Skip to Content

Sinterklaasbloghop 2020 – Maak kans op een set creatieve boeken

Net als vorig jaar doet MamaScrapelle natuurlijk weer mee aan de Sinterklaasbloghop! Met dit keer geen poepende PlayDoh Eenhoorn, maar twee creatieve boeken voor kinderen ( en volwassenen?) van Uitgeverij Deltas. In deze blog vertel ik je alles over de Sinterklaasbloghop en hoe je kans maakt op deze leuke prijzen. Kijk hier voor sinterklaasbloghop 2022

Sinterklaasbloghop

Wie heeft de Sinterklaasbloghop georganiseerd?

De Sinterklaasbloghop is georganiseerd door Esmee en Amanda. Zij maken een mooie foto, nemen contact op met blogs om mee te doen, en zorgen voor een mooie trainrails langs verschillende Nederlandstalige blogs. Dat betekent dat je ook zomaar in België even uit kunt stappen. De variatie is reuze, van mamablogs, boekenblogs, lifestyleblogs, reisblogs en vast nog meer soorten blogs. Zelf vind ik het ook altijd leuk om even rond te neuzen bij andere blogs die ze schrijven.

Wat kun je winnen bij MamaScrapelle tijdens de sinterklaasbloghop?

De dagen worden donkerder en we zijn gebonden aan huis door dat nare virus. Ik hou wel van een beetje creativiteit dus wist al snel dat ik daar iets mee weg wilde geven. Aangezien tekenen bij ons de laatste tijd echt een hot item is, en paarden ook besloot ik op zoek te gaan naar prijzen om weg te geven waar veel kinderen blij van zouden worden. Kinderen maar ook hun ouders. Stiekem doe ik namelijk zelf ook gezellig mee met dat tekenen. En geniet ik er ook erg van als er een groep kinderen bij ons thuis aan het spelen is en ze zoet aan de grote eettafel lief zitten te kleuren. HEERLIJK!

En ik heb leuk nieuws, want in deze Sinterklaasbloghop plaats ik even een korte samenvatting van deze creatieve boeken, maar er komt nog een extra winactie aan als ik een uitgebreide review schrijf! Stay Tuned!!

Handboek dieren tekenen

handboek dieren tekenen

Hou je van dieren? Met dit boek leer je hoe je ze moet tekenen! Het is belangrijk dat je weet hoe je het hoofd, de oren, de ogen en het lichaam van dieren op een realistische manier op papier kunt zetten. Met de tips en aanwijzingen in dit boek krijg je die basis zo onder de knie. Maar dat is nog niet alles! Aan de hand van eenvoudige tekenstappen kun je straks meer dan 100 verschillende dieren tekenen. Speelse honden en knuffelkatten, paarden, apen en haaien. Allerlei dieren komen voor in dit handige handboek om dieren te tekenen.

Sinterklaasbloghop

Manege Sticker Fun bij sinterklaasbloghop

Sinterklaasbloghop

Ga je paardrijden? Dan heb je natuurlijk de perfecte outfit nodig! In dit superleuke stickerboek kan je iedereen op de manege kleden zoals jij wil. Geef de paarden de mooiste accessoires en de meiden de leukste outfits met meer dan 400 herbruikbare stickers. Met dit boek word je ongetwijfeld de beste ontwerper aller tijden! Wie maak jij blij met deze sinterklaasbloghop?

En nu verder hoppen met de Sinterklaasbloghop

Heb je meegedaan?! Doen he deze creatieve boeken zijn voor veel kinderen leuk en je hebt vast wel iemand die er blij van wordt 🙂
Nu is het tijd om door te hoppen in deze Sinterklaasbloghop. Ik mag je doorsturen naar de blog van Kim MamasMind. Geen typische mamablog, maar dé site waar je alle must-haves, must-reads en must-do’s voor moms & kids vindt. Zij geeft een Paper Surprise weg, ik ben benieuwd!

Veel plezier met hoppen en ik hoop dat je nog regelmatig gezellig langskomt bij MamaScrapelle!

Gefeliciteerd Erin

Sinterklaas gerelateerde blogs op MamaScrapelle

Lopende en komende winacties bij MamaScrapelle deze week

De sinterklaasbloghop 2020 is verlopen. Kijk hier voor de sinterklaasbloghop 2022

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trotsema fati

Saturday 21st of November 2020

Ik waag heel graag een kansje op voor mijn kinderen die super graag bezig zijn met tekenen enz....

Femke Dekker

Saturday 21st of November 2020

Dit is wel heel erg leuk voor mijn 4 kids!

Marlies

Friday 20th of November 2020

leuk voor ons zoontje van 5

Goele H

Friday 20th of November 2020

Zowel mijn zoon als mijn dochter en ikzelf houden erg van tekenen. Dieren vinden we niet zo makkelijk dus daar zou dit boek ons goed bij kunnen helpen. Het andere boekje daar zal mijn dochter dan weer extra blij mee zijn.

Elle

Friday 20th of November 2020

leuk, ik denk dat vooral het dieren tekenen boek hier een groot succes zal zijn

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.