Een sieraad van borstvoeding met een geboortesteen

Wat zijn ze mooi! Heb je al eens van moedermelk sieraden gehoord of is deze trend nieuw voor je? Sieraden van moedermelk zijn niet alleen prachtig om te zien, maar natuurlijk ook uniek. Zoals een ketting met een bedel, een ring of een armband. Omdat ze gemaakt zijn van moedermelk, zijn de sieraden ontzettend uniek en bijzonder. Er bestaat geen tweede exemplaar van. Borstvoeding sieraden zijn daarom een waardevol cadeau voor jonge moeders én vormen een mooie herinnering aan jouw kleintje en de bijzondere kraamtijd.

moedermelk sieraden
Mama Jewels

Lief zijn voor jezelf met een sieraad van échte moedermelk?

Jouw pasgeboren baby borstvoeding geven is ontzettend intens. Het versterkt de band tussen jou en je kindje. Natuurlijk wil je deze mooie periode blijven herinneren. In deze tijd mag je ook best een beetje lief zijn voor jezelf. Bijvoorbeeld door jezelf te verwennen met sieraden die worden gemaakt van borstvoeding. De melk neem je zelf af met een speciale set. Deze kun je online bestellen. De juwelier bewerkt de melk met hars en verwerkt het in een sieraad naar keuze. Zoals een mooie moedermelk ring of een ketting met een bedeltje.

moedermelk sieraden met geboortesteen
Mama Jewels

Zoveel leuke mogelijkheden: sieraden van borstvoeding met geboortesteen

Moedermelk sieraden zijn natuurlijk van zichzelf al ontzettend uniek. Toch zijn er nog veel meer mogelijkheden waarmee je de herinnering aan deze moeder-kind fase voor altijd met je meedraagt. Je kunt onder andere kiezen voor een sieraad van borstvoeding met een gravure.

Bijvoorbeeld van de naam of de geboortedatum van jouw baby. Je kunt ook een sieraad van moedermelk laten maken mét een geboortesteen of birthstone. Elke maand heeft zijn eigen geboortesteentje. Zoals bijvoorbeeld Aquamarijn, Granaat, Saffier, Peridot of Maansteen. Met een unieke ring of armband draag je jouw liefste bezit altijd stijlvol met je mee.

Borstvoeding en geboortesteen sieraad cadeau geven of jezelf verwennen?

Een ring met een steen van moedermelk, oorbellen met een geboortesteentje of een borstvoedingsarmband met een bedeltje en een gravure. Bijvoorbeeld van de naam van jouw kindje, de geboortedatum of zelfs zijn of haar vingerafdruk. Persoonlijke sieraden waar je een jonge mama mee kunt verwennen. Misschien wel op haar eerste Moederdag?

Maar, in de periode na de bevalling mag je ook extra lief zijn voor jezelf. Bijvoorbeeld door jezelf een mooie set oorbellen of een ketting cadeau te doen. Zo draag je jouw kleintje altijd met je mee. Ook nadat jouw wondertje geboren is. Welk sieraad van borstvoeding kies jij?

Lees ook deze blogs

Footer3
Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.