Skip to Content

chocolade hart laten bezorgen, een lief cadeau voor Moederdag

Mama, je bent de beste! Dat is toch echt fijn om af en toe eens te horen. Want we doen erg ons best om alle ballen in de lucht te houden. En soms vallen er wel eens 1 of 2. En daar balen we dan een beetje van. De boter op, te laat voor het 10 minuten gesprek of de voetbalsokken zijn niet gewassen. Maar… het is weer bijna moederdag. Een dag waarop we alle ballen even kunnen neerleggen. Of uit het raam gooien. En wij hebben de hele leuke taak bij MamaScrapelle om een lief cadeau uit te testen. Een chocolade hart laten bezorgen voor je moeder, of je schoonmoeder, stiefmoeder, de moeder van je kinderen, oma etc. Daar worden ze vast blij van! Lees verder voor meer informatie over deze leuke cadeautip van Chocstar, en de ervaringen van onze lucky teamleden.

Chocstar, een lieve cadeautip voor Moederdag

Als je graag een origineel Moederdag cadeau wilt laten bezorgen, dan ben je bij Chocstar aan het juiste adres. Zij hebben de mooiste handgemaakte chocoladecadeaus van échte eerlijke Belgische chocolade. Om een lieve moeder op afstand te laten weten dat je aan ze denkt. Al een hele tijd hebben we ze geen dikke zoen of knuffel kunnen geven. En dat verdienen ze natuurlijk wel. Net zoals je dat zelf af en toe zo nodig hebt. Een chocolade hart laten bezorgen voor de allerliefste moeders is een klein gebaar. Maar met het vooruitzicht dat we ze hopelijk in de loop van het jaar wel een dikke knuffel kunnen geven. En dat is een hele fijne gedachte!

Soms is Moederdag juist een moeilijke dag. Die overschaduwd wordt door een moeilijke periode. Collega Joyce schreef er een mooie blog over, een speciale Moederdag na een heftig jaar. Maar ook voor wensmoeders is het een lastige dag, of als je moeder er niet meer is. Een dag om ook hierbij stil te staan, en degenen die het nodig hebben misschien extra te verwennen. Behalve een chocolade hart laten bezorgen voor Moederdag, zijn er natuurlijk ook voor andere gelegenheden speciale geschenken. Om te laten weten dat je aan iemand denkt. Want chocola is altijd goed!

Ruime keuze uit chocolade voor de liefste moeder

Je kunt zelf helemaal je cadeau samenstellen. Met keuze uit de prachtigste chocolade harten. Bijvoorbeeld met rood fruit, noten of kleurige bloemen. Je kunt kiezen uit verschillende smaken chocolade, waaronder natuurlijk melk, puur en wit. Personaliseer de verpakking met een wikkel en naam naar keuze. Zo is er de leuke, nieuwe variant met een wikkel van tegoedbonnen speciaal voor Moederdag. Voeg tot slot een lieve persoonlijke boodschap toe. Want in het leven van alledag, komt het er meestal niet van om je moeder echt en oprecht te bedanken. Voor alle liefde en steun die ze geven. Dus maak er een mooi verhaaltje van als jij je chocolade hart laat bezorgen!

chocolade hart laten bezorgen voor moeder
Wat er ook is, Chocola helpt!

Naast chocolade kun je natuurlijk een heleboel moois en lekkers bedenken. Kijk hier voor meer inspiratie, zoals cadeaus en knutsels!

Ervaring Lianne chocolade hart laten bezorgen – Voor de liefste mama

Dit chocolade hart laten bezorgen is natuurlijk voor de liefste moeder van allemaal. Gemaakt van Belgische melkchocolade met knapperige hazelnoten en walnoten, suikerhartjes en een vrolijke gedroogde bloemenmix. Dat maakt best wel nieuwsgierig, de combinatie van chocola en gedroogde bloemen. Het wordt in ieder geval snel bezorgd, in een mooi kartonnen doosje. En gelijk al verliefd op het kaartje met de boodschap Life has endless possibilities and so do you. De wikkel met de Moederdag coupons is een leuke tip. Voor bijvoorbeeld een avondje Netflix of ochtend uitslapen. Want als je een aantal wensen mag doen als moeder, zijn deze activiteiten altijd goed. En de coupons voor boodschappen doen of een keertje koken zijn natuurlijk ook leuk om een keer in te zetten!

chocolade hart laten bezorgen voor moeder
De liefste mama

Wat een mooi kleurrijk chocoladehart! Eigenlijk te mooi om te breken en op te eten. Veel noten en gedroogde bloemen, en niet onbelangrijk: de smaak is heerlijk. Voor een mindfull beleving van het chocolade eten, kun je de gebruiksaanwijzing (!) volgen op het kaartje. Belangrijk: lang over doen en zoek een rustig plekje. De chocoladehart tip voor de liefste moeder stuur ik in ieder geval door aan alle broers, zwagers en vrienden!

