Naamstickers van Goedgemerkt een goed idee voor schoolspullen

Ken je dat? Jouw zoon of dochter neemt zijn nieuwe beker mee naar school en komt thuis zonder beker. Nergens meer te vinden. Ook school weet niet waar hij is. Mij in ieder geval wel. Dat komt omdat ik er nog geen naamstickers van goedgemerkt op had.

drinkbeker mepal met sticker goedgemerkt

Zet de naam erop met naamstickers van goedgemerkt

De eerste dag op school was ik vergeten de naam van mijn zoontje op zijn beker en broodtrommel te zetten. Maakt niet uit, doe ik morgen wel. Helaas was dat fout gedacht. Zijn nieuwe broodtrommel was verdwenen. Had ik nou maar een naamsticker erop gezet. Dus kocht ik een nieuwe en zette daar gelijk zijn naam op.

Elke keer die naam eraf

Een permanente marker, watervaste stift, plakkertjes. Ik heb echt van alles geprobeerd. Maar alles vervaagde. Soms langzamer, maar niks bleef zitten. Zelfs mijn moeder heeft dingen geprobeerd. Dus ging ik op zoek naar iets dat erop bleef zitten.

Schoolpakket XXL Labels van goedgemerkt

labels van goedgemerkt

Op internet zag ik dat Goedgemerkt een combipakket heeft waar alle naamstickers en labels in zitten die je nodig hebt voor je schoolgaande kind. Naamlabels, schoenlabels en kledinglabels. Het zit er allemaal in, dus je bent in één keer klaar met de labels van goedgemerkt.

Makkelijk besteld

labels van goedgemerkt

Het bestellen en bezorgen van de labels van goedgemerkt gaat super makkelijk. Op de website van Goedgemerkt, ga je naar het schoolpakket. Daar druk je op labels samenstellen en kan je aan de slag. Aan de linkerkant zie je het voorbeeld en aan de rechterkant kan je van alles kiezen. Kleur, lettertype, aantal regels en eventueel nog een sticker. Je kan hem helemaal ontwerpen zoals jij dat wil. Maak alle naamstickers en druk op bestellen. De volgende dag had ik hem al in huis!

Duidelijke instructie bij de naamstickers van Goedgemerkt.

instructies

Bij elk soort labels van goedgemerkt zit een instructie hoe je het beste de naamsticker op het voorwerp kan plakken met de daarbij behorende tips. Ze zitten allemaal apart in een zakje, dus je kan je nooit vergissen. Heel fijn! Ik kon zo aan de slag. Doordat het pakket groot is, heb ik hem verdeeld tussen mijn zoon en dochter. Je moet daarin wel goed een keuze maken, want je kan niet 1 soort voor twee kinderen maken. Dus de grotere labels werden voor Joshua en de kleinere labels voor Isabel.

Naamstickers van goedgemerkt -Vaatwas- en magnetronbestendig

broodtrommel met naamlabel

Het vaakst verdwenen de namen wanneer ze in de vaatwasser waren geweest. Ik moest dus elke dag checken of het er nog op zat. Gelukkig kunnen de naamstickers van Goedgemerkt hiertegen en hoef je daar niet bang voor te zijn. Ook je kleding kan gewoon in de was!

Naamstickers van GoedGemerkt aanrader voor iedereen

labels van goedgemerkt

Door het bestelgemak en de kwaliteit raad ik dit aan iedereen aan. Ze zijn makkelijk te maken, zijn snel in huis en blijven goed zitten. Mijn kinderen vonden het vooral erg leuk dat ze zelf mochten kiezen wat erop kwam te zitten.

Schoolgaande kinderen? Merk hun spullen met de naamstickers van Goedgemerkt!

Lees ook de volgende blogs:

Footer4
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.