Mêzon glazen waterkaraf – Met recepten voor een gezondere levensstijl

De Mêzon glazen waterkaraf is binnen. Ik ben zeer benieuwd hoe deze karaf bevalt. Ik heb er al een aantal gehad met en zonder fruitreservoir omdat ik veel water drink. In de zomer vind ik zo’n waterkaraf gezellig op de tafel staan met wat stukjes fruit of groente. Het kleed je tafel leuk aan en is aantrekkelijk om tijdens warme dagen meer water te drinken. Maar deze Mêzon glazen waterkaraf is niet alleen te gebruiken voor koude maar ook voor warme dranken. We gaan eens kijken hoe functioneel deze karaf is.

Recepten voor een gezondere levensstijl

Bij het openen van de verpakking tref ik niet alleen de Mêzon glazen waterkaraf aan maar ook een flyer met 6 recepten. De recepten zijn afkomstig van diverse sites zoals Chickslovefood.com en Diycrafts.com .De RVS deksel met handige schenktuit en het quasi-onbreekbaar borosilicaat glas maakt deze waterkaraf zeer aantrekkelijk om te zien maar dus ook gebruiksvriendelijk. (Alhoewel ik niet getest heb of de karaf tegen een stootje kan). De karaf heeft een inhoud van 1,5 liter en past precies in mijn koelkastdeur. Dat is makkelijk anders verdwijnt zo’n waterkaraf weer gewoon in je kast. Ik pak de recepten er even bij en zie dat het recepten betreft voor een gezondere levensstijl. Er is een recept met antioxidanten voor een langer jong – en stralende huid. Een recept om afbraak van vet te stimuleren en één om vet te verbranden. een drankje om je bloedsuikerspiegel op pijl te houden en om collageen te stimuleren. Laten we eens kijken wat we kunnen testen.

Moederdag

Het recept met aardbeien, citroen en basilicum spreekt mij wel aan. Rood fruit stimuleert de productie van collageen. Leuk om te weten. Vooral in de zomer eet ik veel aardbeien. Ik vind deze vrucht lekker, het bevat weinig suiker en ziet er ook gezellig uit. Dit drankje is lekker fris zoet en de basilicum geeft het wat meer body. Terwijl ik mijn drankje inschenk bedenk ik me dat dit wel een heel goed Moederdag cadeau kan zijn. Dus wellicht een idee om de Mêzon glazen waterkaraf cadeau te doen!

Warme dranken in de Mêzon glazen waterkaraf

De Mêzon glazen waterkaraf is dus ook voor warme dranken geschikt. Ook leuk dus om tijdens een high-tea op tafel te zetten in plaats van een traditionele theepot. Je kan dan ook een heerlijke gemberthee met verse gember en munt warm serveren. Of tijdens een picknick een kopje koffie uit een gezellige kan schenken. Ik begin deze karaf steeds meer te waarderen. Misschien weet jij nog wel een leuk recept voor mij? Ik ontvang graag je warme of koude drank recept. Mijn bevindingen voor deze Mêzon glazen waterkaraf zijn tot dusver positief. Het ziet er mooi uit, is functioneel en heeft me nieuwe tips gegeven over het drinken van water met een toevoeging.

Winactie Mêzon glazen waterkaraf

Ik mag een Mêzon glazen waterkaraf weggeven aan een van onze volgers.

Gefeliciteerd Wiep

Footer4
Esther
Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

38 reacties

 1. Ik ben toch wel redelijk saai qua toevoegingen, veel verder dan komkommer, citroen of munt kom ik niet. Dus kom maar door met die recepten 😁

 2. Blokjes watermeloen 🍉 en wat takjes munt… Mmm! Staat ook nog eens super vrolijk in deze mooie karaf!

 3. Water met een schijfje citroen en lekker gekoeld vind ik het lekkerste.
  Ik volg bloglovin, maar heb verder geen social media om privéredenen.
  Heel graag loot ik mee.

 4. Fijn, een die in de koelkast past, die is hier welkom👍 Water met aardbeien en munt is hier favoriet 😀

 5. Heerlijk voor als het warme komt, hopelijk komt het er binnenkort toch ect aan. Water met citroen. is mijn favoriet, simpel maar lekker verfrissend. Aardbeien en limoen is ook erg lekker.

 6. Deze karaf zou ik vullen met water, ijsklontjes, verse aardbeien en verse munt… Vorig jaar was dit de dorstlesser, waarmee de kinderen probleemloos voldoende water binnen kregen bij het warme weer!

 7. Met warme dagen staat er hier altijd een kan water op tafel. Soms met een smaakje, soms zonder. De favoriete smaak van de kids is toch wel aardbei met komkommer, dat drinken ze veel en graag!

 8. Ik ben dol op water, maar zo nu en dan een smaakje toevoegen is erg lekker. Juist in de zomer. Dan geniet ik graag van water met limoen!

 9. Water met basilicum, aardbeien en citroen. Niet te lang laten staan, anders worden de aardbeien papperig.

 10. Zoveel lekker fruit wat je erin kan doen maar mijn favoriet is de wat zoetere met aardbeien en frambozen met natuurlijk ijsblokjes erin! Heerlijk verfrissend!

 11. Met munt en een schijfje citroen. Ik drink te weinig water en dit helpt me wel met meer water drinken.

 12. Munt en gember vind ik een hele lekkere combinatie die ook nog eens erg dorstlessend is. Voor de kleur doe ik er vaak wat verse rode bessen bij in. Heerlijk verfrissend om tussendoor te drinken als we in de tuin aan het werk zijn. De fles ziet er ook nog eens prachtig uit!

 13. Ik vind Komkommer altijd erg lekker of fruit zoals frambozen en wat ik vaak doe is basilicum basilicum is er ook in varianten zo heb je munt basilicum dat is ook erg lekker.

 14. Ik heb verse munt in de tuin staan en verder voeg ik graag ijsklontjes, meloen en aardbeien toe.

 15. Munt vind ik erg lekker 😊😊, en frambozen + aarbeien 🥰🥰 Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.