Ervaring Tanja chocoladehart Voor de beste mama

De beste mama is de mama die haar best doet, vind ik. En dan komen toch eigenlijk wel heel veel mama’s in aanmerking voor dit robuuste hart van pure chocolade met kleine strooiseltjes van suikerhartjes en gedroogde aardbeien. Net als bij Lianne wordt ook dit hart snel bezorgd en kun je kiezen voor verschillende verpakkingen. Ik kreeg een hart met een wikkel waaruit je Moederdag coupons kunt knippen zoals ‘hoofdmassage’, ‘avondje netflixen’ of ‘een ochtend uitslapen’. Een grappige knipoog naar hoe het leven van moeders eruit kan zien. De mindfulness was in mijn geval het chocolade hart laten bezorgen: Van goede, pure chocolade word ik altijd gelukkig.

chocolade hart laten bezorgen voor moeder
De beste mama

De chocolade zelf is heerlijk. Romig, maar niet zo snel smeltend dat je er vieze vingers aan overhoudt. De suikerhartjes geven een ‘krokantje’ zouden Janny en Robèrt zeggen. En dan die aarbeien! Die zijn een mooi tegenwicht tegen de heerlijke romigheid van de chocolade. Met al hun frissigheid zorgen ze ervoor dat je nog wel een stukje wil hebben. En eigenlijk nog één, maar dan pas later want anders is het hart te snel op. Zeker omdat ik dit hart deelde met mijn lief en de kinderen. Deze mama weet niet helemaal zeker of ze de beste mama is, maar deze mama was wel de gelukkigste mama zo met het gezin, een kopje koffie en een chocoladehart.

chocolade hart laten bezorgen voor moeder
Kus door de brievenbus

Ervaring Esther chocolade hart laten bezorgen Een kus door de brievenbus

Wanneer mijn Chocstar moederdag hart binnenkomt en de verpakking open is direct zichtbaar dat dit product met liefde wordt gemaakt. Het zwarte doosje met een gepersonaliseerde wikkel die de boodschap heeft: Een kus door de brievenbus. Als je het doosje opent zit er naast het leuke kaartje met de tekst Life has endless possibilities and so do you, ook een certificaat van echtheid bij. Hieruit blijkt dat Chocstar een product levert dat hoog van kwaliteit en duurzaam geproduceerd is. chocolade hart laten bezorgen is super! De uitstraling van dit hart is geweldig. Mijn hart is van melkchocolade met biologische bosvruchten, knapperige Butter scotch en suikerhartjes. De liefde straalt van het product af. Een perfect Moederdag geschenk. Maar ook het perfecte brievenbus geschenk voor iemand die wel een beetje liefde kan gebruiken.

Ik vind het hart bijna te mooi om op te eten. Bijna, want uiteraard is de smaak niet onbelangrijk en lijkt het hart te zeggen: eet mij. Ik kan maar één ding zeggen: Geniet van dit hart op een mooi moment van de dag. De smaak is namelijk fantastisch en bestaat uit een smaakexplosie van heerlijke ingrediënten. De romige melkchocolade in combinatie met de bosvruchten, de Butter scotch en suikerharten geven deze Kus door de brievenbus een hemelse smaak. Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke Chocstar harten? Maak jouw keuze met een passende wikkel en verras je moeder, vriendin, oma maar stiekem ook vaders, vrienden en opa’s, met deze mooie en smakelijke harten.

Ga jij een chocolade hart laten bezorgen?

Elke moeder verdient een chocoladehart voor moeder op moederdag! En vaders lusten ook zeker wel een lekker hart voor vaderdag! Je kunt dan ook een Origineel Vaderdag cadeau laten bezorgen !

Lees ook deze blogs met thema moederdag

Footer2
Tanja
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ella

Wednesday 1st of May 2024

Voort de volgende Moederdag hebben we een mooi hart met tekst gevonden in roze chocolade!!

Emma

Thursday 28th of July 2022

Ik ben het helemaal met je eens dat mama's gevierd moeten worden. Mijn moeder is gek op chocolade, dus misschien is chocolade bestellen een leuk idee voor de volgende Moederdag. Het is leuk om te zien dat je chocoladecadeaus kan personaliseren met verschillende toppings! Daar ga ik me eens verder in verdiepen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.