. Doordat deze voor het grootste deel van gerecycled materiaal is gemaakt en er zo min mogelijk verpakkingsmateriaal word gebruikt is dit een bewuste keuze. Het voelt goed om dat kleine beetje extra te doen of rekening te kunnen houden met het millieu.

Ook speelt deze headset goed in op het feit dat de meeste van ons meerdere apparaten hebben thuis en wisselen tussen telefoon, pc of een console. De fayzo headset is namelijk te gebruiken op al deze platformen. Dit is niet alleen handig en modern maar scheelt ook geld. Geen losse oortjes, koptelefoons en headsets meer voor alle apparaten. Dat geeft ook nog eens minder troep in huis.

Over Trust

Mijn eerste boxjes waren van trust. Ze waren goed betaalbaar en gingen lang mee. Voor mij was trust altijd een merk met prima kwaliteit apparatuur en opties voor gamers. Ik had altijd een enigzins krap budget en wilde toch dat mijn spullen goed meegingen. Trust zag ik als het merk voor deze categorie.

Trust International B.V. werd opgericht in 1983 en is wereldwijd actief met 4 merken: Trust, Trust Gaming, Trust Mobile en Trust Smart Home. De missie en visie van Trust sluit goed aan bij mijn beeld van dit merk. De Trust Fayzo gaming headset past hier ook precies bij.

Wist je dat?
Trust zijn gebruik van plastic en verpakkingsmateriaal minimaliseert en gerecycled materiaal gebruikt?

Wat vond ik?

Deze headset* zit erg lekker en heeft een fijne padding. Over ear vind ik altijd het prettigst zitten, dat sluit ook fijn af en voelt comfortabel. De Trust Fayzo gaming headset is gemakkelijk in gebruik. Omdat hij op zoveel platformen werkt heb je voor al deze systemen dus maar één headset nodig, dat is natuurlijk ideaal. Hij is goed betaalbaar en dus ook ideaal voor gamers die op budget moeten letten. De kwaliteit is hier niet minder door.

Het geluid en de microfoon zijn helemaal prima. Het enige nadeel is dat er een kabel aan zit. Wil je een headset zonder, dan moet je echt wat dieper in de buidel tasten. Verder zie ik geen verbeterpunten. Een comfortabele headset van prima kwaliteit die heel breed te gebruiken valt. Volume regulatie is gemakkelijk tijdens het dragen, zoals ik het gewend ben. De microfoon kun je muten (uitzetten) met een knopje. Dit heeft niet elke headset en vind ik heel prettig, bijvoorbeeld als je tussendoor even iets wil eten. Vind jij het ook zo vervelend om de ander te horen smakken? Gewoon even je headset muten!

Voordelen Trust Fayzo gaming headset

  • Heeft een mute-knop
  • Afneembare microfoon
  • Betaalbaar voor iedereen
  • Comfortabel, over ear-padding
  • Gemaakt van gerecycled materiaal!
  • Geschikt voor allerlei platformen, maar één headset nodig
  • Gemakkelijk in gebruik

Meer van Trust op MamaScrapelle

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Jasmijn
Delen is enorm lief

Jasmijn

Hi, Jasmijn hier! Ik ben 29 en woon in Medemblik met mijn partner, twee boefjes van katten en zeven prachtige kippen. Hier in huis zijn we dus gek op dieren. Momenteel ben ik niet werkzaam vanwege chronische ziekte, maar hier bouw ik wel naartoe. Dit doe ik onder andere door recenseren en bloggen. Voorheen werkte ik met kinderen en deed activiteiten, hiernaast heb ik enige ervaring in management. Dit alles is inmiddels een ver verleden. Bloggen is een nieuw hoofdstuk, en in de toekomst content marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.