Rainbow Surprise met make up, fantasy friends en Dolls!

Er is nooit genoeg slijm in huis! Helemaal niet als je net de Grote Slijmfilm hebt gekeken en nog lichtelijk bent geshockeerd dat al het slijm in de wereld is vernietigd! Op naar meer slijm en meer glitter met de Rainbow Surprise serie van MGA Entertainment. Ontdek de magische minipopjes van Rainbow Surprise Fantasy Friends, schitter zoals nooit tevoren dankzij Rainbow Surprise Makeup Surprise en creëer zelf een fashion outfit voor één van de vier Rainbow Surprise Dolls!

Rainbow Surprise Makeup Surprise

Rainbow Surprise Make-up  Poopsie Slime Surprise L.O.L. Surprise MGA Entertainment

Met de Makeup Surprise pak je maar liefst 10+ verrassingen uit en maak je zelf prachtig slijm met make-up! De glitters doe je niet alleen in de make -up om jezelf te transformeren, nee die doe je ook in het slijm! Oogschaduw, lipgloss, geurparels, glitters en slijm. Wat een uitpakervaring zal dit zijn!

Rainbow Surprise Make-up  Poopsie Slime Surprise L.O.L. Surprise MGA Entertainment

Makeup Surprise wordt geleverd met een stijlvolle lippenstiftverpakking die je ook kunt gebruiken als mengkom en opslag. Je kunt het slijm bewaren in de luchtdichte bovenkant die ook een sleutelhanger kan zijn! Inclusief een fantastische lepel, maatbeker en verzamelblad.

Verzamel de regenboog van 15+ make-up sets, plus net zoveel slijm om zelf te maken! Schattig he!!

Fantasy Friends

Rainbow Surprise Fantasy Friends Poopsie Slime Surprise L.O.L. Surprise MGA Entertainment

L.O.L. Surprise ontmoet de Rainbow Surprise Fantasy Friends. Dit zijn schattige, magische minipopjes die slijm spugen en glitterscheten laten! Fantastisch bedacht! Binnen in de verpakking vind je een schattig fantasy friends popje met prachtige wimpers, magische details en regenboogverrassingen. Wij hopen op de glinsterende zeemeermin of het lieve vlinderelfje, maar misschien zit de mooie tuinfee er wel in. Spannend hoor dat uitpakken.

Rainbow Surprise Fantasy Friends Poopsie Slime Surprise L.O.L. Surprise MGA Entertainment

Voer je Fantasy Friends water met hun drinkbeker, schud ze en dan spugen ze slijm. Geef je slijm een eigen touch door de parfumfles te gebruiken en zo glitters in je slijm te sproeien. Duw op de buik van je Fantasy Friend voor een glitterscheetje. Inbegrepen is ook een luchtdicht zakje om je slijm in te bewaren.

Verzamel alle 16 schattige, magische Rainbow Surprise Fantasy Friends!

Rainbow Surprise Doll

Rainbow Surprise Dolls van MGA Entertainment

De prachtige modepoppen: Rainbow Dream, Pixie Rose, Amethyst Rae en Blue Skye wachten vol spanning op hun nieuwe fashion outfit! Pak 20+ verrassingen uit, borstel hun lange haren, en maak zelf slijm om hun look volledig te transformeren.

Rainbow Surprise Dolls van MGA Entertainment

Binnen in de verpakking vind je namelijk doe-het-zelf-slijmpoeders om slijm toe te voegen aan hun kledij, schoenen en tasje! Mix en match verschillende soorten om een absoluut uniek statement te maken! Het slijm, de modepop of zelfs jouw eigen gezicht nadien een glanzende look geven? Gebruik dan zeker ook de adembenemende Regenbooghighlighter!

Verzamel alle 4 de Rainbow Surprise poppen.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.