Skip to Content

Prachtige grote slabbers van MiKi4all – een handige kwijldoek

Toen ik gastouder was heb ik heel wat soorten slabbers en kwijldoeken voorbij zien komen. In allerlei vormen en maten. Wat mij altijd opviel bij de kwijldoeken was dat ze zo kort waren. Vaak waren de shirtjes alsnog nat als er tanden doorkwamen. Maar goed dat was maar van korte duur. Anders is het voor kinderen, of volwassenen met een verstandelijke / lichamelijke beperking. Daar zijn gelukkig prachtige grote slabbers van MiKi4all voor.

Nichtje

mijn lieve nichtje

Ik heb veel neefjes en nichtjes, een nichtje is al sinds haar geboorte lichamelijk en verstandelijk gehandicapt. Ze is inmiddels al weer bijna 30, maar ze blijft toch mijn kleine nichtje op de een of andere manier. Door haar handicap kwijlt ze veel. Mijn tante heeft dan ook al vele doeken uitgeprobeerd en was ook blij verrast over de kwaliteit van MiKi4all.

Corona doet nare dingen

Corona doet rare dingen en tijdens de intelligente lockdown mocht mijn tante niet naar haar dochter toe. Hartverscheurend want er mag wel dagelijks allerlei personeel komen om haar te verzorgen, maar haar eigen moeder werd de toegang ontzegd. Ik heb daar zo mijn mening over, maar goed daar gaat deze blog niet over. Deze blog gaat over het testen van de slabbers van MiKi4all.

Pasgeleden mocht ze haar dochter eindelijk weer eens lekker goed knuffelen en meenemen op wandeling. Weer een paar weken later mocht ze zelfs weer even naar het huis van haar moeder, waar ze nog steeds haar eigen prachtige kamer heeft.

De slabbers van MiKi4all getest

slabbers van MiKi4all

Kira is woensdag voor het eerst weer thuis geweest.
Het was heerlijk om haar weer even helemaal bij me te hebben.
Ik heb beide sjaaltjes om gedaan. Later zag ik dat ik de rode verkeerd om had gedaan maar dat was eigenlijk ook prima.

De slabbers van MiKi4all zijn wat je verwacht als je het besteld. Het materiaal is lekker zacht, de kleuren zijn fris. De maat is groot genoeg voor Kira.
In het geval van Kira kiezen we voor sjaaltjes omdat ze zelf niet in staat is om op tijd te slikken waardoor haar kleding nat wordt en dus minder lekker draagt en koud wordt.

slabbers van MiKi4all
slabbers van MiKi4all

Slabbers van MiKi4all het verhaal.

Miki4all is een bedrijf ontstaan uit noodzaak. De kinderen van Shirin en Sarah kwijlen veel. Ze zochten een fijne oplossing en kwamen door de voorletters van hun kinderen op MiKi4all. Naast slabbers hebben ze ook colsjalen en haarbanden. In maten van baby tot volwassenen is er best veel keuze! Je kunt ze ook met naam bedrukt bestellen.

Neem zeker een kijkje in de webwinkel van MiKi4all.nl

Lees ook deze blog over grote maten kleding

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.