creatief met kerst Shoplog Action

Ook al zitten we midden in de Sinterklaasperiode moet je bij winkels als de Action op tijd zijn met je aankopen doen. Op = op en zeker op creatief seisoensartikelen is op dan ook echt op! Graag deel ik jullie dan ook mijn aankopen die ik pas deed bij de Action om creatief met kerst met de kids te zijn.

Creatief met kerst

creatief met kerst

Ik heb nog heel veel spullen over van afgelopen jaren inkopen doen bij de Action. Dus ik moest mezelf wel inhouden haha. Samen met de voorraad die ik al heb gaan de kids weer gezellig creatief met kerst bezig zijn nadat de goede Sint ons land heeft verlaten.

Mozaieken met disney princessen

creatief met kerst

Deze twee stopte ik zonder twijfelen direct in mijn mandje. Leuk voor mijn oudste gastkindje en dochterlief om zelf creatieve kerstkaarten te gaan maken. Genoeg om eventueel ook nog samen met vriendinnetjes te doen.

Piepschuim kerstbal en kerstboom

creatief met kerst

Over deze twee doosjes twijfelde ik wel even. Neem ik er 1 mee of 2 van elk. Immers zitten hier toch echt wel kleine gevaarlijke naaldjes in en misschien zou het te moeilijk zijn? Maar uit ervaring weet ik dat de kids mij altijd doen verbazen met wat ze allemaal al kunnen. Of dat komt omdat ik zoveel creatieve activiteiten met ze onderneem.. geen idee?!

creatief met kerst creatief met kerst

De beschrijving en inhoud zien er in elk geval goed uit en ik ga het in elk geval met de bijna 4 jarige en dochterlief uitproberen. Als het voor hun een makkie is, dan gaan we steeds een jaartje jonger met uitproberen! Wel onder 1 op 1 begeleiding in verband met de naaldjes.

Kerstboom van Vilt

creatief met kerst

Deze kerstbomen van vilt leken me ook erg leuk om te gaan maken en gezellig neer te zetten. Wederom erg nieuwsgierig of de kindjes onder de 4 jaar dit kunnen. Dus eerst maar eens met alleen dochterlief uitproberen.

creatief met kerst

Ohw en de kosten van dit alles.. 2 keer de helft, zoals mijn vader altijd zegt. Bij de Action kost het allemaal bijna niks haha dus gewoon lekker shoppen! Je vindt vast nog veel meer leuks om mee naar huis te nemen om creatief met kerst aan de slag te gaan.

Bied jij wel eens speelgoed en knutsel materiaal/werkjes aan, aan de kinderen die eigenlijk voor oudere kindjes zijn? Ik doe dat regelmatig en ben wel benieuwd of ik hier alleen in ben.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.