Sinterklaasbloghop 2022 – een leuk spel van Megableu

Elk jaar doen we met MamaScrapelle mee met een bloghop. Deze Sinterklaasbloghop 2022 hebben we een leuke prijs voor jullie namelijk een spel van Megableu. In deze blog vertel ik je alles over de Sinterklaasbloghop en hoe je kans maakt op deze leuke prijzen.

sinterklaasbloghop 2022

Wat is een Sinterklaasbloghop?

Een bloghop, zoals deze Sinterklaasbloghop 2022 is als het ware een lange treinrails van blogs die in een cirkel lopen. Bij elk station vind je een blog waar je even uitstapt, je ontdekt een blog, kunt er kans maken op een mooie prijs tussen de €17,50 en €35 euro en stapt daarna weer in de trein om verder te hoppen. Je kan de trainrails vooruit of achteruit volgen, maar na een paar jaar ervaring met MamaScrapelle weet ik dat de meeste mensen vooruit hoppen. Hij start 16 november om 09.00. Vanaf dan gaan alle stations open en kun je bij alle 20 deelnemende blogs een prijs winnen tot 23 november!

Wie heeft de Sinterklaasbloghop 2022 georganiseerd?

De Sinterklaasbloghop 2022 is georganiseerd door Amanda. Gezamenlijk met een team bloggers zorgen we voor een mooie trainrails langs verschillende Nederlandstalige blogs. Dat betekent dat je ook zomaar in België even uit kunt stappen. De variatie is reuze, van mamablogs, boekenblogs, lifestyleblogs, reisblogs en vast nog meer soorten blogs. Zelf vind ik het ook altijd leuk om even rond te neuzen bij andere blogs die ze schrijven.

verlanglijstjes met cadeautips

Even voorstellen wie is MamaScrapelle?

De kans is groot dat je tijdens deze Sinterklaasbloghop 2022 via een van de 20 andere deelnemers nu bij MamaScrapelle uitkomt. Je komt dan nu waarschijnlijk langsgehopt via het vorige station. Marieke Blogt. Een lifestyle en mamablog waar ze je ook elke maand meeneemt in een kijkje in haar privéleven. Bij haar kun je een heerlijk Rituals pakket winnen.

Tijd om wat meer te vertellen over MamaScrapelle. Van creatieve blog, naar mamablog naar lifestyleblog. Dat is zo’n beetje de groei van de afgelopen 7 jaren. Waar ik de blog alleen begon, heb ik al jaren een tof team zodat ik het werken als leerkracht kan combineren met bloggen. Een groei waarbij er dagelijks 2 a 3 blogs vol inspiratie online komt. Dat doe ik gelukkig niet alleen want ik heb een heel leuk blogteam die ook voor mijn tweede blog, StoerLeesVoer, bloggen. Die doet ook mee aan de Sinterklaasbloghop 2022 dus hop vooral straks lekker door.

Op MamaScrapelle vind je veel inspiratie voor ouders van kinderen en professionals. Van speelgoed, dagjes uit, vakanties, DIY knutselprojecten, verlanglijstjes, opvoedtips en recepten. Er komt van alles voorbij. Door het blogteam dat uit moeders en veel leerkrachten en orthopedagogen bestaat ontstaat er een mooie balans tussen alle onderwerpen.

Regelmatig mogen wij gave winacties houden voor onze volgers! Genoeg redenen denk ik zo om gezellig te blijven volgen 😉 Je kunt ons actief vinden op Instagram en Facebook

Wat kun je winnen bij MamaScrapelle tijdens de sinterklaasbloghop 2022?

sinterklaasbloghop 2022

Tijdens de Sinterklaasbloghop 2022 kun je het spel Paddies zandkastelen winnen van Megableu.

Paddie en zijn vriendjes, schildpadden, zijn nog maar net uit hun eieren gekropen en willen nu al de wereld verkennen! De spelers helpen Paddie en de andere schildpadden om veilig naar de andere kant van het strand te komen en hun moeder te vinden in de zee.

Maar onderweg ligt er gevaar op de loer. Een krab wil de jonge schildpadden opeten. Jij moet ze helpen door zandkastelen te bouwen.

Volgens het populaire “bingo”-mechanisme kies je een symbool en een kleur. Alle spelers mogen dan precies op dit symbool op hun spelbord een zandkasteel plaatsen. Maar elk spelbord is anders, dus het wordt spannend om te zien wie zijn schildpadje als eerste veilig naar de andere kant van het strand brengt!

