Skip to Content

Beste kinderkussen een hoofdkussen Emma Matras

Als je een baby hebt hoef je er het eerste jaar nog niet aan te denken, een baby heeft namelijk nog geen kussen. Maar als je kind wat ouder wordt dan ga je merken dat ze hun knuffel onder hun hoofd gaan leggen als ze in slaap vallen. Dat is het teken dat er een kussen mag komen in bed. Maar wat is het beste kinderkussen?

Het beste kinderkussen vind je bij Emma Matras. De hoofdkussens kun je met lagen persoonlijk naar wens vullen. Kussen voor kinderen

Beste kinderkussen van Emma Matras?

Maar wat is nou het beste kinderkussen? Bij onze dochter begonnen we toendertijd met een eerste hoofdkussen van Ikea, speciaal voor de dreumes. Iets later wilde ze net zo’n groot kussen als papa en mama en gaven we haar het dunste kussen wat we konden vinden bij de Ikea. En nu is ze eigenlijk met haar 7 jaar al weer toe aan weer een nieuw kussen. Zo blijven we nog wel even lekker bezig zou je denken, maar ik heb daar wat op gevonden! De kussens van Emma-matras!

Het beste kinderkussen vind je bij Emma Matras. De hoofdkussens kun je met lagen persoonlijk naar wens vullen. Kussen voor kinderen
beste kinderkussen

Emma Matras

Hoor je Emma Matras, dan denk je logischerwijs aan een matras, maar Emma heeft ook hele goede kussens! Op de blogboot maakte ik kennis met het merk en kregen we een kussen mee naar huis. Ik gaf in die blog al aan dat er nog een aparte blog voor zou komen. Maar die liet even op zich wachten.
Het kussen wat we meekregen was heerlijk zacht, mooit wit en bestaat uit 2 vullingen waardoor je het kussen zo dik of dun kunt maken als je wilt. Echter sliep ik die nacht heel slecht. Ik ben een hoog kussen gewend en had mij eigenlijk nooit zo verdiept in het waarom ik zo lekker lag op een hoger schuimkusses.

Zijslapers hebben vaak behoefte aan een wat hoger kussen die goed aansluit in de nek. Zo ligt je hoofd recht met je ruggengraat. Maar buikslapers en rugslapers hebben juist behoefte aan een laag kussen om zo tot een rechte ruggengraat te komen. Ik ben dus een zijslaper en dat kussen was te laag voor mij. Maar wat bleek het was het beste kinderkussen! Dochterlief heeft hem inmiddels ingepikt en ze vind hem heerlijk liggen! Het kussen is net weer even wat dikker dan haar vorige kussen en dat bracht mij op een idee!

Ben je toch ook nieuwsgierig naar het matras? Lees dan deze Emma matras review.

Het beste kinderkussen vind je bij Emma Matras. De hoofdkussens kun je met lagen persoonlijk naar wens vullen. Kussen voor kinderen

Het beste kinderkussen in 3 fases

Het handige van dit kussen is namelijk dat er 2 vullingen inzitten. Voor de eerste fase van je kind als het een hoofdkussen nodig heeft in bed stop je er nog geen vulling in, en daarna voeg je vulling voor vulling toe met de jaren. Zo heb je een kinderkussen dat meegroeit met je kind! Het ideale van dit kussen is dat het volledig in de wasmachine te wassen is!

Schuimkussen van Emma Matras

Hoofdkussen voor mama

Ik had me al zo verheugd op een nieuw hoofdkussen voor mijzelf, mijn oude was nodig aan vervanging toe want die zag na een paar jaar al helemaal geel.

Ook voor mij kwam er een hoofdkussen die uit 3 schuimlagen bestaat. Dus ook hier kun je weer kijken als het kussen te hoog ligt, haal je de middelste laag eruit. Doordat de vulling van schuimlaag is veert het weer terug in vorm als je er niet op ligt. Het enige nadeel is dat je dit kussen niet kunt wassen. Niet geschikt voor kinderen die nog veel bedplassen dus, maar wel geschikt voor papa’s en mama’s die een goede nachtrust nodig hebben en een zijslaper zijn!

Wat voor kinderkussen heb jij voor je kinderen?

vrouw ligt op kussen

Ik zeg welterusten!

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Iris Bakker

Thursday 24th of September 2020

Ik heb een keer iedereen bij ons thuis wakker gegild, want ik was er van overtuigd dat er een grote spin over mijn bed liep. Pfff, probeer na die adrenalinestoot maar weer eens te gaan slapen, en ik durfde eigenlijk ook niet meer het licht uit te doen. Arme man, die moet zich wezenloos zijn geschrokken. Leuk ook trouwens om hier de andere verhalen te lezen

Ingrid

Wednesday 23rd of September 2020

Toch wel die keer dat we in Amsterdam met het bovenlichtje open sliepen. Mijn man maakte me wakker omdat hij gek werd van de jeuk, door een kat op het balkon. Dus ik in pyjama naar buiten ook niet dol op katten. Vang de kat en duw hem over de kast aan de zijkant naar het balkon van de buren. 2 Dagen later staat er een jongen voor de deur, heb je mijn kat gezien, woonde dus heel ergens anders. Gelukkig was hij balletdanser dus paste tussen de kast en het balkon boven ons, want onze buren waren op een lange vakantie.

Els Black

Tuesday 22nd of September 2020

Ik werd een paar week geleden wakker, ik was nog maar net in slaap en werd wakker van alle lampen die aan waren in huis. Was mijn middelste zoon naar beneden gegaan, hij stond midden in de kamer en zei dat ie honger had... het was 12 uur dus ik heb hem maar weer naar bed gebracht haha

Janine

Sunday 20th of September 2020

Regelmatig word ik wakker door mijn partner omdat hij een verhaal begint te vertellen in zijn slaap!

Ramona Van Leeuwen

Sunday 20th of September 2020

Mijn dochter die evan overtuigd was dat er een wolf op haar slaapkamer was, dit heeft nachtenlang geduurd want natuurlijk als mama kwam was hij net weg... Nadat ik met haar naar een vriendin ben geweest die een grote herder had en haar had uitgelegd dat die ook niets deed (ze kon de hond plat knuffelen) was de nachtbraker niet meer bang voor de wolf...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.