Skip to Content

Moederdag winactie 2023

Moederdag is een speciale dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten en laten zien hoeveel we van ze houden. En wat is er nu beter dan je moeder verwennen met een mooie cadeau? Daarom zijn wij verheugd om onze Moederdag winactie 2023 aan te kondigen! In dit artikel delen we alle details over de actie met maar liefst 13 prijzen met een totale waarde van €507 euro! Lees onder aan de blog hoe je kans kunt maken op een prachtig cadeau voor jouw moeder, je partner of jezelf. Wie ga jij verrassen op zondag 14 mei?

Moederdag winactie 2023, cadeau voor moeder. Creatief, spelletjes, lezen, sieraden, thee, elektrische spullen. Verwen je moeder met een leuke verrassing, winnen, win, giveaway

Waarom geven we een cadeau aan moeders?

De oorsprong van Moederdag ligt in het oude Griekenland, waar de moedergodin Rhea werd vereerd tijdens de lentefeesten. In de 17e eeuw introduceerden de Engelsen de “Mothering Sunday”, een dag waarop dienstmeisjes en bedienden naar huis terugkeerden om hun moeders te bezoeken en te eren. In de Verenigde Staten begon Moederdag als een initiatief van Ann Jarvis, die in 1908 een dag organiseerde ter ere van haar moeder en alle moeders. Dit idee verspreidde zich snel en in 1914 werd Moederdag officieel erkend als een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Sindsdien wordt Moederdag over de hele wereld gevierd en is het uitgegroeid tot een dag waarop we onze moeders eren en waarderen voor alles wat ze voor ons doen. Wie verwen jij extra met een van de prijzen van onze Moederdag winactie 2023?

Moederdag winactie

Het is weer tijd al die moeders en oma’s eens lekker in het zonnetje te zetten. Misschien denk je nu alleen aan je eigen moeder, maar ik weet dat er ook mannen mijn blog lezen die graag meedoen voor hun eigen moeder of vrouw.

De onderstaande bedrijven, in willekeurige volgorde, willen graag iemand verwennen met deze Moederdag winactie. En ik zou het fijn vinden als jij ze wil verwennen door het liken van hun Instagram pagina en natuurlijk het delen van deze actie op social media of via je whatsapp groepen. Daarnaast ontvang je van mij een extra lootje met je naam erop als je andere vrouwen tagt op Facebook of Instagram onderaan de post. Ik zal deze voorwaarden nog een keer herhalen onder aan het blog. Voor nu rest mij veel plezier met het kijken naar de vele gave mogelijkheden en het uitzoeken van de prijs die jij graag voor jezelf of iemand anders wil winnen! Goodluck met deze Moederdag Winactie 2023!

Glitterbaas shoptegoed voor de Moederdag winactie

Glitterbaas winactie shoptegoed creatief cadeau

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik dol ben op glitters en Bling bling. Zelfs de vriendinnen van mijn dochter weten het. Bij Glitterbaas bestel je canvas schilderijen die je zelf kunt verven en helemaal in kunt vullen met glitterstenen. Ze hebben daarnaast ook leuke glittermixen om zelf nog verder mee creatief aan de slag te gaan. Ik heb al heel wat leuke samenwerkingen gehad met Glitterbaas en vorig jaar op het kinderfeestje van mijn dochter zijn ze ook aan de slag gegaan met de glitterbazen.

Heb jij een creatieve moeder, of wil je zelf wat knutselen voor je moeder alles kan natuurlijk! Kies bijvoorbeeld voor een hartje, de tekst mama of een pump. Maar er is nog veel meer mogelijk aan glitterpakketten.

Namens Glitterbaas mag ik 25 euro shoptegoed weggeven. Wat zou jij uitkiezen?

Patchwork van 999 games

999 games winactie moederdag 2023 patchwork

Patchwork van 999 games speel je met twee personen. Het is geschikt vanaf 8 jaar en je doet over een rondje ongeveer 30 – 40 minuten. Het ligt er een beetje aan hoe hard en lang je na gaat denken per zet. Even wennen is ook dat je niet om en om speelt. De regels zijn allemaal net even anders en dat maakt het ook tof. Het is geen reisspel voor onderweg ondanks de toegankelijkheid en het aantal spelers. Je hebt echt wel de ruimte nodig om de cirkel van lapjes te kunnen maken. Patchwork wordt steeds leuker naarmate je het vaker speelt. Dit spel vraagt inzicht, planning en bovenal puzzelen. Puzzelen over je stap, wat je gaat doen terwijl je ook de ander in ogenschouw houdt.