Een super leuk spel voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Lees hier de uitgebreide recensie van Paddie’s zandkastelen

En nu verder hoppen met de Sinterklaasbloghop 2022

Heb je meegedaan?!
Nu is het tijd om door te hoppen in deze Sinterklaasbloghop 2022. Ik mag je doorsturen naar de blog van Miriam Meervanmir. Miriam is mama van maar liefst 4 meiden en deelt ook veel uit haar privéleven. Vooral haar TikTok account is erg leuk om te volgen. Bij haar kun je ook een spel van Megableu winnen.

Veel plezier met hoppen en ik hoop dat je nog regelmatig gezellig langskomt bij MamaScrapelle!

Gefeliciteerd Lieke!

Sinterklaas knutsels
Sinterklaasknutsel

Sinterklaas gerelateerde blogs op MamaScrapelle

Veel plezier tijdens de sinterklaasbloghop 2022

Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

74 reacties

  • Ja, voor het eerst kennisgemaakt met deze bloghop, and I like it.
   Zou deze prijs graag voor onze 3 meiden winnen

 1. Het blijft gezellig om samen een spelletje te spelen. Dit spel lijkt mij leuk om met onze oudste te spelen.

 2. Wat een leuk spel lijkt me dit; ik doe heel graag mee. kom maar op me die donkere avonden, met dit spelletje zijn we er klaar voor 😉

 3. Wat een gezellig spel volgens mij. Onze jongste gaat dit geweldig vinden. Dit kan ze ook samen met haar oudere zus spelen of met mij. Onze meiden zijn dol op dieren en op spelletjes, dus deze combinatie is geweldig 😃🍀

 4. Hi! Ik kom even langs hoppen 🙂 Spelletjes worden hier graag gespeeld, maar dit spelletjes kennen wij nog niet. Ik doe dan ook graag mee aan je leuke winactie, spelletjes kan je natuurlijk nooit genoeg hebben!

 5. Ben nu door gehopt naar MamaScrapelle voor deze leuke spel winactie, doe graag mee voor de buurmeiden zodat als ze de schoen weer bij komen opzetten, misschien dan ook dit leuke spel kunnen spelen.

 6. Spelletjes worden hier heel graag gespeeld door mijn twee dochters. Soms is dat lastig met een leeftijdsverschil van 4 jaar. Dit is een spel die ze echt samen kunnen doen!

 7. Ik maak heel graag kans Sinterklaas een handje te kunnen helpen door dit superleuke spel in de zak te mogen stoppen! 😊♥️🐢🎁🤞🏼🍀

 8. Klinkt als een heel leuk spel voor onze jongste die binnenkort 6 wordt. En de “grote” broers van 7 en 9 zullen heel graag meespelen!

 9. Wat leuk weer deze Sinterklaas blog hop.
  Doe ieder jaar weer gezellig mee.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor dit leuke spel: Paddies zandkastelen.
  Mijn kleinkinderen zullen er blij mee zijn.

 10. Hey ik heb vandaag wat bijgeleerd, is stoerleesvoer ook van jou?! Dat vind ik nou echt een super leuke blog! En deze ook trouwens 😉 ga vooral zo door! Ik loot trouwens graag mee voor de schildpadden want dat zal mijn dochter geweldig vinden.

 11. Erg benieuwd naar dit spel. Vooral met de natte en koude maanden op komst gaan wij als familie veel spelletjes spelen!

 12. Spelletjes spelen doen wij hier graag in huis! Zeker tijdens de herfst en winter als het buiten regent en koud is, houden wij spellenmiddagen. Het is altijd leuk om een nieuw spel te winnen. Ik doe graag mee.

 13. Leuk weer zo’n bloghop! Ik doe graag mee, want dit lijkt me een leuk spel voor mijn dochter en natuurlijk doet haar broer graag mee. Ideel voor deze donkere tijd van het jaar.

 14. Hop, hop, ik kwam hier naar toe gehopt en ga hier eens rondneuzen. Maar eerst even laten weten dat ik wel mee wil dingen met de winactie, spelletjes zijn altijd leuk!

 15. Top! Lijkt me echt een leuk spelletje voor het hele gezin!
  Ik zet met plezier een virtueel schoentje neer 😉

 16. Lijkt me een superleuk spel om met onze kinderen te spelen! Wat een leuke actie deze bloghop, zoveel nieuwe bloggers om te leren kennen 😊

 17. Ik wil meedoen voor mijn kleinkinderen, het is altijd leuk om met hen een spel te kunnen spelen!

 18. Ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje. Met dit koude en regenachtige weer worden hier spelletjesmiddagen gehouden. Lijkt me leuk om weer eens een nieuw spel te mogen ontdekken.

 19. Met een druk huishouden zijn de momentjes samen extra speciaal. Die brengen wij niet achter schermpjes door maar met activiteiten samen. Dit spelletje zou super zijn voor de komende koude maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.