Skip to Content

Kerstshow bij Intratuin Pijnacker – een dagje op stap met kids

Vorige week had ik spontaan op een vrijdag middag maar 1 gastkindje en zodoende ging ik met dochterlief en haar gezellig met de auto naar de kerstshow bij Intratuin Pijnacker. En dat was extra leuk want er is ook een grote verbouwing geweest bij de Intratuin Pijnacker en zodoende wachtte ons ook nog een verrassing! 

Kerstshow bij Intratuin Pijnacker

kerstshow bij intratuin pijnacker

November staat bij mij vaak in het teken van bezoeken van kerstshows bij de verschillende tuincentra. Eigenlijk zouden we afgelopen zaterdag naar die in Zevenhuizen gaan, maar door omstandigheden lukte dat niet. Dus vandaar dat ik vandaag alleen de kerstshow bij Intratuin Pijnacker noem. En natuurlijk die verrassing!

Kerstdorpen

Het begin van de kerstshow bij Intratuin Pijnacker zien we de elfstedentocht en als je goed kijkt zie je zelfs zwarte pieten. Een goed excuus om nu al je kerstdorp op te zetten en ook al geschikt voor het feest op 5 december 🙂

Foto momenten

Je kunt op 2 plekken op de foto bij de kerstshow bij intratuin Pijnacker. Bij dit rendier en op de koets van de kerstman. Erg leuk voor als je nog op zoek bent naar een unieke kerstfotokaart van je gezin! Je kunt het maar alvast geregeld hebben toch! Zorg wel dat je telefoon goed is opgeladen of dat je een powerbank bij je hebt! Want naast die prachtige kerstdorpen en een mooie kerstfoto maken komen er nog veel meer momenten aan om te fotograferen! Ik ben erg blij met mijn Curve powerbank 5000 van Joinz. Door de schudfunctie kun je precies zien hoeveel batterij hij nog heeft!

Interactie voor kinderen

Voor de kinderen is een kerstshow bij de meeste tuincentra een grote speelplaats. Natuurlijk mogen ze niet overal aankomen en is het ook veel kijken. De kerstshow bij Intratuin Pijnacker is in goede balans met “kijken met de handen op de rug” en “lekker spelen”! Neem plaats in de trein of teken op een auto! Haha dochterlief heeft trots haar eigen naam geschreven op de krijtauto. Ze vonden het geweldig dat ze gewoon echt op een auto mochten krijtten. Wel even goed uitleggen dat dit normaal natuurlijk absoluut niet mag!!

De treinbaan was erg leuk alleen waren de bomen nog niet echt versierd. Maar dit is misschien ondertussen al wel gedaan!

Sfeerfoto’s kerstshow bij Intratuin Pijnacker

Altijd leuk om alvast even wat sfeerfoto’s te laten zien toch!

Ga je  voor goud? Zie die gouden eenhoorn! Dochterlief wilde hem wel op haar kamer neerzetten hoor!

Deze tafel vonden de meiden wel erg mooi ontdekt en ze bleven erom heen lopen!

Wit en zilver vind ik zelf erg mooi in combinatie met hout.

Nieuwe indoor speeltuin bij Intratuin Pijnacker

En toen was de kerstshow bij intratuin Pijnacker opeens afgelopen en liepen we naar een verassing! Er is een totaal nieuwe indoor speeltuin bij Intratuin Pijnacker gekomen. Super gaaf en groot. Is je telefoon nog vol 😉

kerstshow bij intratuin pijnacker
kerstshow bij intratuin pijnacker

In een Maya tempel kunnen de kinderen klimmen en klauteren.

kerstshow bij intratuin pijnacker
kerstshow bij intratuin pijnacker

Er is een filmhuis en een duplo huis om even te ontspannen of lekker te bouwen.

kerstshow bij intratuin pijnacker
kerstshow bij intratuin pijnacker

Er zijn prachtige wandschilderingen gemaakt en er is een groot gedeelte afgezet voor dreumessen om veilig te spelen met speelmatten. Daarnaast zijn er verschillende interactieve speelborden waar kinderen individueel mee kunnen spelen.

Natuurlijk kijken papa/mama/opa/oma onder het genot van een hapje en een drankje toe in de nieuwe zithoeken. Het geheel is een groene oase van rust en wat mij betreft een aanrader om je lang te kunnen vermaken.

Wij moesten alleen echt weer terug naar huis, natuurlijk inclusief een warme oliebol!

Ben jij al bij naar de kerstshow bij Intratuin Pijnacker geweest? Welke kerstshow vind jij een aanrader om naar toe te gaan? 

 

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.