Review Poopsie Surprise Llama – een eerlijk slijmverhaal

Met kerst kreeg dochterlief de Poopsie Surprise Llama. De enorme trend rond de alpaca’s en de lama’s zal je niet zijn ontgaan. Vandaar ook de mooie toevoeging van de Poopsie Surprise Llama™ aan de succesvolle Poopsie Slime Suprise-lijn. In deze blog een eerlijk review Poopsie Surprise Llama, waarbij echt alles onder het slijm zat!

Poopsie Surprise Llama™

Poopsie Surprise Llama

Poopsie Surprise Llama™ met 20 verrassingen poept op magische wijze slijm! Ze heeft een prachtige, parelachtige look en is verpakt in een extra groot frisdrankblik.

review Poopsie Surprise Llama

Bonnie Blanca of Pearly Fluff

In onze verpakking zat Bonnie Blanca verborgen, dochtlerlief was daar erg blij mee, want die naam vond ze mooier klinken dan Pearly Fluff. Beiden hebben ze superlieve, grote ogen, lange wimpers en een schattige outfit. De bedoeling is dat je ze eenhoornvoer-slijmpoeder voert, laat plaatsnemen op het glittertoilet en dan wachten tot de magische verrassingslijm eruit gepoept wordt. Je zal lezen in deze review Poopsie Surprise Llama dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is.

review Poopsie Surprise Llama

Eerst bekeken we goed wat er allemaal in de verpakking zit en las ik, dacht ik, goed de beschrijving. Ik hoor mijn gastbloggers nu nog roepen, the fucking manual.. ja lezen lezen lezen. Doe je dat niet goed dan..

Het begin ging goed hoor dus daar vertel ik trots over in deze review Poopsie Surprise Llama. Dochterlief voerde braaf een lepeltje glitterpoeder, mengde de rest netjes met nauwkeurig afgemeten water en schudde zoals het hoorde. Tijd om haar baby Llama te voeren.

Maar toen..

review Poopsie Surprise Llama
overal lama slijm!

Achterop zit een soort hendel die de keel van de Llama open en dicht zetten. Dit is zo gedaan omdat je, terwijl het mengsel in Bonnie Blanca zit, haar een paar moet koppeltje draaien. Dan moet het slijm natuurlijk er niet uitlopen! Dus zorg je dat keel en poepgat afgesloten zijn! Maar voordat het eenhoornvoer erin gaat moet je de opening wel open zetten, anders past het eten er niet in!

Poging twee ging beter gelukkig, nadat ik die fucking manual nog 2 keer met volle concentratie had gelezen!

review Poopsie Surprise Llama
Druk op de knop en de Llama gaat poepen!
review Poopsie Surprise Llama
De maag en darmen van de Poopsie Surprise Llama

Genoten van deze review Poopsie Surprise Llama ?

Dochterlief moest hard lachen om mama die mopperde dat de review Poopsie Surprise Llama helemaal mislukte. De druk van een blogger laten we maar zeggen, want je wilt het gewoon goed doen natuurlijk. Doordat ze er zo om moest lachen kon ik er zelf ook wel om lachen naderhand en heb ik na lang twijfel toch maar besloten om deze eerlijke review te plaatsen!

Want de Fun die was in elk geval aanwezig!

Inhoud van een Poopsie Surprise Llama frisdrankblik:

 • Poopsie Surprise Llama™
 • parodiefles
 • lepel
 • sleutelhanger
 • T-shirt
 • luier
 • glittertoilet
 • 4 eenhoornvoer-slijmzakjes
 • 1 sprankelzakje
 • 4 magische zakjes
 • 1 maatbeker
 • 4 glanszakjes
review Poopsie Surprise Llama

Poopsie Surprise Llama Roze of Wit

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.