Draadloze toetsenbord en muis, een handige meeneem versie

Vind je het ook vervelend om op een klein schermpje van je telefoon of tablet alle informatie te moeten typen.. maak dan gebruik van de Lyra set van Trust, een draadloze toetsenbord met muis! Het is een makkelijk toetsenbord met alle gemakken die bij een vaste computer of laptop ook te vinden zijn!

Draadloze toetsenbord en muis

Informatie over verpakking

De verpakking is goed open te maken waardoor deze in zijn geheel bewaard kan blijven iets wat ik zelf altijd erg prettig vind. Een extra leuk weetje over de verpakking en de materialen zelf is dat het milieuvriendelijk en tot wel 85% uit gerecycled materiaal bestaat. Op de verpakking aan de buitenzijde is al in het Engels weergegeven welke opties er mogelijk zijn met het draadloze toetsenbord en muis. Zo valt er te lezen hoelang de apparaten mee kunnen op de eigen batterij, wel 6 maanden, en met welke apparaten hij gekoppeld kan worden en dat het gebruik voor zowel links- als rechtshandige kan zijn.

In de Lyra set van Trust zitten de volgende onderdelen:

 • Toetsenbord, tot wel 10 meter draadloos te gebruiken
 • Muis
 • Kabel voor opladen van de muis en het toetsenbord.
 • Gebruiksaanwijzing voor het koppelen van de apparaten aan elkaar en aan jouw eigen apparaten.
draadloze toetsenbord en muis

Neem je draadloze toetsenbord en muis mee naar ….

Het draadloze toetsenbord en muis zijn gemakkelijk mee te nemen en zijn licht van gewicht. Met een schuifje omschakelen werkt het al naar behoren. Je hoeft namelijk maar één keer de verbinding tussen de apparaten te maken en vervolgens wordt dit onthouden. Er is ook een extra usb chip in de achterzijde geplaatst zodat je het ook kan koppelen aan de computer, super handig!

Ik werk in het onderwijs en hierbij maken wij school doorlopend gebruik van een Ipad. Hierop kunnen wij de resultaten van de online lessen bijhouden en eventueel direct naar handelen. Hierbij maak ik geen gebruik van het toetsenbord. Als ik administratieve zaken aan het doen ben zoals plannen, rapporten of analyses schrijven is het typen op het scherm minder prettig. Hiervoor maak ik dan graag gebruik van het draadloze toetsenbord. Dit zodat ik op mijn vaste computer de gegevens open kan hebben staan en op mijn Ipad door kan werken. Hierdoor kan ik veel efficiënter werken én zitten alle functies van een normaal toetsenbord hier ook op.

draadloze toetsenbord en muis

Privé gebruik

Als ik thuis kom en voor StoerLeesVoer of MamaScrapelle wil werken aan een recensie of blog vind ik het niet altijd prettig om mijn Macbook erbij te moeten pakken. Dat staat altijd op zolder en mijn Ipad met draadloze toetsenbord en muis zit al vaak in de tas. Ik pak hierdoor veel sneller de Ipad en zet de schuifjes op aan. Alles is direct verbonden en eventuele nieuwe ideeën kan ik meteen uitwerken.

draadloze toetsenbord en muis

Mijn vriend heeft ook gekeken wat hij van het toetsenbord en de muis vond. Hij is een echte gamer en heeft altijd zijn toetsenbord nodig. Hierop heeft hij aangegeven dat het toetsenbord inderdaad zo goed als identiek is aan een computer op één onderdeel na. De gamer maakt vaak gebruik van het numpad aan de zijkant. Dat is een speciaal vierkant met nummers onder elkaar zoals op je telefoon het nummertoetsenbord. Ben je een gamer dan is het fijn om dit bij elkaar te hebben in plaats van het verspreid te hebben staan. De Lyra set keyboard en muis zijn niet ontworpen voor gaming, maar kunnen er wel voor gebruikt worden. Verder vond hij het ook erg gebruiksvriendelijk en was het goed te koppelen aan de Samsung apparaten van hem.

Voor meer informatie over de Lyra set van Trust, bekijk de website:

Winactie Draadloze toetsenbord en muis

Namens Trust mag ik een draadloos toetsenbord en muis weggeven. Wil jij er voor je werk of privé gebruik van maken? Laat een reactie achter onder deze blog of onder de post op Instagram of Facebook en laat weten waarom jij deze Lyra Set van Trust wilt winnen

Gefeliciteerd Jolanda

winactie
Footer2 nieuw
Kimberley
Delen is enorm lief

Kimberley

Hoi, Ik ben Kimberley en ben 25 jaartjes jong. Samen met mijn verloofde woon ik in Rotterdam en vanaf september 2023 stappen we samen het huwelijksbootje in. Een meisjesdroom die eindelijk mag uitkomen! Doordeweeks ben ik werkzaam in het onderwijs. De afgelopen 2 jaar voor groep 6 gestaan en het komende jaar weer een groep in de bovenbouw. Tevens ben ik ook bevoegd om gymlessen te geven aan de gehele basisschool. Wat ik met heel veel plezier doe. De reactie van de kinderen wanneer ik een salto spring blijft altijd mooi.

19 reacties

 1. Oh wat handig! Ik heb van de week nog zitten notuleren op een tablet, maar dat bleek ontzettend onhandig… Dit zou een uitkomst zijn!

 2. de meeste letters zijn van mijn toetsenbord afgesleten
  ik zou heel graag kans maken op dit mooie nieuwe draadloze exemplaar, verras me maar dat is toch een geweldig moederdag kado dit jaar

 3. Geweldige aanvulling op mijn thuiswerk set aangezien ik per volgende maand 3 dagen per week vanuit huis ga werken

 4. Dit lijkt mij erg handig voor de ipad. Deze gebruik ik voornamelijk om te emailen (is altijd lekker bij de hand), maar een echt toetsenbord en een echte muis maken dat natuurlijk vele malen makkelijker.

 5. Dit zou echt een hulp voor mij zijn, volgens mij heb ik te dikke vingers voor mijn telefoon want moet alles 3 keer opnieuw intikken……echt wat een gave actie en je zou er een oma mee blij maken

 6. Mooi actie, ik zal graag de Trust draadloos toetsenbord en muis willen winnen handig voor werk en privé gebruik!

 7. Dit lijkt me wel heel erg fijn om aan mijn iPad te kunnen koppelen. Dan wordt het maken van flyers een stukje makkelijker voor me. Ook stukken typen wordt dan wat makkelijker en fijner omdat ik dan de tablet gewoon meer kan leggen i.p.v. in mijn hand en op mijn schoot te houden. Ook ergonomischer werken wat mijn rug en nek ook weer ten goede komt.

 8. Ik doe graag mee. Ik zou het draadloze toetsenbord en de muis gebruiken om privé overal en altijd makkelijk te kunnen internetten. Lijkt mij ideaal!

 9. Dat is gaaf en makkelijk! Ik zou het vooral thuis gebruiken, lekker om de blogs te lezen en het nieuws bij te houden. Maar ook op het werk makkelijk om de opdrachtjes voor de kinderen voor te bereiden!

 10. Omdat ik met één hand moet tiepen is een compacte toetsenbord echt super handig, ik maak héél graag kans hierop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.