Een dagje fietsen met de fietsendrager van Thule

De lente staat weer voor de deur! Dat betekent voor mij dat de voorpret weer kan beginnen voor de zomer. We gaan weer naar de camping. En natuurlijk ook hier en daar een dagje weg om de Nederlandse natuur te ontdekken en dan nemen we het liefst de fietsen mee, met de fietsendrager van Thule! Geen trekhaak? Geen probleem!

fietsendrager van Thule

Ontdek Nederland op de fiets met de fietsendrager van Thule

Wij, bloggers van MamaScrapelle, zijn een groot fan van Thule. Dankzij Thule komen onze kinderen nog eens ergens namelijk! Rijdend in de wandelwagen Thule Spring of kinderwagen Thule Sleek. Of gedragen in de ergonomische drager Thule Elite. Maar kleine kinderen worden groot. En dan gaat ineens hun eigen fiets mee… op de fietsendrager van Thule natuurlijk! En ook aan de spulletjes die daarbij horen is gedacht in de volledige lijn vervoersoplossingen voor je fiets.

Geen trekhaak nodig

Hmmm, ik heb geen trekhaak, wat nu? Gelukkig heeft Thule alle oplossingen om mij en mijn zoontje zijn uitrusting mee te nemen met de fietsendrager om gezellig een dagje te gaan fietsen. Dit jaar lanceert Thule verschillende nieuwe fietsendragers voor op het dak van de auto. Ideaal als je volledige toegang tot de achterkant van je voertuig nodig hebt. Of als je dus geen trekhaak hebt. Ik vind het een beetje te zwaar om mijn fiets zo hoog op te tillen, maar er zijn ook nog andere fietsendragers. De montage is veilig en makkelijk. En je kan tot vier fietsen meenemen, zelfs zware e-bikes!

Welke fietsendragers heeft Thule om een dagje te gaan fietsen?

fietsendrager van Thule

Thule TopRide

De Thule TopRide is een hoogwaardige fietsdrager voor vorkmontage. Deze drager biedt een snelle en gemakkelijke transportoplossing voor zowel fietsen met snelspanner als fietsen met steekas.

Thule FastRide als fietsendrager voor een dagje fietsen

De Thule FastRide is een gestroomlijnde en veelzijdige vorkgemonteerde fietsendrager. Handig transport voor zowel snelspanner als steekas.

Thule OutWay Platform en Hanging 2&3-bike

De Thule OutWay Platform en de Hanging 2&3-bike zijn hoogwaardige fietsdragers van Thule. Je monteert ze op de achterklep wanneer je een dagje gaat fietsen middels een robuuste bevestiging. Hij past op een groot aantal voertuigen, waaronder die met een spoiler.

Thule EasyFold XT F

De Thule EasyFold is de perfecte oplossing voor het vervoeren van e-bikes. De verbeterde versie van de award-winnende Thule EasyFold XT. Deze nieuwe versie fietsendrager van Thule heeft namelijk een speciale fit voor FIX4BIKEtrekhaken, waardoor het nog makkelijker is om de drager op de auto te monteren. En er daarna terug af te nemen. Ook is hij lager in gewicht terwijl het laadvermogen is toegenomen.

fietsendrager van Thule

Klaar voor de start?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je fietst. Met mijn vierjarige zoontje zijn dat er nog niet zo heel veel, hij heeft pas afgelopen zomer zonder zijwielen leren fietsen. Maar er zijn altijd nieuwe avonturen te beleven! Met de fietsendrager van Thule gaan wij op zoek naar momenten om nooit te vergeten, lekker op de fiets.

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.