Mini Neon Scented Marker Maker – een creatief setje van Crayola

Crayola introduceert drie verrassende producten waarmee  kinderen hun creativiteit oneindig de vrije loop kunnen laten. Ben jij voor je 3+ jarige nog op zoek naar een creatief cadeau voor de feestdagen dan zou ik zeker even verder lezen. Ik leg je namelijk uit over de Crayon Pen, de Washimals en de Crayola Mini Neon Scentend Marker Maker. Deze laatste heb ik ook ontvangen voor een review.

Crayola creatief speelgoed

crayola creatief speelgoed

Crayola heeft alles wat een kind nodig heeft om hun verbeelding de vrije loop te laten. Er zijn 3 nieuwe producten om te ontdekken voor kinderen van 3+, 5+ en 8+ jaar. Crayola stimuleert onbeperkte creativiteit en is daarmee een goede afwisseling tussen al het speelgoed en snoepgoed voor de feestdagen. Wij gingen aan de slag met de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker inclusief YouTube filmpje hoe het precies werkt.

Crayon Pen

crayon pen

Laat een Crayola-waskrijtje smelten met de speciale pen en start met tekenen. De pen is zo samengesteld dat deze niet warm wordt en veilig gebruikt kan worden. Met de Crayon Pen ben je niet gebonden aan papier, je kunt een origineel kunstwerk maken op hout, glas, papier, canvas en karton. In de verpakking van de Crayon Pen zijn 8 waskrijtjes toegevoegd. Mocht je nog meer creaties willen maken dan heeft Crayola ook nog een losse set van 64 waskrijtjes te koop als navulling. Op naar een prachtig kunstwerk!

Washimals

washimals

De Crayola Washimals zijn schattige, inkleurbare en afwasbare huisdier figuren. Door de figuurtjes in te kleuren met de bijgeleverde viltstiften krijg je een bijzonder 3D-effect. Kleur je favoriete diertje in met mooie stippen, strepen of bedenk een compleet nieuw patroon. kunt je Washimal schoonmaken in het bijgeleverde badje, deze werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimal-figuren nat worden en schrobben maar! Nadat je Washimal is opgedroogd kun je beginnen aan een nieuwe creatie.

Je breidt je Washimal familie uit met de schattige navulverpakkingen.

Lees hier de blog van Washimals huisdieren en Washimals fantasiewezens

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Mini Neon Scented Marker Maker

Tot slot introduceerden ze de Crayola Mini Neon Scented Marker Maker, hiermee kun jij je eigen gepersonaliseerde geurende neonstiften maken.

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Deze onderdelen zitten er 36 keer in. Genoeg voor een klassentraktatie!


Mix met behulp van de drie basiskleuren, maatbeker en een viltstiftenvergrendelaar je eigen persoonlijke kleur en geur. De drie basiskleuren hebben een eigen geur (Blue Raspberry, Lemon Toffee en Fruit Punch).

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Met de mengkaart creëer je je favoriete kleur of je bedenkt een eigen kleur.

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Het resultaat Mini Neon Scented Marker Maker:

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Versier daarna je Crayola Mini Neon Scented Marker Maker met de bijgeleverde stickers en bedenk een unieke naam die je op het label schrijft en op de stift plakt. Om je gloednieuwe zelfgemaakte stiften nooit meer kwijt te raken maak je deze eenvoudig vast aan je tas, etui of draag het als sieraad!

Footer4 nieuw

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.