Kerstshow tuincentrum de Driesprong

Ondanks dat Sinterklaas in het land is, ga ik ook gewoon met dochterlief al naar de kerstshows. November en December zijn feestmaanden en die buiten wij helemaal uit! Dus toen oupa en omi op visite kwamen gingen wij gezellig met zijn allen naar tuincentrum De Driesprong in Zoetermeer.

Hondjes aaien

Nog voordat wij goed en wel op de kerstshow kwamen zag dochterlief deze schattige hondjes en zij nam uitgebreid de tijd om deze even te aaien. Ze is dol op hondjes!

kerstshow de driesprong kerstshow de driesprong kerstshow de driesprong

Interieur ideeën

De kerstshow van tuincentrum De Driesprong staat vol met interieur ideeën. Stuk voor stuk zijn ze prachtig! Elke ruimte die je binnenloopt heeft weer een andere sfeer en andere kleuren zodat je echt alles wat maar bij je inrichting en kerstversiering nodig hebt ( of gewoon te leuk vindt om te laten liggen) kun je zo overzichtelijk bij elkaar vinden. Mijn schoonouders zijn al tientallen jaren niet op een kerstshow geweest en keken dan ook hun ogen uit!

kerstshow de driesprongkerstshow de driesprongkerstshow de driesprongkerstshow de driesprong

Leuk detail dat in de huiskamer de Disneyfilm Frozen werd gedraaid. Dus mocht je echt kinderen bij je hebben die er geen zin in hebben, kun je die hier rustig parkeren ( als ze groot genoeg zijn om braaf te blijven zitten natuurlijk)

kerstshow de driesprong

Voor kinderen

Ergens halverwege is er voor kinderen een kleine sneeuwpoppenshow. Compleet met sleetjes ervoor om even op te zitten en te luisteren en te kijken naar de verhalen van de sneeuwpoppen. Dochterlief heeft daar zeker een kwartier gezeten om te kijken. Als wij dan verder liepen, liep zij weer terug naar de sneeuwpoppen. Sweet!

kerstshow de driesprongkerstshow de driesprong

Fotomomentjes

Wat ik bij de Intratuin zo miste, was er bij De Driesprong meer dan genoeg. Fotoplekjes om op de foto te gaan.

kerstshow de driesprong kerstshow de driesprong kerstshow de driesprong

Roze en wit.. I love it!

kerstshow de driesprong kerstshow de driesprong

Hup rendier Hup!!

kerstshow de driesprong

Dochterlief kijkt zo verliefd naar mij!

Kerstdorpen

kerstshow de driesprong kerstshow de driesprong kerstshow de driesprong

Op het einde van de kerstshow zijn dan eindelijk de kerstdorpen en treintjes te vinden. Helemaal tegen de muren gezet en mooi weggewerkt. Wel minder om te kijken en als het druk is dan moet je echt even wachten op je beurt. Dat is dan bij de Intratuin weer beter geregeld want hier heb je meerdere plekken met kerstdorpen om naar te kijken die helemaal rondom zijn.

Wil je dus echt de tijd nemen om hier van te genieten ga dan lekker vroeg of op een doordeweekse dag van de vele kerstdorpen genieten.

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.