Moederdag Winactie

Volgers van mijn Facebook hebben het wellicht al gezien! Ik heb een super leuke winactie voor moederdag lopen!

Moederdag Winactie

winactie moederdag

Omdat ik mij besef dat niet iedereen op facebook, instagram of twitter zit kun je deze Moederdag winactie misschien wel gemist hebben en dat is zonde!

Wat kun je winnen?

Een goede moeder:

Een aangrijpend verhaal over een vrouw die al 10 jaar probeert zwanger te worden. Helaas loopt haar relatie op de klippen na een doodgeboren kindje. Hierna vindt ze nieuw geluk bij een vrouw. Er zijn nog wat embryo’s over en daar volgt een spannende rechtzaak over waar iedereen wat over te zeggen en te denken wil hebben.

Ik heb het boek ook voor mezelf gekocht en vond het erg mooi geschreven. In de staten van Amerika zijn de regels anders dan hier in Nederland en dat wordt goed duidelijk in dit aangrijpende verhaal.

Jodi Picoult is een bekende schrijfster die meer aangrijpende verhalen heeft geschreven.

Tekenboek

Je kent het wel je kind wil kleuren en wil graag dat je mee kleurt. Maar die kinderkleurplaten vind je niet zo uitdagend en je wil je kind toch ook weer niet teleurstellen dat hij gezellig wat leuks met je samen wil doen!

Met dit boek met leuke en ontspannende creatieve kleurplaten word je uitgedaagd om een moment voor jezelf te nemen en toch ook stiekem tegelijkertijd je kind aandacht te geven. Een ideale combinatie!

5 jaar dagboek

Een vraag per dag 5 jaar lang. Hoe leuk is dat! Ik heb dit boek een tijd terug gekregen en vul hem bijna altijd in. Soms vergeet ik het en dan vul ik een paar dagen achter elkaar in, maar eigenlijk is dit geen probleem. Het lijkt mij erg leuk om later terug te lezen hoe 5 jaren voorbij zijn gegaan en hoe je elk jaar dingen anders beleefd of anders over denkt.

Winnen?

Wil je nog snel mee doen met deze winactie?

Dat kan tot 4 mei dan loot ik iemand!

Meedoen kan via de facebook van Mamascrapelle

Heb je geen facebook? Laat dan hieronder een reactie achter dan doe je ook mee!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

4 Responses

  1. Op vrijdagavond kom ik vanuit mijn studentenkamer met een koffertje met vuile was thuis en maandag vertrek ik met hetzelfde koffertje met daarin mijn kleren gewassen en gestreken. En dat allemaal dankzij mijn lieve moeder.
    Dus ik wil haar graag verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.