Skip to Content

Een roze fles voor Pink Ribbon van Solán de Cabras

Het bekende Spaanse merk Solán de Cabras verwisselt tijdelijk haar iconische blauwe fles voor een roze voor Pink Ribbon om te steunen. Van iedere verkochte fles stort de importeur* 14 eurocent bijdrage aan de organisatie die onderzoek naar borstkanker ondersteunt. Het merk is van nature begaan met onze dagelijkse gezondheid. Het water heeft een minerale samenstelling die een weldaad is voor ons lichaam.

Roze fles voor Pink Ribbon

Roze fles voor Pink Ribbon

Al een paar jaren koop ik de Pink Ribbon armbanden, sommige zijn ondertussen gesneuveld, anderen verloren maar ik kijk er altijd naar uit om weer een nieuwe te kopen. Ik ben dol op sieraden en op goede doelen steunen dus dan is de keuze snel gemaakt.

De roze fles voor Pink Ribbon ziet er prachtig uit! Duizend keer leuker dan die saaie blauwe flessen die iedereen normaliter koopt, om maar even geen merken te noemen 😉

Ook in de roze fles wordt het mineraalwater geprezen om haar fraaie stijl, unieke zuiverheid en de uitgebalanceerde mineraliteit, die een ultieme hydratatiebron vormt voor een gezond en sterk lijf. De roze limited edition fles vind je diverse supermarkten en Xenos.

Pink Ribbon steunen

Gezond verhaal  

De samenwerking met de roze fles voor Pink Ribbon met Solán de Cabras heeft een logische achtergrond. Het water kent een lange geschiedenis die gekenmerkt wordt door de heilzame werking van de bron. Het minerale water heeft haar naam te danken aan een geitenhoeder uit de 15de eeuw die zag dat zijn dieren genazen nadat ze uit de bron bij  Serrania de Cuenca hadden gedronken (solan=drinkplaats, cabras=geiten).  Dankzij de overlevering werd deze bron een bedevaartsoord voor zieken vanwege de vermeende geneeskrachtige werking.  Tot in de 1960 was Solán de Cabras in Spanje slechts in apotheken verkrijgbaar. De unieke samenstelling van het water zorgt voor de goede balans in het lichaam: een lage concentratie natrium en een optimale verhouding tussen calcium en magnesium.

En eerlijk is eerlijk, het feit dat ik EN mijn lichaam steun EN het goede doel door deze roze fles voor Pink Ribbon te halen dat maakt mij gelukkig. Water drinken is voor iedereen heel belangrijk! Eigenlijk zou je 2 liter water per dag moeten drinken, maar de meeste mensen drinken liever koffie, thee of andere dranken. Water en kruidenthee zijn mijn favorieten, en dit speciale water proeft ook heerlijk. Wil je nu echt water met een smaakje dan zijn er ook lekkere suikervrije alternatieven.

Roze fles voor Pink Ribbon

Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Inmiddels zijn al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Een beter leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte. Dat is de missie van Pink Ribbon, in een tijd waarin steeds meer mensen borstkanker krijgen.

Koop jij op Xenos.nl een roze fles voor Pink Ribbon voor 0.79 cent? Of ga naar de winkel!

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.