mamachallenge, je eigen moestuin

Sinds de AH actie heb ik al heel veel groente en kruiden verbouwd. Zie daarvoor ook mijn aparte blogje daarvoor.

Nog steeds zijn we druk aan het oogsten. Zo hadden we vorige week heel veel tomaten en prei en doen op dit moment de paprika’s als laatste van de enorme moestuin plantage druk hun best.

paprika

We hebben nog een paar ah moestuintjes over en zelfs van onze buurman krijg ik allemaal zakjes met zaadjes. We moeten echter eerst wat meer ruimte maken als straks de 8 paprika planten weg zijn heb ik weer overzicht.

paprika

Heel erg mijn best heb ik dus voor deze challenge niet gedaan omdat ik al veel had staan. We hebben wel nieuwe peterselie en bieslook geplant want die gaan nou eenmaal heel erg hard hier in huis. Heerlijk door de salade en zelfgemaakte kruidenboter.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.