Meer weten over het spel Patchwork lees dan de recensie van Selena!

Namens 999 games mag ik het spel Patchwork ter waarde van 19 euro weggeven met de Moederdag Winactie 2023!

Kaya Sieraden een uniek Moederdag sieraad

Moederdag winactie 2023  Kaya Sieraden shoptegoed waardebon 30 euro

Waar de liefde van mannen vaak door de maag gaat, is dat bij vrouwen juist door iets tastbaars. Sieraden voor Moederdag zijn altijd een goed idee. Kies je bijvoorbeeld voor een ketting met een geboortesteen, of voor een letterketting? Kies je voor moeder – dochter armbandjes of voor een set geboortesteen ringen? Dankzij een persoonlijk KAYA Sieraad draagt ze mama haar kinderen iedere dag dichtbij. Een tastbare herinnering aan de liefde voor al haar kinderen. Ik ben groot fan van dit sieradenmerk dat uitblinkt in hun gepersonaliseerde sieraden. Met zorg gemaakt, met liefde verpakt en trots gedragen!

Kaya sieraden heeft een grote collectie Moederdag sieraden, zoals een sleutelhanger met naam, en ze horen graag waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Namens Kaya Sieraden mag ik een shoptegoed ter waarde van 30 euro weggeven. Wat kies jij?

Chocoladebezorgd – een chocolade cadeau voor mama

Chocoladebezorgd waardebon 30 euro cadeau voor moeder

Soms is het niet mogelijk om naar je moeder te gaan rondom Moederdag maar wil je haar wel lekker verwennen. Met Moederdag chocolade bijvoorbeeld. Hoe tof is het dan als je een cadeau kunt bestellen dat verzonden kan worden. Bij chocoladebezorgd kun je kiezen voor bonbons of chocoladeharten. De dozen zien er prachtig uit en zijn vormgegeven in leuke thema’s die de sfeer van het geven helemaal compleet maken. Laat je iemand genieten van de geur van een boeket bloemen, of kies je voor de inwendige mens met een boeket van bloemen gevuld met de lekkerste en meest vrolijk gekleurde bonbons?
Kies bijvoorbeeld voor een boeket bloemen, waarbij kleinkinderen een mooie bos bloemen kunnen inkleuren voor oma?

Namens Chocoladebezorgd mag ik 30 euro shoptegoed weggeven. Wat zou jij uitkiezen met deze Moederdag Winactie 2023?

Bullet journal van Musboeken – Moederdag Winactie 2023

bullet journals van mus creatief

Op MamaScrapelle zijn we dol op bullet journals. Allemaal hebben we er wel een of meer in huis. Om boeken die we lezen in bij te houden, als dagboek of als agenda. Het mooie van journals is dat je ze zelf helemaal naar wens kunt invullen.
Bij Mus Creatief hebben ze een hele grote collectie bullet journals.

Namens Mus Creatief mag ik 2 bullet journals naar keuze weggeven uit bovenstaande collectie, 2 winnaars dus met een prijs van 15 euro.

Draadloze oordopjes met actieve ruisonderdrukking

oortjes voor moederdag cadeau. soundcore

Word jij soms gek van al dat lawaai in huis door je opgroeiende kinderen? Wil jij even echt genieten van een goede podcast of mooie muziek? Kijken je kinderen een kinderfilm of hebben ze de tv in gebruik om met zijn allen een switch game te spelen? Trek jij je terug met je laptop op schoot met je eigen Netflix serie en wil je geen last hebben van hun geluiden?

De draadloze SoundCore Space A40 in-ear headphones maken gebruik van de sterkste en beste Active Noise Cancelling en reduceert ruis tot 98 procent. Met een zeer gedetailleerde geluidskwaliteit dankzij dubbellagige membraan-drivers zijn de Space A40-oordopjes perfect om draadloos te genieten van bijvoorbeeld muziek en films. Deze True Wireless Stereo (TWS) in-ears gaan tien uur mee op één batterijlading en in totaal 50 uur dankzij de bijbehorende oplaadcase. De Space A40 is de kleinste TWS-hoofdtelefoon van SoundCore en past comfortabel in elk oor dankzij het ergonomische ontwerp en de vijf meegeleverde opzetstukken. 

Ik mag een set in-ear headphones van SoundCore weggeven ter waarde van 100 euro!

Congé Bricolé een cadeau voor creatieve moeders!

