Intratuin Zevenhuizen Kerstshow met Tony Chocolonely Pop up store

Dit jaar is bij de Intratuin Zevenhuizen Kerstshow zelfs een Tony Chocolonely Pop up Store! Op een unieke locatie bij de snoepjesfabriek kun je ontzettend veel verschillende smaken van de bekendste reep van Nederland vinden. Wat dat betreft baal ik wel erg van mijn intoleranties want de smaken lijken mij heerlijk. Maar gelukkig was er genoeg afleiding. 

Intratuin Zevenhuizen Kerstshow

Sinds vorig jaar weet ik dat de Kerstshow van Intratuin Zevenhuizen veruit het mooiste is van onze regio. Dat ligt ook zeker aan de grootte van de locatie want die is heel groot!

Dit jaar zijn we nog niet eens naar de kerstshow van Intratuin Pijnacker geweest, maar dat gaan we zeker nog wel doen. En natuurlijk ook naar die van Zoetermeer!

Samen met manlief, dochterlief en schoonouders gingen wij naar Zevenhuizen voor een middagje verwonderen van het winter wonderland. Dit jaar staat de kerstman duidelijk centraal met heel veel snoep lekkers!

Kerstkaartfoto’s bij Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

De entree is al super gaaf met een grote trap en een mooie sofa ervoor. Ben je nog op zoek naar een locatie om kerstkaartfoto’s te maken? This is the place to be!

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Wil je een winters landschap op je kerstkaart dan kun je op de noordpool foto’s maken tussen de ijsberen. Heel gaaf gemaakt!

Of misschien een foto in een kerstslaapkamer??

Of je gaat in de scheve kamer op de foto! Een kamer die een kwartslag gedraaid is! Super leuk om mensen te foppen natuurlijk!

Kerststijl 2017

Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Beneden zijn er al veel sfeer producten te vinden gebaseerd op hout. Ik zou er zo een landhuis mee kunnen vullen want ik vind dit allemaal wel prachtig. Waar vorig jaar nog veel industrieel te zien was is dat dit jaar weg. Pastel tinten, snoepgoed en hout is de kerststijl voor 2017.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Zo kun je heel veel snoepgoed kopen om in de kerstboom te hangen. Hier zit een flink prijskaartje aan vast dus als je dit graag wilt weet je het zeker dat je genoeg geld hebt haha ik schrok er behoorlijk van namelijk.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Pastel is helemaal hot. Zo zag ik lila, zalm, en lichtblauw. Ook heel veel wit wat dan weer gecombineerd werd met rood.

Sneeuw sneeuw en sneeuw. Valt het buiten niet, dan brengen we het toch in onze kerstdecoratie dit jaar.

Tony Chocolonely Pop Up store

Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Rijen en Rijen vol met allemaal verschillende Tony smaken liggen er in dezeTony Chocolonely Pop Up Store bij de Intratuin Zevenhuizen kerstshow.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Bijvoorbeeld deze met Gluhwein. Altijd leuk om aan de gastvrouw/heer te geven met de kerstdagen!

Kinderen bij Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Het treintje rijdt weer rondt bij de Intratuin Zevenhuizen kerstshow. Rondom bomen met heel veel snoepgoed van de Kerstman. Bij ons resulteerde het in heel veel alsjeblieft voor snoepgoed in de kerstboom. Gelukkig heb ik haar kunnen afleiden bij de vele kerstdorpen!

Kerstdorpen

Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Er zijn heel veel kerstdorpen waaronder deze van de Efteling. Veel bewegende onderdelen, muziekjes en lichtjes. Hier kun je uren naar kijken!

Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Trein en Botsauto

Intratuin Zevenhuizen kerstshowIntratuin Zevenhuizen kerstshow

Druk op de rode knop in de trein en er worden liedjes gezongen. Neem plaats in de ouderwetse botsauto! Nog nooit eerder gezien op een kerstshow. Heel gaaf.

Intratuin Zevenhuizen kerstshowIntratuin Zevenhuizen kerstshow

De snoepjesfabriek van de Kerstman

Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Met de roltrap naar boven krijgen we een kijkje in de snoepjesfabriek van de Kerstman. Super leuk gedaan.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow Intratuin Zevenhuizen kerstshow

Wat vind jij de mooiste kerstshow van Zuid – Holland??

 

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

23 Responses

  1. Wat ziet het er gezellig uit. Sommige kerstshows daar kan je gewoon echt een dagje uit van maken, zo ook van deze zo te zien! Hier in de buurt hebben we er ook zo eén waar je lang kan doorbrengen.

  2. Dat ziet er gezellig uit daar! Vind het altijd extra leuk om tijdens Kerst naar een tuincentrum te gaan. En die chocolade hmmmm

  3. Ha, ik ben niet zo van de kerstshows, hoewel ik die achtergronden voor foto’s wel leuk bedacht vind. Maar wat het hem doet is natuurlijk de pop-up store van Tony’s! 🙂

  4. ow dat ziet er echt super leuk uit, helemaal om in de kerstsfeer te komen! Ben zelf niet zo’n kerstmens, en vaak zijn intratuinen super druk maar het ziet er wel mooi uit.

  5. Wij hebben hier ook Intratuin, maar die gaat niet helemaal gek zoals de deze, heel mooi ingericht daar! De Tony’s repen zien er ook weer prachtig uit, zelfs die voor in je boom 😀 Al ben ik geen fan van snoepgoed als deco 😀

  6. Ik bedenk me nu hoe karig ik onze Intratuin vind in vergelijking met deze, haha. Helaas niet in de buurt, anders was ik er zeker even langsgegaan, al is het maar voor Tony 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.