50 Spelletjes voor buiten – een leuk doosje kaarten

Wanneer wij op vakantie gaan neem ik graag een paar spelletjes mee die we met het hele gezin kunnen doen en die weinig bagageruimte in beslag nemen. Met 50 Spelletjes voor Buiten heb je een leuke, compact reisspel te pakken. Hieronder lees je hoe wij het hebben gespeeld.

50 Spelletjes voor buiten

50 Spelletjes voor buiten

50 Spelletjes voor Buiten van ImageBooks is ideaal om te spelen bij mooi weer. In een blikje zitten 50 kaarten met spelletjes of opdrachten die je met je gezin in een vakantiehuisje, of je scoutinggroep op kamp kunt uitvoeren. Als buitenactiviteit voor een BSO is het trouwens ook een ideaal vertrekpunt.

bladeren wrijven

Gevarieerd aanbod

De 50 Spelletjes voor Buiten zijn behoorlijk gevarieerd. Zo kun je liedjes zingen waar het woord ‘berg’ in voorkomt. Of je doet een spelletje waarin je bladeren verzamelt en dan een creatieve invulling daaraan geeft. En dan kun je ook nog doen alsof met bijvoorbeeld het spel ‘wetenschapsgrappen’ waarin je een wetenschapper speelt die uitlegt wat er te zien is. Natuurlijk geef je hieraan je eigen onnavolgbare draai. De opzet van de spelletjes is zo dat dit door zowel volwassenen als kinderen gespeeld kan worden. Het ene spel is wellicht gemakkelijker te spelen met een grote groep of een klein groepje, maar dat lijkt me geen probleem.

50 Spelletjes voor buiten tijdens de vakantie is onmisbaar

50 Spelletjes voor Buiten

50 Spelletjes voor buiten is het perfecte spel voor tijdens een vakantie met kinderen die zorgt voor uren speelplezier. Persoonlijk vind ik het fijn om tijdens een vakantie zoveel mogelijk los te komen van mijn beeldscherm. Dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor de kinderen. Spelletjes zoals 50 Spelletjes voor buiten zijn hierin belangrijk omdat je wel een alternatief moet hebben als je niet alleen maar wilt lezen of wandelen.

Lees ook:

Footer2 nieuw
Tanja
Delen is enorm lief

Tanja

Mijn naam is Tanja en ik ben het levende bewijs dat historici niet stoffig zijn. Ik houd van lezen, koken en theater en daar geniet ik het liefst van met mijn man en twee dochters van vijf en zeven jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.