Congé Bricolé creatief boek voor moeders

Line van Congé Bricolé deelt eenvoudige tips om snel en op een laagdrempelige manier samen met je kleine knutselaar creatief aan de slag te gaan. Ze ontwikkelde meer dan 40 vrolijke knutselwerkjes rond 5 verschillende thema’s (onderwaterwereld, ruimte, circus, pirateneiland en jungle) en legt de verschillende technieken stap voor stap uit. Zo maak je samen met je kind superleuke dingen om mee te spelen, niet om gewoon in huis of in de klas te zetten: een raket die écht kan vliegen, kleurrijke bellenblazers, een pomponkanon enz.

  • Meer dan 40 creatieve projecten voor kleine én grote knutselaars vanaf 3 jaar
  • Speelse boost voor motorische vaardigheden, ruimtelijk inzicht, oplossend denken enz.
  • Met stap-voor-stapfoto’s en extra tips, perfect voor thuis of in de klas!

Namens uitgeverij Lannoo mag ik 2 exemplaren weggeven van Congé Bricolé, ter waarde van 23 euro. 2 winnaars dus!

Een sieraad van moedermelk een prachtige herinnering aan Moederdag

Moederdag winactie 2023 sieraden van moedermelk shoptegoed 50 euro

Wat zijn ze mooi! Heb je al eens van moedermelk sieraden gehoord of is deze trend nieuw voor je? Sieraden van moedermelk zijn niet alleen prachtig om te zien, maar natuurlijk ook uniek. Zoals een ketting met een bedel, een ring of een armband. Omdat ze gemaakt zijn van moedermelk, zijn de sieraden ontzettend uniek en bijzonder. Er bestaat geen tweede exemplaar van. Borstvoeding sieraden zijn daarom een waardevol cadeau voor jonge moeders én vormen een mooie herinnering aan jouw kleintje en de bijzondere kraamtijd.

Namens MamaJewels mag ik 50 euro shoptegoed weggeven. Welk sieraad kies jij met deze Moederdag Winactie 2023?

Ries Herbal Tea en bamboe mok – Moederdag winactie 2023

ries herbal tea met bamboemok. cadeau voor moeder

RIES herbal tea heb ik een tijdje geleden mogen uitproberen. Ik was zeer verrast hoe je met een kruidenextract Oolongthee nog lekkerder kon maken. Ook Anouk genoot van deze heerlijke thee.

RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze oolongthee heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee. Naast de oolong basisthee biedt RIES ook diverse kruidenextracten aan zodat je de thee af kunt stemmen op je eigen behoeften. Zo heeft RIES bijvoorbeeld het Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel. Dit extract stimuleert de bloedaanmaak, verbetert de hormoonbalans, maar bijvoorbeeld ook de haarwortels en nagels. 

Ik mag een 1x RIES Herbal Tea pakket: RIES oolongthee koker + het Femme kruidenextract en leuke bamboe-mok ter waarde van 47,85 weggeven.

Kleurboek en leesboekje van uitgeverij Deltas

Moederdag winactie 2023 kleurboek en prentenboek voorleesboekje mama

Kleuren is ontspannen. Kelly en ik zijn dol op allerlei kleurboeken en daar zijn vast meer creatieve mama’s blij mee! Haal kleur en positiviteit in huis met een mooie staander met spiraal vol originele kleurplaten. Wek de prachtige tekeningen tot leven met je kleurpotloden of fineliners en stel je kunstwerkjes tentoon op je bureau, in de keuken of op de kast. Bovendien brengen de begeleidende citaten je elke dag weer in een happy mood! Het dikke, kwalitatieve papier zorgt ervoor dat je tekeningen niet doordrukken op de volgende pagina.

En voorlezen uit de allerleukste mama willen we natuurlijk altijd doen! Dit liefdevolle boekje is speciaal om gezellig samen te lezen met de allerleukste mama! Want met mama is het altijd dolle pret: de leukste feestjes bouwen, springen in alle plassen, monsters verjagen onder het bed… De band tussen mama en mij gaat nooit meer stuk!

Namens uitgeverij Deltas mag ik een tafelstaander ‘Think happy! Inspirerende kleurplaten’ en het prentenboekje ‘Mijn mama is de allerleukste’ weggeven ter waarde van 32 euro .

Anker Power Delivery Oplader – Moederdag winactie 2023

anker powerport oplader cadeau voor moeder

Als moeder is je grootste vijand een lege telefoon. Je wil foto’s maken van je kinderen tijdens een uitstapje, bereikbaar zijn als je kinderen op school zitten of ergens anders zijn. Wat dat betreft is het bijna niet voor te stellen hoe het leven voor de mobiele telefoontjes eruit ziet. Hoe vele generaties moeders voor ons soms vol zorgen thuis zaten, of niet werkten om altijd maar beschikbaar te zijn voor hun kinderen is mij onduidelijk ! Dreigt jouw telefoon bijna leeg te zijn en heb je haast om de deur uit te gaan?

