Intratuin Zevenhuizen Kerstshow een magisch sprookjeswonderland

Zijn jullie al naar de Intratuin Zevenhuizen kerstshow geweest dit jaar? Hij is weer super gaaf en lekker groot met verrassende elementen! Ben jij klaar voor een rondleiding in sprookjeswonderland? Ik heb mijn best weer gedaan op de foto’s!

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Intratuin Zevenhuizen Kerstshow

Sinds een paar jaar weet ik dat de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow veruit het mooiste is van onze regio. Dat ligt ook zeker aan de grootte van de locatie want die is heel groot!

Al bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een magisch sprookjeswonderland.. Hier zijn verschillende mogelijkheden waar je op een rustig moment vast een zeker een prachtige foto voor je kerstkaarten kunt maken.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Als je dat doet, gooi je dan ook een centje in het water? En doe je dat ook voor mij? Ik had geen cashgeld bij me namelijk.. 🙂 De opbrengst is voor het Prinses Maxima Centrum. Alle kleine centjes helpen!

Op naar de kerstafdeling! Via de buitenplanten, dierenafdeling en binnenshuis accessoires kom je bij de kersthuisjes afdeling. En daarna komt je uiteindelijk uit bij de magische roltrap van Intratuin Zevenhuizen kerstshow. Blijf scrollen…

Kerstdorpen bij Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Zelf heb ik geen kerstdorp, en ik zou ook niet weten waar ik die moet laten. Ons huis staat een beetje vol. Maar als we groter zouden wonen, zou ik geen moment twijfelen en een magisch kerstdorp neerzetten. Al die lichtjes en vrolijke muziekjes. Ik moet het dan wel ergens weg kunnen zetten, veilig, en dan volgend jaar weer zo neer kunnen zetten. Ik weet niet of ik het geduld kan opbrengen om dat elk jaar weer opnieuw op te bouwen. Wel gaaf! Heb jij een kerstdorp?

Fotomomenten bij de kerstshow

Er zijn verschillende fotomomenten bij Intratuin Zevenhuizen Kerstshow. Bij de entree, bij de kerstbomen staat een hele grote kerstman, een eindje verder ligt de kerstman te slapen. Maak je daar een foto wees dan wel zachtjes dat je hem niet wakker maakt! Er staat een draaimolen waar je natuurlijk je kind even in kunt fotograferen. Let op dat je niet andere kinderen op de foto zet en die deelt. AVG enzo.

Bij de roltrap staat een prachtige zwaan, boven op de kerstshow staat de Polar Express waar je in kunt gaan zitten voor een leuke foto. Wel even zoeken naar de juiste plek om de hele trein in 1 keer op de foto te zetten. En misschien wil je wel bij de muziekmakende ijsberen op de foto? Of een mooi versierde boom? Onwijs veel mogelijkheden in elk geval!

Magische roltrap in Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Ja en dan kom je eindelijk aan bij een prachtige zwaan. Prachtig vind je niet voor een fotomoment!

Ben jij klaar voor een fotoreeks? Ik heb de roltrap 3 keer genomen en heb nog niet alles goed gezien. Helaas zijn veel foto’s niet scherp geworden, want heel flauw die roltrap bleef maar bewegen. Dus als je echt met je eigen ogen wilt zien hoe mooi het is geworden zul je zelf naar de Intratuin Zevenhuizen kerstshow moeten gaan. IK WIL DIT OOK THUIS!! ( maar uhm dat kost wel wat en of mijn man daar nu zo blij van wordt… )

Eenmaal boven ben ik nog verbaasder. Allemaal prachtig versierde nisjes waar je voor elke smaak op kerstgebied alles kunt vinden wat je nodig hebt.

Kerststijl 2020

Beneden zijn er al veel sfeer producten te vinden gebaseerd op hout. Ik zou er zo een landhuis mee kunnen vullen want ik vind dit allemaal wel prachtig. Pastel tinten, dierenprinten, hout en de notenkraker zijn allemaal onderdeel van de kerststijl van 2020! Ja je hoort het goed dierenprinten! Ik zag ook direct dat daar gretig kerstballen met dierenprinten in de winkelwagens verdwenen.

Alhoewel je ook nog steds veel snoepgoed ziet om in de kerstboom te hangen.

Pastel is helemaal hot. Zo zag ik lila, zalm, en lichtblauw. Ik zag weinig echt rood of goud zoals de traditionele bomen van vroeger eruit zagen. Wat heel gaaf is zijn de grote bewegende kerstengelen voor in de piek. Dat staat natuurlijk alleen gaaf als je echt een mooie grote boom hebt.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Notenkraker het beeld voor kerst 2020

Heb jij er nog geen een in huis? Dan wordt het hoog tijd om een notenkraker in huis te halen. Er is enorm veel keuze! Zelfs echte Hollywood Notenkrakers vind je bij de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Ik vond het aanbod zo overweldigend dat ik er nog geen een mee heb genomen. Eerst rustig nadenken en overleggen thuis hoe groot want ik vind de Notenkraker wel echt bij kerst horen.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Draaimolen en de Candy Express

 Dit jaar geen treintje, maar een draaimolen bij de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow. En de Candy Express. Een hele lang trein waar je gevraagd wordt om een selfie te maken.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Sja echt charmant is het niet met een mondkapje op. Ik ga maar eens op zoek naar een bedrijf die mooie mondkapjes voor de feestdagen verkoopt!

Voor de kinderen super leuk om in te stappen en wat van de accessoires vast te pakken.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow
Iedereen aan boord van de Candy Express!

Dus wil jij een kerstshow bezoeken waar je verwonderd wordt! Waar je ogen te kort komt om alles te zien en waar je wilde dat je portemonnee zich uit zichzelf steeds aanvulde, ga dan echt even naar de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow. Het ligt langs de A12!

Kijk hier voor de kerstshow bij Avri Dongen

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

22 reacties

  1. Wat ziet het er gezellig uit. Sommige kerstshows daar kan je gewoon echt een dagje uit van maken, zo ook van deze zo te zien! Hier in de buurt hebben we er ook zo eén waar je lang kan doorbrengen.

  2. Dat ziet er gezellig uit daar! Vind het altijd extra leuk om tijdens Kerst naar een tuincentrum te gaan. En die chocolade hmmmm

  3. Ha, ik ben niet zo van de kerstshows, hoewel ik die achtergronden voor foto’s wel leuk bedacht vind. Maar wat het hem doet is natuurlijk de pop-up store van Tony’s! 🙂

  4. ow dat ziet er echt super leuk uit, helemaal om in de kerstsfeer te komen! Ben zelf niet zo’n kerstmens, en vaak zijn intratuinen super druk maar het ziet er wel mooi uit.

  5. Wij hebben hier ook Intratuin, maar die gaat niet helemaal gek zoals de deze, heel mooi ingericht daar! De Tony’s repen zien er ook weer prachtig uit, zelfs die voor in je boom 😀 Al ben ik geen fan van snoepgoed als deco 😀

  6. Ik bedenk me nu hoe karig ik onze Intratuin vind in vergelijking met deze, haha. Helaas niet in de buurt, anders was ik er zeker even langsgegaan, al is het maar voor Tony 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.