Kerstshow Life & Garden

Wij kunnen geen genoegen krijgen van de kersthows en na een ochtend shoppen vroeg ik dochterlief of ze naar huis wilde of naar nog een kerstshow? KERSTSHOW!!! schreeuwde ze keihard. Ok, dat is duidelijk.. ik heb haar definitief aangestoken haha Uiteraard bezochten wij weer een nieuwe. Dit keer de kerstshow Life & Garden in Leidschendam

Paardje aaien

Waar ze bij De Driesprong druk was met hondjes aaien, kon ze hier de paarden aaien. Dit zijn echt haar twee lievelingsdieren. Kijk dat blije koppie dan! Sweetttt

kerstshow Life & Gardenkerstshow Life & Gardenkerstshow Life & Garden

Fotomomenten

Op dit moment zijn er 2 fotomomenten op de Kerstshow Life & Garden. Geen idee of dit er nog meer worden.

kerstshow Life & Gardenkerstshow Life & Garden

Een hele mooie assepoester koets waar ik zelf zo in zou willen klimmen voor een mooie foto, maar ik had niet de juiste outfit aan en was alleen met dochterlief. En bij de Kerstman kan je op een krukje zitten. Leuk gedaan!

Sfeerbeelden

Paar mooie bomen die anders dan anders zijn.

kerstshow Life & Garden kerstshow Life & Garden kerstshow Life & Garden

Deze poppen vind ik helemaal geweldig. Ik had er ook al een paar bij De Driesprong gezien. Het is dat ik een smalle hal heb en geen voortuin, anders had ik er zeker eentje aangeschaft. Met al die jonge kinderen die dagelijks in mijn huis lopen is het echter niet verstandig. Komt op het lijstje van later als ik groot ben.

kerstshow Life & Garden

Deze ruimte vol met goud en bruin zag er heel sfeervol en warm uit. Hier zou ik wel een lekker kopje warme chocolademelk willen drinken. Met slagroom graag!

kerstshow Life & Garden kerstshow Life & Garden

Entertainment voor kinderen

kerstshow Life & Garden  kerstshow Life & Garden

Geen treinbanen, of veel bewegende poppen. Wat dat betreft wint Intratuin Pijnacker nog steeds als peuteruitje naar een kerstshow. Zoals ik al zei is de Kerstman erg leuk. Ook is er in het hoekje achter de Kerstman een raamvitrine gemaakt met wat knuffels, lichtjes en swingende kerstmuziek. Dochterlief was er al met 2 minuten op uit gekeken.

X-mas Shopping Night

Heb je 25 november van 18:00 – 21:00 nog niks te doen? Ga dan zeker even naar de x-mas Shopping Night in Leidschendam. 20% korting op het kerst/sfeer assortiment, leuke workshops (tegen betaling), live muziek en gezellige kraampjes.

Weet jij nog leuke tuincentra waar ik een kijkje kan nemen?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.