OppasPieten van oppas Madelief een feestje thuis met kruidnoten

Vaak vierde ik Sinterklaas met de video van Sint met de gastkinderen. Met de leeftijd van mijn gastkinderen vind ik het altijd net teveel van het goede om Pieten en een Sinterklaas uit te nodigen in de woonkamer. De pietjes die zouden nog wel kunnen, maar de echte Sinterklaas zo dichtbij in huis. Oef dat is wel wat spannend. Nee zo’n videoboodschap is dan prima genoeg voor ze. Maar nu onze eigen dochter ouder aan het worden is, kriebelt het wel om misschien toch eens sint en/of pieten in huis uit te nodigen. En dat kan nu heel makkelijk met betrouwbare OppasPieten van Oppas Madelief!

OppasPieten

Bij Oppas Madelief kun je OppasPieten inhuren. Vorig jaar boden ze deze extra dienst voor het eerst aan en dat bleek een groot succes.

Het voordeel van OppasPietenn via Oppas Madelief, is dat je zeker weet dat de pieten gewend zijn om met kinderen om te gaan. En dat je kinderen de piet echt nog niet kennen. Natuurlijk gun je het je buurmeisje ook wel om voor piet te spelen, maar de kans is aanwezig dat je kind heel goed door heeft wie de piet echt is. En dan is opeens zomaar die magie voorbij. Daarbij zijn de OppasPieten ondeugende kindertjes wel gewend.

Wanneer kun je de OppasPietenboeken

De OppasPieten zijn beschikbaar op:

  • Zaterdag 1 december (ochtend, middag, avond)
  • Zondag 2 december (ochtend, middag, avond)
  • Woensdag 5 december (middag vanaf 13.00, avond)

De OppasPietjes lezen graag gedichtjes voor aan de kinderen en vinden het plezierig wat informatie over hen te krijgen, zodat er een leuke interactie ontstaat. Ook komen de Pieten in een mooi pak en strooien met snoepgoed rond. Dit alles uiteraard in overleg met jullie! 😉

OppasPieten

Wat kosten de OppasPieten

De kosten zijn 55,- euro voor twee OppasPieten die de kinderen 20 minuten lang vermaken. Oppas Madelief heeft dit jaar alleen roetveegpieten.

Zo reserveer je een OppasPiet:

Ben jij net als ik enthousiast geworden?

Stuur een mailtje naar elze@oppasmadelief.nl met daarin de volgende informatie:

  1. De datum en tijd die je voorkeur heeft;
  2. Instructies voor de OppasPieten: hoe moeten ze binnenkomen? Waar kunnen zij de cadeautjes ophalen om die mee naar binnen te nemen? Wat mogen ze wel/niet doen? Leuke gedichtjes of verhaaltjes door jullie toegestuurd;
  3. Adres- en contactgegevens;
  4. Aantal kinderen en de leeftijd

Oppas Madelief komt zo snel mogelijk bij jullie terug of deze datum/tijd mogelijk is en om de reservering te bevestigen!

Let op:) Reserveren kan tot en met 25 november,

PS: Bijzondere aanvragen of andere momenten?

De OppasPieten zijn ook te reserveren voor een langer tijdsbestek, een andere datum of een andere plek dan bij jullie thuis. Denk bijvoorbeeld aan de sportvereniging, aan het buurthuis of een andere locatie. Stuur ons dan een mailtje. Oppas Madelief kijkt of de OppasPieten beschikbaar zijn en dan maken we een plan op maat! Geen probleem 😉

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.