Sinterklaasbloghop 2020 – Maak kans op een set creatieve boeken

Net als vorig jaar doet MamaScrapelle natuurlijk weer mee aan de Sinterklaasbloghop! Met dit keer geen poepende PlayDoh Eenhoorn, maar twee creatieve boeken voor kinderen ( en volwassenen?) van Uitgeverij Deltas. In deze blog vertel ik je alles over de Sinterklaasbloghop en hoe je kans maakt op deze leuke prijzen. Kijk hier voor sinterklaasbloghop 2022

Sinterklaasbloghop

Wie heeft de Sinterklaasbloghop georganiseerd?

De Sinterklaasbloghop is georganiseerd door Esmee en Amanda. Zij maken een mooie foto, nemen contact op met blogs om mee te doen, en zorgen voor een mooie trainrails langs verschillende Nederlandstalige blogs. Dat betekent dat je ook zomaar in België even uit kunt stappen. De variatie is reuze, van mamablogs, boekenblogs, lifestyleblogs, reisblogs en vast nog meer soorten blogs. Zelf vind ik het ook altijd leuk om even rond te neuzen bij andere blogs die ze schrijven.

Wat kun je winnen bij MamaScrapelle tijdens de sinterklaasbloghop?

De dagen worden donkerder en we zijn gebonden aan huis door dat nare virus. Ik hou wel van een beetje creativiteit dus wist al snel dat ik daar iets mee weg wilde geven. Aangezien tekenen bij ons de laatste tijd echt een hot item is, en paarden ook besloot ik op zoek te gaan naar prijzen om weg te geven waar veel kinderen blij van zouden worden. Kinderen maar ook hun ouders. Stiekem doe ik namelijk zelf ook gezellig mee met dat tekenen. En geniet ik er ook erg van als er een groep kinderen bij ons thuis aan het spelen is en ze zoet aan de grote eettafel lief zitten te kleuren. HEERLIJK!

En ik heb leuk nieuws, want in deze Sinterklaasbloghop plaats ik even een korte samenvatting van deze creatieve boeken, maar er komt nog een extra winactie aan als ik een uitgebreide review schrijf! Stay Tuned!!

Handboek dieren tekenen

handboek dieren tekenen

Hou je van dieren? Met dit boek leer je hoe je ze moet tekenen! Het is belangrijk dat je weet hoe je het hoofd, de oren, de ogen en het lichaam van dieren op een realistische manier op papier kunt zetten. Met de tips en aanwijzingen in dit boek krijg je die basis zo onder de knie. Maar dat is nog niet alles! Aan de hand van eenvoudige tekenstappen kun je straks meer dan 100 verschillende dieren tekenen. Speelse honden en knuffelkatten, paarden, apen en haaien. Allerlei dieren komen voor in dit handige handboek om dieren te tekenen.

Sinterklaasbloghop

Manege Sticker Fun bij sinterklaasbloghop

Sinterklaasbloghop

Ga je paardrijden? Dan heb je natuurlijk de perfecte outfit nodig! In dit superleuke stickerboek kan je iedereen op de manege kleden zoals jij wil. Geef de paarden de mooiste accessoires en de meiden de leukste outfits met meer dan 400 herbruikbare stickers. Met dit boek word je ongetwijfeld de beste ontwerper aller tijden! Wie maak jij blij met deze sinterklaasbloghop?

En nu verder hoppen met de Sinterklaasbloghop

Heb je meegedaan?! Doen he deze creatieve boeken zijn voor veel kinderen leuk en je hebt vast wel iemand die er blij van wordt 🙂
Nu is het tijd om door te hoppen in deze Sinterklaasbloghop. Ik mag je doorsturen naar de blog van Kim MamasMind. Geen typische mamablog, maar dé site waar je alle must-haves, must-reads en must-do’s voor moms & kids vindt. Zij geeft een Paper Surprise weg, ik ben benieuwd!

Veel plezier met hoppen en ik hoop dat je nog regelmatig gezellig langskomt bij MamaScrapelle!

Gefeliciteerd Erin

Sinterklaas gerelateerde blogs op MamaScrapelle

Lopende en komende winacties bij MamaScrapelle deze week

De sinterklaasbloghop 2020 is verlopen. Kijk hier voor de sinterklaasbloghop 2022

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

86 reacties

 1. Heel leuk ! Ik doe graag mee. Mijn zoon is hem op tekenen en mijn dochter op paarden dus dat zou heel mooi uitkomen.

 2. Wat een leuk begin van de dag. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, dit Handboek dieren tekenen win ik heel graag voor een van mijn dochters. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 3. Wat een gaaf boek is dieren tekenen! Onze zoon is vaak aan het tekenen met filmpjes op YouTube, maar die moet hij vaak op pauze zetten, dit is natuurlijk veel handiger! En het paardenboek hebben wij wel een nichtje voor die daar heel blij mee zou zijn!

