Verkleedkleding bij Carnavalsland – een feest voor kinderen

Stef wil later astronaut worden. Daar hoort natuurlijk een gaaf astronautenpak bij. Dus ik ging op zoek naar een site waar ik carnavalskleding kon kopen. Even zoeken en ja hoor, bij het grote aanbod bij carnavalsland van verkleedkleding zat ook een astronautenpak! Meteen kwam de optie om er ook een (stoffen) helm bij te kopen. Die hoort er wel bij natuurlijk, dus hop in de winkelmand! 

Verkleedkleding snel in huis

verkleedkleding

De bevestiging van de bestelling van de verkleedkleding kwam al snel binnen. De volgende werkdag hadden we het astronautenpak en de helm in huis. 

Meteen wilde Stef het pak van Carnavalsland aantrekken. Nu naar de Space Expo in Noordwijk zou gaaf zijn! Helaas was dat op korte termijn niet meer in te plannen. Thuis is ook goed! 

Kwaliteit van de verkleedkleding

De verkleedkleding zelf ziet er heel goed uit. Qua dikte is het perfect als verkleedkleding om mee te spelen. Wil je er tijdens carnaval mee naar buiten, is een broek/shirt aan te raden. 

Het astronautenpak van Carnavalsland zit vol details. Het logo van NASA, de Amerikaanse vlag en kniestukken. Ook de helm ziet er goed. Ondanks dat deze van stof is, is het van stevig materiaal gemaakt. Ook zit er een ‘microfoontje’ in om contact met elkaar en de aarde te houden. De helm is eigenlijk voor volwassenen. Toch gaat het prima bij een zesjarige.

Enthousiast!

verkleedkleding

Stef is erg enthousiast over de verkleedkleding qua uiterlijk. Ik ben enthousiast over het astronautenpak qua stevigheid, want het lijkt echt tegen een stootje te kunnen. 

Assortiment verkleedkleding bij Carnavalsland

Ik werd nu toch wel nieuwsgierig naar andere verkleedkleding en spullen bij Carnavalsland. Na wat rondneuzen op de site werd mij duidelijk dat ze een zeer compleet assortiment hebben. Niet alleen kinder verkleedkleding kun je er krijgen, maar nog veel meer. Qua volwassen kleding kun je er terecht voor eenvoudige kostuums in een wat lagere prijsklasse. Ook kun je er terecht voor echt mooie kostuums. Uiteraard betaal je daar dan ook wat meer voor. 

Naast kostuums is er ook aankleding voor themafeesten te krijgen. Ook voor fopspullen, schminck, accessoires en verhuur kun je bij carnavalsland terecht. 

De website zelf is duidelijk en makkelijk in gebruik. Je kunt snel vinden of ze hebben wat je zoekt. Ook is de levering snel en zonder problemen verlopen. 

Wat mij betreft zeker een website waar ik op zoek ga naar feestkleding en -accessoires! En misschien nog meer verkleedkleding voor mijn zoontjes.

Lees ook deze blogs:

Footer2 nieuw
Daisy
Delen is enorm lief

Daisy

Ik ben Daisy, mama van 2 jongens (2013 en 2018), ik woon samen met Marco en ik ben gastouder. Als je mij op straat tegenkomt, is de kans groot dat de jongste in een draagdoek gezellig kletsend op mijn rug zit. Binnen zitten vind ik niks, maar ik trek er graag op uit alleen of met mijn gezin. In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn camera te vinden en ben ik altijd op zoek naar leuke plekjes om foto’s te maken. Van lezen komt helaas niet zoveel meer sinds ik mama ben, maar met af en toe een gastblog ben ik toch lekker met taal bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.