Skip to Content

Crayola stiften en pennen – nooit meer een saai notitieboek

Crayola, al jarenlang ontwikkelaar en uitgever van kleurartikelen en creatief knutselspeelgoed brengt deze zomer een collectie Take Note! stiften en pennen uit om de mooiste creaties mee te maken. Het uniek gekleurde schrijfgerei van Crayola zorgt ervoor dat het maken van notities, huiswerk, bullet journals en handlettering nog makkelijker en leuker wordt. Van uitwisbare markeerstiften, tot afwasbare gelpennen en van afwasbare viltstiften tot markeerstiften met fijnschrijver. De Take Note Crayola stiften en pennen zijn verkrijgbaar vanaf €5,99 bij Ako, Bol.com, de betere boekhandels, speelgoedspeciaal-zaken en webshops.

Take Note stiften en pennen van Crayola

Je agenda en notebook zien er kleurrijk uit met de take note pennen en stiften van Crayola. Schrijven en tekenen wordt een feestje!

Vanaf vandaag hoef je niet meer stad en land af te reizen om dat ene perfecte notitieboekje te vinden dat uniek is en past bij jouw persoonlijkheid. Met de nieuwe productlijn Take Note! van Crayola tover je notitieboekjes, huiswerkopdrachten en andere schriftelijke herinneringen om in jouw eigen unieke en kleurrijke creatie.

Uitwisbare Crayola stiften

Gebruik de Crayola Take Note! uitwisbare markeerstiften om notities en aantekeningen te markeren. Een foutje maken mag met deze stiften. Gaat een afspraak toch niet door of heb je bloemetje te veel getekend? Met deze uitwisbare stiften is dat geen probleem. Een foutje wis je zonder ‘schade’ aan de bladzijde uit door de doorzichtige punt aan de andere kant van de stift. Het deed mij direct denken aan de toverstiften uit mijn jeugd waarmee je ook van stiften twee kleuren kon maken.

Afwasbare Crayola pennen

Voor het fijnere werk zijn de afwasbare gelpennen heel geschikt. Vooral het antislip gedeelte die de plaatsing van de vingers aangeeft zijn prettig in gebruik. Let wel even op dat je het plastic beschermlaagje van de pen afhaalt! Ik trapte er namelijk eerst flink in dat de pennen het niet zouden doen. Tot ik hem wat beter ging bestuderen.

De ergonomisch verantwoorde Take Note! gelpennen van Crayola zorgen in combinatie met de afwasbare viltstiften van Take Note! voor een zeer afwisselend en kleurrijk beeld. Zowel de viltstiften als de gelpennen hebben inkt dat snel droogt waardoor je geen last krijgt van vlekken. Ze hebben een egale kleurafgifte en zijn streeploos. Heb je wel een pen bij de hand maar geen papier en wil je toch iets belangrijks onthouden? Een kleine aantekening met deze pen op je hand is geen probleem. De gelpennen en Crayola stiften zijn makkelijk afwasbaar van de huid en uit kleding.

2-1 markeerstiften

De ideale combinatie Crayola stiften zijn de Take Note! 2-in-1 markeerstiften met fijnschrijver. Wissel het schrijven creatief af met handlettering en tekeningen. Het maken van dikke en dunne lijnen wordt nog makkelijker met deze Take Note! set met daarin 6 intense kleuren met een fijne stift en pen punt. Ik probeerde ook even uit of de 2-1 markeerstiften ook uitwisbaar zouden zijn. Alleen de rode niet, die werd mooi geel. De andere wel!

Kleurrijke Take Note pennen en stiften van Crayola

tekening bloem

Maak het plannen, bijhouden en afronden van taken makkelijker en leuker door ze kleur te geven met de kleurrijke Take Note! pennen en stiften van Crayola en maak jouw eigen unieke persoonlijke creatie.

Voor mij of voor mijn dochter?

Je agenda en notebook zien er kleurrijk uit met de take note pennen en stiften van Crayola. Schrijven en tekenen wordt een feestje!

Wij vinden de Take Note pennen en stiften van Crayola heel lekker schrijven en tekenen en nu komt nog de grote verdeeltruc.. welke zijn voor dochterlief en welke zijn voor mama? Voorlopig gebruiken we ze samen en zijn we bezig met een gezellige zomervakantie planning te maken. Samen delen = samen schrijven en tekenen

Lees ook deze blogs

Footer4
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.