Negenmaandenbeurs 2018

Woensdag begint de Negenmaandenbeurs 2018 al weer! Natuurlijk ben ik ook weer van de partij samen met een leuke groep mamabloggers en 1 papablogger. Onze dag is druk ingedeeld met stands die wij gaan bezoeken en donderdag ga ik dan op eigen houtje ook nog een keer en even langs de huishoudbeurs! Ik heb al foto’s van de beurstassen en geef graag wat tips waar je zeker even langs moet gaan!

Negenmaandenbeurs 2018

Voor het vijfde jaar op rij ben ik dit jaar van de partij. De eerste keer was ik hoogzwanger van dochterlief en vorig jaar ging ik voor het eerst als gastouder en mamablogger naar de Negenmaandenbeurs en niet echt als mama. Dit jaar is de Negenmaandenbeurs van 21 t/m 25 februari. Dagelijks van 11 tot 18:00 geopend en donderdag en vrijdag zelfs tot 22:00 ‘s avonds. Net als vorig jaar kun je met je toeganskaartje ook naar de Huishoudbeurs en naar de Pasar Colour Festival.

De Negenmaandenbeurs 2018 belooft weer een hoop moois en de beurstas ziet er super leuk uit!

Beurstas Negenmaandenbeurs 2018

Dit jaar is er een gave Dikkie Dik beurstas die wordt aangeboden in samenwerking met Scoupy. Dit is ook een van de stands die wij woensdag gaan bezoeken met de tour. Linda van Mamaliefde heeft al een mooie foto gemaakt van de beurstas zodat we goed kunnne zien wat er in zit. De tas koop je in de voorverkoop voor 3,50 en op de beurs is deze 5 euro of met korting als je hem na afloop via de Scoupy-app terugvraagt. Onder deze deelnemers wordt er ook nog eens een minuut gratis winkelen verloot!

negenmaandenbeurs 2018
 • Kruidvat newborn luiers
 • Dikkie Dik meetlat
 • Atkins drink
 • Sunbreaks
 • Ouders van nu Zwanger
 • Caprisun fruity water
 • M&M’s
 • Mars bites
 • Jills 0%
 • Rivella
 • Lassie toverrijst
 • Honig producten
 • Tijdschrift
 • aantal flyers en kortingscoupons van verschillende interessante aanbieders

Huisboudbeurs beurstas 2018

huishoudbeurs 2018

De tas van de huishoudbeurs ziet er ook goed uit vooral de tas vind ik erg gaaf!!

Blog tips!

Ik was van plan om zelf een heel mooi overzicht te gaan maken met wat er allemaal te doen is op de Negenmaandenbeurs 2018 en welke goede kortingsacties er zijn. Maar 3 weken verkoudheid helpen hier niet in en gelukkig zijn er al een paar bloggers die hier goede blogs over hebben geschreven. Dus ik verwijs je graag door naar sommige collega’s!

Voor een groot overzicht van winacties kortingsacties en acties met gratis producten wijs ik je graag naar de blog van mamaliefde. Die heeft hier een prachtig overzicht van!

Op de blog van Meisje-Eigenwijsje vind je een mooi overzicht met wat er allemaal te doen is op de Negenmaandenbeurs 2018.

Bloggerstour

Net als vorig jaar doe ik dit jaar weer mee met de bloggertour waar Miriam en Linda druk mee bezig zijn achter de schermen. Met zijn allen hebben wij woensdag een zeer druk programma en gaan we bij veel standhouders langs.

Zo gaan we langs bij Scoupy van de beurstassen van de Negenmaandenbeurs 2018 en Huishoudbeurs 2018.

Bulbby ( zelfs 2 keer! ben erg benieuwd naar hun gepersonaliseerde producten)

Kruidvat ( bijna al mijn gastkindjes dragen Kruidvat luiers! Zelf gebruikten wij het ook altijd voor dochterlief),

Thule bekend van de kinderzitjes. Zelf heb ik een witte Yepp Maxi voor achterop. Waar dochterlief bijna te groot voor is! Tijd voor een nieuw stoeltje dus.

Baby Puur Plaza Erg benieuwd wat we hier allemaal gaan ontdekken.

Poppy to Pumpkin Ik had hier nog niet eerder van gehoord. De website ziet er goed uit dus ben erg nieuwsgierig.

Bij Seepje krijgen wij denk ik goede uitleg over hun producten uit Nepal! Ik hou van natuurlijke eerlijke producten.

Maxi Cosi is ook weer van de partij natuurlijk. Een veilig en goed autostoeltje is enorm belangrijk! Zij hebben een nieuwe autostoel de AxissFix Air met geïntegreerde airbags!

Nuna het is jammer dat wij als gastouder geen campingbedje mogen gebruiken want die van Nuna vind ik er prachtig uitzien!

Pauze

Gelukkig is er ook tijd voor pauze! Misschien even snel ergens wat voor mezelf kopen of misschien even zitten haha. Daarna gaan we snel weer verder!

Dirk Scheele! Wij zijn thuis heel erg fan van Dirk Scheele. Heel jammer dat wij niet naar zijn voorstelling laatst in Delft konden gaan. We hebben maar liefst 7 cd’s thuis!

Hebeco; Voor mij als gastouder is dit bedrijf zeer interessant. Ze verkopen duurzaam speelgoed. En supergave tassen trouwens ook.

Hangloose;  Hier ben ik zeer geïnteresseerd naar voor de baby’s in mijn opvang.

Kidsme; Producten die gericht zijn op de mond van de baby/ dreumes. Flesjes, eten, bijtspeelgoed. Ik ben benieuwd wat ze ons gaan vertellen!

Drs. Leenarts; Ik ben dol op de handcrème van Drs. Leenarts, hij is bijna op snif! Ook de andere producten zijn super en ik ben erg tevreden over haar huidverzorgingsproducten.

Nuby; van speen tot bord, van fopspeenhanger tot wegwerpslabber. allerlei handige producten voor ouders.

Daarnaast krijgen wij van een paar bedrijven producten om uit te proberen. Zoals deleukstedingetjes, Black & Decker en Difrax.

Huidhoudbeurs

Donderdag ga ik dan nog eens een keer naar de Negenmaandenbeurs 2018 en naar de huishoudbeurs om langs een paar andere bedrijven te gaan voor leuke samenwerkingen en gewoon zelf even shoppen!

Ga jij zelf ook naar de Negenmaandenbeurs 2018 toe?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

3 Responses

 1. I think cats are probably the best proof of this way of looking at things. Intelligence does not necessarily or even usually combine with good will. My neighbor”s cat used an abandoned goat shed as a blind to pick off blue jays around my wife”s feeder. Then he stacked them up like cord wood and finally he covered them over somehow with a muck bucket that was nearby. He was like some kind of Bond villain of the feline world. Those cats look happy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.