Review Disney Frozen trapmotor

In mijn blog over de speelgoedwinkel die wij pas bezochten liet ik al even zien dat dochterlief van ons een vroeg verjaardagskado heeft gekregen. Namelijk de Disney Frozen trapmotor. Tijd voor een review!

Disney Frozen Trapmotor

Frozen loopscooter

Allereerst is dochterlief natuurlijk erg blij met deze trapmotor omdat Anna, Elsa en Olaf van de Disney film Frozen erop staan. De film die ze al 9 keer heeft gezien, de show van Disney on Ice en de liedjes die wij regelmatig op YouTube kijken en meezingen. Ondertussen zingt ze sommige delen van de liedjes al zelf en kreeg ze onder de kerstboom zelfs een barbiepop van Anna en Elsa.

Zelf leek het ons een goed idee om de overstap naar een loopfiets middels deze trapmotor te versoepelen. Bij oupa en omi heeft ze namelijk een loopfiets maar wil ze er opeens niet meer op. Waarschijnlijk doordat ze een keer is gevallen geen idee.

Loopmotor voor peuters

Door de brede stabiele banden kun je op een makkelijke manier je balans trainen en er ook nog stoer bijzitten op je loopmotor! Dochterlief is al 3 keer op de motor mee geweest naar het park en ook al een keer naar de supermarkt. Ze vindt het geweldig! Ze stopt braaf bij de stoep en doet heel voorzichtig met de stoepranden op en af gaan. Heb je een wildebras als kind wat nog niet zo goed luistert dan zou ik er zeker nog niet aan deelnemen in het verkeerd. Bij een groot kruispunt bijvoorbeeld moet dochterlief van de Frozen trapmotor af en de kinderwagen of mij een handje geven.

Wat ik wonderlijk vindt is dat ze echt wel een paar keer al is gevallen omdat ze te snel ging en haar evenwicht verloor, maar opgeven nee hoor. Hup weer op dr motor en doorgaan!

De trapmotor is van een robuuste kwaliteit en licht om te tillen mocht je kind er toch opeens geen zin meer in hebben. Dochterlief vindt het zelfs prachtig om er naast te lopen als ze even geen zin meer heeft.

Doordat hij zo licht is gaat hij ook met gemak op het stuur van mijn vierlingwagen als ik aan het wandelen ben met de gastkinderen en ook in de supermarkt doe ik het zo omdat ik haar nu al leer dat je niet mag fietsen in de supermarkt. (jong geleerd is oud gedaan he )

De aanbevolen leeftijd is vanaf 18 maanden. De afmeting is 69 X 49 cm.

Zelf zien wij de trapmotor echt als tussenmiddel om haar gewend te laten raken aan het hebben van maar 2 wielen en haar evenwicht bewaren. Door de plastiek wielen kan ze namelijk niet super snel gaan zoals op een echte loopfiets met dunne banden.

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.