Intratuin Zevenhuizen Kerstshow een magisch sprookjeswonderland

Zijn jullie al naar de Intratuin Zevenhuizen kerstshow geweest dit jaar? Hij is weer super gaaf en lekker groot met verrassende elementen! Ben jij klaar voor een rondleiding in sprookjeswonderland? Ik heb mijn best weer gedaan op de foto’s!

Intratuin Zevenhuizen Kerstshow

Sinds een paar jaar weet ik dat de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow veruit het mooiste is van onze regio. Dat ligt ook zeker aan de grootte van de locatie want die is heel groot!

Al bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een magisch sprookjeswonderland.. Hier zijn verschillende mogelijkheden waar je op een rustig moment vast een zeker een prachtige foto voor je kerstkaarten kunt maken.

Als je dat doet, gooi je dan ook een centje in het water? En doe je dat ook voor mij? Ik had geen cashgeld bij me namelijk.. 🙂 De opbrengst is voor het Prinses Maxima Centrum. Alle kleine centjes helpen!

Op naar de kerstafdeling! Via de buitenplanten, dierenafdeling en binnenshuis accessoires kom je bij de kersthuisjes afdeling. En daarna komt je uiteindelijk uit bij de magische roltrap van Intratuin Zevenhuizen kerstshow. Blijf scrollen…

@mamascrapelle.nl

wat hebben ze er weer wat prachtigs van gemaakt! De kerstshow bij Intratuin Zevenhuizen! @Intratuin Nederland ✨ @Intratuin Zevenhuizen #kerstshow #fotomomenten #mamascrapelle

♬ Christmas song “Let’s decorate” – 3KTrack

Kerstdorpen bij Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Zelf heb ik geen kerstdorp, en ik zou ook niet weten waar ik die moet laten. Ons huis staat een beetje vol. Maar als we groter zouden wonen, zou ik geen moment twijfelen en een magisch kerstdorp neerzetten. Al die lichtjes en vrolijke muziekjes. Ik moet het dan wel ergens weg kunnen zetten, veilig, en dan volgend jaar weer zo neer kunnen zetten. Ik weet niet of ik het geduld kan opbrengen om dat elk jaar weer opnieuw op te bouwen. Wel gaaf! Heb jij een kerstdorp?

Fotomomenten bij de kerstshow

Er zijn verschillende fotomomenten bij Intratuin Zevenhuizen Kerstshow. Voor je huisdier of gezellig samen in de zwaan of skilift. Wij gingen spontaan naar de kerstshow anders hadden we wel even onze kerstoutfits aangetrokken. Levert toch prachtige foto’s op!

Magische roltrap in Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Ben jij klaar voor een filmpje? Ik heb de roltrap 3 keer genomen en heb nog niet alles goed gezien. Als je echt met je eigen ogen wilt zien hoe mooi het is geworden zal je zelf naar de Intratuin Zevenhuizen kerstshow moeten gaan. IK WIL DIT OOK THUIS!! ( maar uhm dat kost wel wat en of mijn man daar nu zo blij van wordt… )

@mamascrapelle.nl

kerstshow intratuin zevenhuizen 2023 @Intratuin Zevenhuizen @Intratuin Nederland ✨ #kerstshow #mamascrapelle

♬ Christmas standard song – 3KTrack

Eenmaal boven ben ik nog verbaasder. Allemaal prachtig versierde nisjes waar je voor elke smaak op kerstgebied alles kunt vinden wat je nodig hebt.

Kerststijl 2023

Beneden zijn er al veel sfeer producten te vinden gebaseerd op hout. Ik zou er zo een landhuis mee kunnen vullen want ik vind dit allemaal wel prachtig. Pastel tinten, disneyfiguren, hout en de notenkraker zijn allemaal onderdeel van de kerststijl van 2023! Ja je hoort het goed disneyfiguren! Dat heeft vast te maken met 100 jaar Disney!

Alhoewel je ook nog steeds veel snoepgoed ziet om in de kerstboom te hangen.

Wat mij opviel is dat glitter, lichtjes en alle kleuren mogen dit jaar. Al heeft alles wel een sprookjesachter karakter. Van Efteling tot Disney.

Draaimolen en een treintje

Naast de vele fotomomenten bij Intratuin Zevenhuizen kun je tijdens de kerstshow met kinderen hier prima naar toe. Stap aan boord van het treintje of maak wat rondjes in de draaimolen. Eten en spelen kun je in het restaurant en laat kinderen ook lekker verwonderen!

Dus wil jij een kerstshow bezoeken waar je verwonderd wordt! Waar je ogen te kort komt om alles te zien en waar je wilde dat je portemonnee zich uit zichzelf steeds aanvulde, ga dan echt even naar de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow. Het ligt langs de A12!

Kijk hier voor de kerstshow bij Avri Dongen

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

23 reacties

  1. Wat ziet het er gezellig uit. Sommige kerstshows daar kan je gewoon echt een dagje uit van maken, zo ook van deze zo te zien! Hier in de buurt hebben we er ook zo eén waar je lang kan doorbrengen.

  2. Dat ziet er gezellig uit daar! Vind het altijd extra leuk om tijdens Kerst naar een tuincentrum te gaan. En die chocolade hmmmm

  3. Ha, ik ben niet zo van de kerstshows, hoewel ik die achtergronden voor foto’s wel leuk bedacht vind. Maar wat het hem doet is natuurlijk de pop-up store van Tony’s! 🙂

  4. ow dat ziet er echt super leuk uit, helemaal om in de kerstsfeer te komen! Ben zelf niet zo’n kerstmens, en vaak zijn intratuinen super druk maar het ziet er wel mooi uit.

  5. Wij hebben hier ook Intratuin, maar die gaat niet helemaal gek zoals de deze, heel mooi ingericht daar! De Tony’s repen zien er ook weer prachtig uit, zelfs die voor in je boom 😀 Al ben ik geen fan van snoepgoed als deco 😀

  6. Ik bedenk me nu hoe karig ik onze Intratuin vind in vergelijking met deze, haha. Helaas niet in de buurt, anders was ik er zeker even langsgegaan, al is het maar voor Tony 😀

  7. Wat een betoverend avontuur in de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow! De magische sfeer en uitgestrekte opstelling waren adembenemend. De fotomomenten en details, zoals de kerstdorpen en prachtige versieringen, vormden een waarlijk sprookjeswonderland. Het is een fantastische ervaring voor jong en oud, waar je helemaal in de kerstsfeer komt. De verscheidenheid aan kerststijlen, inclusief Disney-invloeden, maakt het extra speciaal. Een bezoek dat absoluut de moeite waard is voor wie betoverd wil worden door de kerstsfeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.