Skip to Content

Houten krukje met lontwol – een diy pakket voor kinderen

Een tijdje terug kwam ik in aanmerking met de gave webwinkel van September 18. Die naam viel mij in eerste instantie op omdat mijn moeder dan jarig is. Maar ook omdat ze hele leuke creatieve producten verkopen voor jong en oud. Zo viel mijn oog op het houten krukje met lontwol waarin kinderen met hun handen gaan haken en zo een item maken voor hun eigen kamer!

Houten krukje met lontwol

Een houten krukje met lontwol, maar wat is dat dan precies? In basis heb je al een leuk houten krukje met een grijze gladde stof. Maar het is natuurlijk veel toffer om deze op te pimpen met superzachte wol. Lontwol is 27 micron. Micron zegt iets over de zachtheid van de wol. De 27 micron wol is heel geschikt voor het breien van plaids bijvoorbeeld, maar ook voor over het houten krukje heen. De wol is 100% natuurlijk en door het verven is hij echt superzacht en pluist hij niet. De wol is best stevig en rekbaar, maar trek je te hard dan gaat hij wel kapot. Je kunt kiezen uit 5 kleuren: Ivory, Zwart, Roze, Sky Bleu en Grey melange. Omdat mijn dochter erg van zwart houdt, werd haar keuze zwart.

Breien met je handen

Ik had al vaker van armbreien gehoord waarbij mensen hele plaids maken met alleen hun handen en armen als gereedschap. Ik vind het er altijd maar zwaar uitzien, maar wel super tof. Voor het houten krukje met lontwol ging mijn dochter ook aan de slag met haar handen. Van te voren bekeken we een hele duidelijke instructie film ( zie hieronder) over hoe we het krukje met lontwol moesten bekleden. Omdat mijn moeder supergoed is in haken en breien vroeg ik haar om te helpen, kon ik mooi foto’s maken.

En ik moet zeggen toen ik ze zo bezig zag, was het echt heel simpel om te zien, en nu kriebelt het toch om zelf een plaid te gaan maken haha.

September 8 Kids

Het houten krukje met lontwol is niet het enige product wat ik ontving van September 18. Het maakte namelijk onderdeel uit van een DIY seizoenspakket voor kinderen. Met de kids S8 heb je 4 seizoenen lang een membership vol prachtige creatieve pakketten.

Met kerst ontvingen we een doosje waarin 2 kleine plastic stolpjes zaten en houten objecten om te versieren. Inclusief de glitterlijm en een sliertje met lichtjes. Super snel in elkaar te zetten ( het wachten tot de glitterlijm droog was duurde nog het langste). Het is overigens bedacht door een juffrouw en de moeilijkheidsgraad is laag. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen dit al heel zelfstandig maken, al heeft je kind dan misschien nog wel even hulp nodig om de houten figuren uit het stansvel te drukken voorzichtig.

Met het Kids S8 lidmaatschap krijg je 4 keer per jaar een creatieve doos in huis. Lente , Zomer, Herfst en Winter.

Voor slechts 59 euro krijg je dus voor 4 vakanties een gaaf DIY pakket waar je kind zoet mee is en leuk is als accessoire in huis om helemaal in het seizoensfeer te komen. En bij een lidmaatschap krijg je dan ook het houten krukje met lontwol ter waarde van 45 euro cadeau. Ik vind dat dus echt een heel voordelig lidmaatschap!

Ideaal als je creatieve kinderen hebt, maar zelf niet zo creatief bent. Of gewoon in tijdsnood zit en snel een compleet pakket wil hebben voor je kind. De themadozen zijn ook los bestelbaar!

Footer2 nieuw

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.