Skip to Content

Solán de Cabras en RAWBITE komen met speciale Pink Ribbon producten

Solán de Cabras en RAWBITE willen met speciale Pink Ribbon producten geld ophalen voor Pink Ribbon, die op hun beurt weer vrouwen ondersteunen die borstkanker krijgen. Als vrouw die borstkanker heeft gehad, moet ik dit bericht wel met jullie delen!

Solán de cabras

Mijn eigen verhaal

Uitgezaaide borstkanker was mijn diagnose. Mijn artsen gingen voor genezing, maar dat het een moeilijk verhaal zou worden stond vast. Ik heb chemo’s, amputatie en bestralingen gehad. Een pittig traject waarover ik heb geschreven op mijn eigen blogpagina. Het is goed dat er veel onderzoek naar kanker wordt gedaan, want als ik deze diagnose niet eerder had gekregen was ik niet meer te genezen. En dat is ook de reden dat ik alle acties rondom Pink Ribbon graag deel. Zo ook deze actie van Solán de Cabras en RAWBITE.

Een roze samenwerking met Solán de cabras

Pink Ribbon probeert met verschillende projecten geld op te halen om borstkanker te voorkomen, beter te behandelen en het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Bickery Food Group steunt Pink Ribbon graag zodat zij vrouwen kunnen ondersteunen in deze strijd.

Indira Balgobind, Brandmanager Pink Ribbon: “We vinden het heel bijzonder dat Bickery Food Group ons al zoveel jaren steunt in onze missie met de actie met de roze waterflesjes van Solán de Cabras, en dit jaar ook met de roze variant van RAWBITE.

Shella Blancaflor, Sales Director bij Bickery Food Group, is blij dat er nu twee producten betrokken zijn die van nature bijdragen aan gezonde voeding om Pink Ribbon te ondersteunen.

Pink Ribbon ontving al een cheque ter waarde van 10.000 euro. Bickery Food Group, de distributeur van Solán de Cabras mineraalwater en RAWBITE snacks gaven al het eerste voorzetje. Met de verkoop van de elegante roze flesjes en de repen met Pink Ribbon logo moet minimaal dit bedrag worden opgehaald. Naast de financiële bijdrage, kunnen beide producten een positieve ondersteuning leveren aan het herstel van de gezondheid.

Solán de cabras

Solán de Cabras mineraalwater

Solán de Cabras ken je vast wel van dat bekende, iconische blauwe flesje. Speciaal voor Pink Ribbon hebben ze een limited edition gemaakt. Roze is een teken van hoop, kwetsbaarheid, warmte en troost. Het schijnt dat blootstelling aan grote hoeveelheden roze een kalmerend effect kan hebben op de gemoedsrust. Een goede reden om dit flesje te kopen en er vaak naar te kijken. 😉

Vanaf half juli zijn de 0,33 liter recycled PET flesjes Solán de Cabras Pink Ribbon al verkrijgbaar bij lokale supermarkten, Xenos, in ziekenhuizen en Van der Valk Hotels

Pink Ribbon RAWBITE

RAWBITE snacks

RAWBITE is een 100% biologische, veganistische en glutenvrije reep. Een heerlijk snack vol proteïne gemaakt van noten en fruit. De roze variant is één van de acht die utermate geschikt is wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Heerlijk voor na die work-out of tijdens het fietsen. Maar ook na een operatie kan deze reep een goede bijdrage zijn bij de rest van de voedig. De dadels zijn een bron van antioxidanten en voorzien de reep van zoetigheid. De amandelen in de reep zorgen voor de vitaminen en magnesium. De cashews zorgen voor gezonde vetten en plantaardige eiwitten. Zeker iets dat ik kan gebruiken als ik straks weer geopereerd word met mijn flesje Solán de cabras wat natuurlijk mee gaat in de tas.

Linkjes waarvan opbrengsten naar Pink Ribbon gaan

Solán de cabras, RAWBITE en meer!

Footer1
Laat jij weten als je iets van bovenstaande producten hebt gekocht, bijvoorbeeld Solán de cabras, dan storten wij onze affiliate inkomsten door naar Pink Ribbon.
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.