Skip to Content

Speelgoedwinkel – Van de Riet speelgoed in Ambt Delden

Dit weekend zijn wij met mijn schoonouders naar een hele grote speelgoedwinkel geweest. Van de Riet Speelgoed in Ambt Delden. En ik moet je eerlijk zeggen ik keek mijn ogen uit!

Speelgoedspeciaalzaak

Deze enorme speelgoedwinkel van twee etage’s hoog en een groot stuk buitenshow is te vinden in de gemeente hof van Twente. Allerlei soorten speelgoed van baby tot tiener, voor binnen en buiten kun je hier vinden.

Ook speelgoed voor kinderen met een beperking zitten in het brede assortiment. Tussen al dat speelgoed heb je zoveel keus dat je van de gekkigheid bijna niet weet wat je moet uitzoeken. Gelukkig hebben ze hier wat op gevonden en kun je hier je lijstje achter laten zodat je familie en vrienden een cadeau van je lijstje kunnen kopen.

Ik ken zelf ondertussen behoorlijk wat speelgoedmerken, maar trof hier toch echt ook veel merken aan die ik nog niet kende. En zag zodoende gaaf speelgoed wat absoluut op het lijstje van onze dochter komt te staan voor haar verjaardag.

Verlanglijstje derde verjaardag:

tip toi dieren

Houten Constructiespeelgoed en hamertje tik lijken misschien jongensspeelgoed maar dochterlief is dol op dit soort speelgoed. Ze zijn zeker een aanrader om aan te schaffen uit de speelgoedwinkel. Bij oupa en omi heeft ze al een gereedschapssetje van Bosch en ze vindt het geweldig.

Van haar oom krijgt ze deze houten speelgoed voor haar 3de verjaardag waarin ze kan leren knopen, riem vastmaken, veters strikken, drukknoop en gespsluiting.

Als laatste deze dieren van TipToi. Ze heeft de boerderij speelset al met een paard, koe en varken en met deze dieren kan ze nog uitgebreider spelen. Wij zijn echt fan van Tiptoi. hier wat linkjes:

Binnen Speelgoed

Er zijn twee etage’s met speelgoed in de speelgoedwinkel! De beneden etage is voor binnenspeelgoed en de bovenste etage is voor buitenspeelgoed en heeft ook een grote collectie van Lego, Duplo en Playmobil.

gereedschapspeelgoed van de riet speelgoedwinkel
frozen collectie van de riet speelgoedwinkel
speelgoedwinkel
speelgoedwinkel
speelgoedwinkel

Deze houten loopwagen had ik bijvoorbeeld ideaal gevonden om te krijgen als kraamcadeau

BuitenSpeelgoed van de speelgoedwinkel

Er is superveel buitenspeelgoed in de speelgoedwinkel te vinden. Voor grote tuinen, kleine tuinen en gewoon voor op straat.

trampoline van de riet
buiten speelgoed van de riet
speelgoedwinkel

speelgoedwinkel

Vroeg verjaardagskado van de speelgoedwinkel

Dochterlief is pas in maart jarig, maar was zo enorm verliefd op deze Frozen trapmotor.

speelgoedwinkel
Frozen loopscooter

Ze ging er de hele boven en beneden etage van de speelgoedwinkel mee rond. Dit wordt haar loopfiets om mee te gaan met boodschappen doen. Een gewone loopfiets vindt ze door 1 keer te zijn gevallen wat eng en wil ze nu absoluut niet op.

Afijn het doel van dit bezoek was om dochterlief een traptrekker uit te laten zoeken, maar hier had ze absoluut nog geen oog voor. Maar we zijn goed geslaagd voor andere kleine dingetjes en deze speelgoedwinkel gaan wij zeker nog terugkomen om speelgoed vandaan te halen.

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marguerita

Sunday 3rd of January 2016

Wow wat een enorme winkel! En geen andere klant in zicht ook. Ik zou ook mijn ogen uitkijken, leuk zoveel speelgoed bij elkaar :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.