Laad je Android smartphone of iPhone extra snel op met de Anker Power Delivery Oplader 20W Wit. Na een half uur opladen zit je batterij voor ongeveer 50 procent vol. Handig als je bijna de deur uit moet en toch nog snel je smartphone wil opladen. 

Namens Anker Innovations mag ik deze oplader ter waarde van 23 euro weggeven.

Leuk spellenpakket om samen met je gezin te spelen

spellenpakket megableu moederdag winactie 2023 banktattack en 5 seconden

Is jouw mama een spelletjesmens? Wil jij een prijs winnen waar je stiekem zelf ook wat aan hebt? Gun je je partner leuke nieuwe spellen om met je kinderen te spelen? Maak maar vast ruimte in je spelletjeskast want deze twee spelen van Megableu zijn echt super leuk!

BankAttack is een familiespel vol spanning, snelheid en actie! Het is een coöperatief gezelschapspel om de groepsgeest te ontwikkelen en te versterken. Het heeft vijf spelniveaus, waarbij de bevelen elkaar steeds sneller opvolgen. Samen met jouw team moet je proberen om binnen de vijf minuten de bankkraak van de eeuw te verwezenlijken. Luister aandachtig naar de instructies en laat geen enkele steek vallen, want het alarm mag niet afgaan! Met een goede strategie en teamwork kunnen jullie de missie doen slagen.

5 Seconden is een razendsnel bordspel en kaartspel in 1. Lukt het jou om binnen vijf seconden drie juiste antwoorden te geven? Probeer zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Wees snel en creatief, en probeer zo snel mogelijk de finish te halen. Doe je dat als eerste, dan win je het spel! Garandeert een avond lang lol!

Namens Megableu mag ik deze twee spellen weggeven ter waarde van 49 euro.

Remember vaasjes – Moederdag winactie 2023

Moederdag winactie 2023 Remember vaasjes fleurig cadeau voor mama

Heel veel moeders krijgen met Moederdag een mooie boeket bloemen. Maar hoe tof is het als je kleine vaasjes cadeau doet waar je steeds weer kleine verse bloemetjes voor kan geven. Je moeder heeft dan het hele jaar door fleurige bloeiers in huis. Pluk wat bloemen in het wild, of knip ze uit je eigen tuin of steeds iets fleurigs op de vaas te hebben staan.
Ik ben dus helemaal in love van deze schattige vaasjes van Remember!

Namens TTP Concepts mag ik deze schattige vaasjes ter waarde van 25 euro weggeven.

Voorwaarden om mee te doen aan de Moederdag winactie:

<<<DE WINNAARS ZIJN BEKEND>>>

Gefeliciteerd: Petra, Elsje, Charlotte, Chloe, Melissa, Daphny, Marja, Anna, Lucie, Yvette, Marlou, Sandra, Elisa, Lieke en Maria

Instagram accounts om te volgen

Moederdag winactie 2023, cadeau voor moeder. Creatief, spelletjes, lezen, sieraden, thee, elektrische spullen. Verwen je moeder met een leuke verrassing, winnen, win, giveaway

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Elisa

Monday 8th of May 2023

Wat een leuke prijzen! 😍 Ik doe graag mee voor de oplader van Anker. Met altijd wel een apparaat aan de oplader zou het fijn zijn als het binnen 30 min is opgeladen.

Annemieke Bosdijk

Monday 8th of May 2023

Graag win ik de draadloze SoundCore Space A40 in-ear headphones, fijn voor het hardlopen of tijdens het schoonmaken van mijn huis.

Yvette

Monday 8th of May 2023

Geweldige actie! 😍 Ik doe graag mee voor de cadeaubon van Mama Jewels voor mijn zus. Ik gun haar een prachtig sieraad met haar moedermelk, om haar eraan te herinneren wat een sterke vrouw ze is.

anne Bolijn

Monday 8th of May 2023

Graag wil ik mijn moeder verassen en wil ik een bon van Chocoladebezorgd graag gebruiken. Want van chocola wordt iedereen bij. En zeker mijn moeder.

Ron

Monday 8th of May 2023

ik doe mee voor de kleine vaasjes. Mijn dochter komt nu al elke keer thuis met kleine bloemetjes en die moeten dan altijd in mijn dure drankglazen omdat die klein genoeg zijn. Zo is mijn vrouw blij, ik blij en kan mijn dochter lekker blijven plukken.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.