 4. Woww wat leuk zeg. Ik waag graag een kansje. Onze meid is dol op tekenen en op paarden. ??? super leuk . Ik hop weer verder ??

 5. Jij hebt ook al zo een leuke actie! Mijn dochter is dol op stickersplakken. Ik vind het dan ook erg handig dat je in dit boekje de stickers gelijk op een leuke manier kan gebruiken. Om heel eerlijk te zijn zou ik het dieren tekenboek zelf graaf willen gebruiken ? ik ben het tekenen weer aan het oppakken en de basis vormen leren van de dieren en hoe je hun vacht tekent is dan heel erg handig! Wij doen dus graag mee aan je winactie.

 6. Ik doe graag mee met deze actie. Mijn oudste dochter is ontzettend creatief en houdt zich o.a. graag bezig met tekenen en dit zou haar zeker vooruit helpen.
  Daarnaast zijn mijn beide dochters gek op paarden, dus het tweede boek zou zeer geschikt zijn voor mijn jongste creabea ?

  • Mijn jongste dochter zou dol zijn op het manegeboek en de oudste is bezig beter te leren tekenen. Wat een superset, voor elk van mijn meiden een mooi boek.

 7. Super leuk voor mijn oppas meisjes nu het koude weer er aan komt.
  Lekker aan de tafel kleuren en knutselen.

 8. Ik maak graag kans omdat onze dochter heel erg van tekenen houd en van stickers. Dus dit is het perfecte cadeau voor sinterklaas.

 9. Vooral het tekenboek vinden mijn kinderen geweldig. Vooral omdat het opengeslagen was bij de honden. Dat willen ze ook wel leren tekenen.

 10. Leuk zo’n bloghop! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Tekenen en stickers doen het altijd goed. Leuk om dieren te leren tekenen.

 11. Heel leuke boeken! Het paardenboek mag naar het vriendinnetje van onze oudste, maar het tekenboek, daar gaan we zelf mee aan de slag!

 12. De oudste kan al aardig tekenen maar dit zal hem zeker helpen. De jongste is nog niet zo ver maar kan er over een jaar of twee aan beginnen. Superleuk

 13. Ik zou deze graag willen winnen voor onze kinderen. De oudste wil graag dieren tekenen,maar dit lukt niet altijd. Met dit boek gaat dat zeker lukken

 14. Onze tweeling Lucas en Eva zijn dol op tekenen dus ik doe dan ook graag mee voor ze aangezien ze 5 december jarig zijn 😀

 15. Ik doe graag mee zodat ik de diertjes kan tekenen waar m’n dochter om vraagt zodat ze er zelf ook die dieren in ziet. ? Het tweede boek is dan weer helemaal haar ding want ze is dol op alles wat te maken heeft met stickeren en knutselen.

 16. Leuk weer die Sint-hop, al ken ik de meeste blogs wel, zo’n hop is altijd leuk. Ik zie ook weer blogs waarvan ik alle lange tijd geen meldingen op mijn FB tijdlijn voorbij zie komen. Die kan ik weer gaan volgen. Wat een leuke boeken geef je weg, mijn dochter tekent graag maar vindt het nog vaak moeilijk. Ik ben echt geen tekentalent dus kan het haar niet goed voordoen. Dat boek is ideaal voor haar. En dat andere van die manege met stickers, dat zou ze denk ik aan haar beste vriendinnetje geven. Die is bijna jarig en is dol op paarden. Gelukkig kan ze heel goed delen.

 17. Super leuk dat dieren teken boek. Ik wacht geduldig op deze winactie! Dus de sinterklaas actie bij jou laat ik nu voorbij gaan. Hij is wel heel erg leuk! Maar hier geen meiden die van paarden houden nog.

  • Oeps ik begreep op Facebook dat het ook over het dieren tekenboek ging. Ik waag nu toch graag een kansje. En misschien heeft de gastouder hiernaast wat aan het andere boek! Fingers crossed!

 18. Altijd weer leuk deze Sinterklaas bloghop. Ik doe elk jaar graag mee.
  Graag zou ik mee willen doen voor mijn kleinkinderen, omdat ze graag knutselen en tekenen. Deze beide boeken vinden ze vast en zeker erg leuk.
  Ik heb alleen geen facebook en instagram om privéredenen, volg alleen bloglovin.
  Hoop dat dat genoeg is om een kansje te mogen wagen.
  Nu hop ik weer verder naar MamasMind.

 19. Leuk al die mooie sinterklaascadeautjes op bloghop, dit is ook een erg leuk cadeautje voor mijn neefje en nichtje, mijn nichtje is pas geleden lid geworden van het wereld natuurfonds en mag zich nu ranger noemen, ik denk dat dit tekenboek met al die leuke dieren haar erg aanspreekt en gisteren heeft ze voor het eerst op een pony gezeten, dus dat stickerboek is ook helemaal je van het.

