Geweldig voor pakjesavond, video van Sint!

Het is weer hoog tijd om na te denken hoe je pakjesavond gaat vieren. Heb jij al een idee of mag ik je een goede tip geven? De video van Sint is namelijk geweldig voor pakjesavond! Wil je weten waarom? Lees dan vooral verder en wie weet win jij een code om zelf een video van Sint te laten maken!

geweldig voor pakjesavond video van sint

Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

Ze blijven mij verbazen, maar ook dit keer hebben ze weer een heel nieuw verhaal. Dus als je hem vorig jaar hebt laten maken, is dat geen enkel probleem. Ook dit keer zien de kinderen weer een heel nieuw verhaal. Het zit weer ontzettend leuk in elkaar en de kinderen genieten er elke keer weer van. Het is ontzettend herkenbaar en kinderen glunderen wanneer hun naam wordt gezegd en ze een compliment krijgen van Sint. Dit is toch geweldig voor pakjesavond?

Wat is er dit jaar nieuw?

De video van Sint was al ontzettend leuk, maar ze blijven zich elk jaar ontwikkelen. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe dingen bijgekomen. Ik heb ze even voor je op een rijtje gezet!

 • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”
 • Ruimte voor 10 personen per bestelling
 • Keuze uit ruim 450 onderwerpen, waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen. Ook voor volwassenen is er een ruime keuze
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld
 • Klant kan 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek
 • De klant kan 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto)
 • Dit jaar weer nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ (leuk om te gebruiken in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht)
 • Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”

Wat is er geweldig voor pakjesavond?

Video heeft veel te bieden. Dus wat blijft er dit jaar gewoon hetzelfde als de afgelopen jaren?

 • DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s)
 • Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer
 • Kiezen uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde
 • Prijs gelijk aan vorig jaar
 • Download – binnen 1 uur te bekijken
 • DVD – Verzending binnen 24 uur via Post.nl  (dus niet binnen 24 uur bezorgen)
 • Voor België bezorging 3 – 4 werkdagen

Leuke extra’s! Geweldig voor pakjesavond

Maar er is meer! Je kan ook nog extra dingen erbij bestellen om pakjesavond helemaal geweldig te maken.

 • Post van Sint met 5 verschillende postkaarten en 1 spoed-envelop
 • Pakjes Puzzel Speurtocht met echte houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje.
 • 5 Karaokeliedjes met Danspiet
 • 5 Verhaaltjes van Sint (download)

Hoe leuk is dat? Zo heb je niet alleen de film, maar kan je ook mee zingen met de pieten. En na het uitpakken van de cadeautjes luisteren jullie allemaal naar de verhaaltjes van Sint. Wat wil je nog meer? Kan je niet wachten om hem ook te maken? Ga dan naar de website van video van sint.

Geweldig voor pakjesavond

Winacties video van Sint

Ik mag twee codes weggeven aan de volgers van MamaScrapelle! Zo kan je zelf je eigen Video van Sint maken. Geweldig voor pakjesavond! Wat mag je doen om kans te maken?

Gefeliciteerd Britt en Petra

Footer2 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

18 reacties

  • Oehhh dat lijkt ons echt te gek.. Ik ga hem maken voor onze meiden, oma, en neefjes en nichtjes.. Ik zou al die koppies weleens willen zien, bij het zien van hun persoonlijke video van sint

 1. Deze video van Sint is zo leuk. Mijn zoontjes vonden het vorig jaar fantastisch én een beetje verrast dat Sinterklaas zoveel over hun wist te vertellen. Hoe leuk om hun dit jaar ook hiermee te verrassen!

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Sophie en zoon Sam! Het lijkt me een super leuke verrassing voor ze.

 3. Ik wil heel graag meedoen voor mijn dochters Lieve en Nova. Na een pittige periode afgelopen maanden met veel ziekenhuisopnames, hebben ze zo goed geholpen waar kon, aangepast wat niet anders kon. Ik weet zeker dat Sinterklaas er zelfs trots op is.

 4. Ooh.. dit lijkt me zo tof voor zowel mijn zoontje, als ook mijn neefje met wie we pakjesavond gaan vieren en super grappig ook dat je ook de volwassenen mee kan nemen in deze video! Heel graag waag ik dus een kansje

 5. Wat een fantastisch kinderfeest is het toch! En met de Video van Sint is het feestje pas écht compleet! 😍 Fingers crossed dat we er hier thuis weer een knalfeest van gaan maken… met alles er op en eraan🍀

 6. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Het is de eerste keer dat hij begrijpt dat sinterklaas naar Nederland komt en samen met zijn pieten cadeautjes kont brengen. Het lijkt me leuk om die eerste pakjesavond wat specialer te maken middels deze leuke video.

 7. Oo zo leuk voor onze 3kids. De jongste gelooft nog en de anderen doen hard hun best omdat zo te houden!! Win win situatie natuurlijk😉!
  Ben alleen bang dat dit toch echt het laatste jaar is… wat zou het een mooie afsluiter zijn van deze verschrikkelijk leuke tijd🥳

 8. Zo leuk, vorig jaar ook gedaan onze dochter heeft het er nog vaak over. Verras haar graag met een nieuwe video van sint.

 9. Leuk de video van Sint. Ik doe graag mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en neefje en nichtjes. De laatste jaren maken wij (last minute) de video van Sint en dat is telkens weer een feestje, een perfect begin van de avond. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze jongste nog geloofd, dan mag de video zeker niet ontbreken. Wat zou het leuk zijn om eens een video te winnen, in deze dure tijden nooit verkeerd.

 10. Lijkt ons superleuk! We hebben dit eens gedaan toen de eerste kleinkinderen geboren waren maar ze waren uiteindelijk nog te klein om te begrijpen.. Was erg jammer. Inmiddels paar jaar (en kleinkinderen) verder waarvan de jongste nu bijna 3 en oudste 8jr dus wss laatste jaar dat ze nog álle 8 in Sint geloven! Zou het extra bijzonder maken met deze video 🙏🏼🍀

 11. Ik zou graag een Video van Sint maken voor mijn zoontjes. Ik denk dat ze het fantastisch gaan vinden 🙂 !!!

 12. Dit zouden mijn kids helemaal te gek vinden, we hebben het vorig jaar ook gedaan en ze hebben het er nog steeds over

 13. Super gaaf! Ik ben nog niet bekend met de video van de Sint! Een mooie gelegenheid om er kennis mee te maken! Van het lezen van de blog werd ik in ieder geval enthousiast! Ik doe graag mee voor onze dochter!

 14. Ik maak heel graag kans pakjesavond nog specialer te mogen maken voor mijn zoontje Bart! 😊♥️📺🎁🤞🏼🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.