Skip to Content

Speeltoestel voor het hele gezin – een Berg Base met uitbreidingen

Niets is zo belangrijk als lekker buiten spelen. Het is goed voor je gezondheid, het stimuleert de creativiteit én het zorgt voor eindeloos plezier! BERG heeft een te gek assortiment speeltoestellen met verschillende accessoires om te spelen, te sporten, en zelfs een hangmat om in te loungen! Door de grote variëteit in accessoires is er voor ieder wat wils. Baby’s, peuters, kleuters, tieners, maar ook volwassenen, kunnen zich helemaal uitleven op de speeltoestellen met verschillende accessoires van BERG. Ben jij op zoek naar een speeltoestel voor het hele gezin?

buitenspelen baby schommel berg

Voor de kleintjes: veilig schommelen

Om de allerkleinsten kennis te laten maken met het schommelen in de buitenlucht, biedt BERG de Baby Seat aan. Deze kunststof schommel is makkelijk te monteren en hangt stevig, zodat je jouw baby of peuter fijn en veilig kunt laten schommelen zonder zorgen, super fijn! Terwijl de baby schommelt op dit speeltoestel voor het hele gezin, kan een oudere broer of zus op grotere schommel ernaast.

voetbal net om te oefenen scoren

Leuke speeltoestel accessoires voor de iets oudere kids

Voor de iets oudere kids hebben ze te gekke accessoires voor dit speeltoestel voor het hele gezin die hun speelervaring buiten nóg leuker maken! Wat dacht je van een voetbal precisie doek? Hiermee kunnen ze eindeloos oefenen op hun schot. Of een basketbalbord voor een fantastisch basketbalduel met vrienden? Daarnaast hebben ze een klimnet, perfect om te klauteren als echte aapjes. Voor de durfals is er een climbing wall waarop ze hun klimvaardigheden kunnen testen. En natuurlijk mag een trapeze niet ontbreken, geschikt voor de echte gymnasten!

Speeltoestel voor het hele gezin Berg PlayBase met uitbreidingen

Speeltoestel voor het hele gezin – ook voor actieve ouders

En ouders, jullie zijn niet vergeten! Dit speeltoestel voor het hele gezin heeft ook opties voor jullie. Zoals een optrekstang om pull ups te doen (of te oefenen), een boxing bag om wat cardio te doen of een dip stang om aan je spierkracht te werken. Zo kunnen jullie samen buiten “spelen” met de kinderen, terwijl je ook nog eens sport. Dubbele winst! Maar soms heb je na een lange werkdag geen zin in te veel activiteit, daar heeft BERG ook aan gedacht. Ze bieden namelijk ook een hangmat aan die eenvoudig vast te klikken is op het speeltoestel. 

Speeltoestel voor het hele gezin Berg Playbase

Speeltoestel voor het hele gezin van Berg Toys

Ontdek het plezier van spelen in de buitenlucht met de hele familie! Met de diverse speeltoestellen en accessoires van BERG Toys kunnen kinderen van alle leeftijden zich helemaal uitleven, terwijl ouders ook kunnen deelnemen aan het plezier. Bekijk het uitgebreide assortiment speeltoestellen van BERG en creëer de ultieme speelomgeving voor jouw gezin op jullie eigen BERG PlayBase,

Lees ook deze blogs

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.