 20. Wat leuk zeg! Daar zouden hier 2 dametjes heel erg blij van worden! Beide dol op tekenen en sinds een paar maanden zit de oudste op paardrijden, dus dit cadeau zou ze heel leuk vinden!

 21. Mijn dochter van negen is dit een perfect cadeau. Ze wil heel graag tekenen en dat wil ze steeds beter doen! Dit is een perfect boek om haar daarbij te helpen!

 22. Wauw, wat is dit een leuke prijs voor mijn jongens! Mijn oudste is dol op tekenen en de jongste op stickeren. Dus dat kan Sint mooi verdelen! ?
  Natuurlijk volg ik op insta! ?

 23. Ik doe erg graag mee voor de kinderen, ze zijn gek op tekenen en op stickers.
  Erg leuk voor Sinterklaas ?? Groetjes van Anneliese de Waal

 24. Wat een leuke prijs! Ik ben zelf echt zooooow slecht in tekenen 😉 Mijn zoon vindt tekenen wel heel erg leuk, hij is het met zijn 5 jaar nog volop aan het ontdekken en leren.

 25. Super leuk voor onze creatieve dochters die gek zijn op tekenen en op dieren en paarden. Perfecte combinatie

  • Leuk!! Omdat ik een dochter heb die zegt kunstenares te willen worden en ze toch best lief is geweest dit jaar ?

 26. Ik doe graag mee voor deze boeken, ik denk namelijk dat ik er zelf ook nog heel wat van kan leren (tekenen) ☻

 27. Leuke boeken!
  Ik doe graag mee voor onze dochter, ze is dol op tekenen en creatief bezig zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze enorm blij zou zijn met dit extra Sinterklaaskado.

 28. Mooie winactie!
  Onze 3 kinderen houden allemaal heel veel van tekenen.
  De oudste wil steeds meer kunnen, dit dierenboek zou een super mooi handvat zijn om dat te ontwikkelen. Dus ik doe graag mee.

 29. Ik maak graag kans voor onze elise. ze wil heel graag mooi tekenen en is erg perfectionistisch. nu tekent ze vaak d.m.v. stappen op YouTube iets na, maar met een boek is veel handiger.

 30. Ohh ik doe erg graag mee voor het boek dieren tekenen, mijn dochter wil heel erg graag goed leren tekenen en dit zou haar echt helpen om mooie dieren te kunnen tekenen.

 31. Dat is leuk zeg, dat tekenenboek is perfect voor mijn zoon en het manegeboek voor mijn dochter, ik doe dus graag mee

 32. Ik doe graag mee voor mijn 2 dochters. Ze zijn allebei dol op knutselen en tekenen. Stiekem kan ik dan ook leren dieren te tekenen;-) haha.

 33. Leuk prijsje waar ik beide kids blij mee zou kunnen maken want de zoon tekent graag en de dochter stickert graag 🙂

 34. Ik doe graag mee, mijn oudste zoon is dol op tekenen en kan het ook best goed, maar soms weet ie het net even niet en zo’n boek is perfect voor hem!

 35. Ineens is de interesse in paarden in trek bij onze dochter van 8. Ik denk zeker dat haar verbeelding alle vrijheid krijgt en ze met dit stickerboek aan haar bureau in onze huiskamer zo een tijdje plezier heeft.
  Ikzelf heb een vader die de kunstacademie heeft gedaan ( Rietveld) en tekenen is een groot goed in het dagelijkse ontstressen. Samen of alleen. Mijn dochter heeft in de corona lock down veel buiten tekenlessen van me gehad. Ongedwongen even een pitstop voor sneltekenen, hapje drankje en molen ? Maar nu ook al mooie tekenprojecten in Artis. Dit boek zal haar helpen om na te denken hoe ze zelf de opzet moet aanpakken. Het maakt het zoveel eenvoudiger door de stappen te volgen.
  Haar fantasie kaat ook tevens haar tekentalent zien. Het verrast ons en maakt me blij dat ook zij hier helemaal in op kan gaan en tegelijkertijd anderen boeit. Haar juffen benoemen altijd weer ditzelfde. Zal zeker van pas komen. Schitterende prijs.

  Fijne Sinttijd en succes met de voortgang van de uitspringende blogs! Keep up the good stories ?

 36. Ik maak graag kans, want het boek over dieren tekenen vind ik heel leuk voor mijn dochter van 18 die erg van dieren én van tekenen houdt!
  En met het ‘aankleedboek’ maak ik mijn oppasmeisje Geertje weer blij!

 37. Zowel mijn zoon als mijn dochter en ikzelf houden erg van tekenen. Dieren vinden we niet zo makkelijk dus daar zou dit boek ons goed bij kunnen helpen. Het andere boekje daar zal mijn dochter dan weer extra blij mee zijn.

 38. Ik waag heel graag een kansje op voor mijn kinderen die super graag bezig zijn met tekenen enz….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.