Goed voorbereid naar school met de producten van Case Logic.

Toen ik anderhalf jaar geleden begon aan het zij-instroom traject van de PABO had ik nooit verwacht dat er zo’n lastige periode zou volgen. Corona en studeren zijn geen vrienden van elkaar. We mogen niet naar school, we hebben geen live colleges, en alles gaat digitaal en online. Dat is niet heel erg aan mij uitbesteed. ADHD en online onderwijs zijn ook geen vrienden van elkaar zeg maar ­čśë Ik kan dan ook niet wachten tot ik weer gewoon in een gezellig volle collegezaal kan zitten en actief mee kan doen met de les. Met de producten van Case Logic ga ik goed voorbereid naar school.

Goed voorbereid naar school

Om te studeren heb je heel wat spullen nodig. Ik ga dan ook altijd graag goed voorbereid naar school. Een laptop en Ipad maken standaard onderdeel van mijn tas. Daarnaast heb ik een draadloze koptelefoon altijd bij me voor als ik even wil studeren in de bibliotheek. Voor de opleiding moeten wij veel filmen en dat betekent ook veel filmpjes editen. Als ik dan op de hogeschool ben kan ik daar altijd goed in alle rust mee aan de slag.

Vorig jaar werkte ik niet op vrijdag en kon ik vanaf huis naar de Hogeschool met de trein. Ik had toen voldoende aan mijn rugzak.
Maar dit jaar sta ik eerst voor de klas en vertrek ik dus vanuit school naar Hogeschool Leiden. Dochterlief heeft sinds het online onderwijs in groep 4 ook een eigen laptop en had mijn laptoptas ingepakt. Tijd voor mooie producten waarmee ik goed voorbereid naar school kan gaan.

Goed voorbereid naar school met de producten van Case Logic

Case Logic

Ik ging dus op zoek naar goede producten waar ik op een praktische manier alles mee kon nemen. Voorheen had ik gewoon een grote rugzak waar ik alles inzette, maar ik werd altijd helemaal gek van al die kabels. Ik kreeg een tip om naar de producten van Case Logic te kijken en was snel verkocht!

De rugzakken van Case Logic zijn duurzaam, betrouwbaar en ontworpen om alles op zijn plaats te houden terwijl je onderweg bent. Je laptop, tablet en andere accessoires zijn altijd beschermd en binnen handbereik, of je nu dagelijks naar kantoor reist, onderweg bent of vanuit huis werkt. En 25 jaar garantie! Ik twijfelde alleen heel erg of ik voor een rugzak of een laptoptas zou gaan. Eerst maar even verder kijken.

Manlief gebruikt een Ipad hoes van Case Logic, dus die was als eerste in mijn winkelmandje. Daar wist ik namelijk al van hoe handig deze in gebruik is. Als je ergens naar toe gaan kan je Ipad erin, maar er is ook ruimte voor je kabels, visitekaartjes, een klein bloknootje en pen.

Daarnaast zocht ik voor een etui waar ik ook mijn draadloze koptelefoon netjes in kan meenemen. Los in mijn tas ben ik toch bang dat hij kapot gaat, of dat hij per ongeluk aan gaat staan waardoor de batterij sneller leeg is.

Accessoires veilig meenemen

Case Logic heeft meerdere handige etuis om je accessoires in mee te nemen. Voor GPS, harde schijven, cd’s en een mooie accessoiretas. Er is veel keuze, ook in kleuren. Ik koos voor een grote reisetui, waar ik ook alle kabels los in kan doen. Ik neem ook vaak mijn oplader van mijn telefoon mee als ik goed voorbereid naar school ga en van mijn draadloze koptelefoon. Straks in de warmere maanden als ik weer lekker met de fiets naar mijn werk ga kan ik ook gewoon alleen dit accessoire tasje in mijn grote rugzak doen en zo kan ik al mijn essenti├źle accessoires veilig en opgeruimd binnen handbereik meenemen. Heerlijk om goed voorbereid naar school te kunnen gaan.

Goed voorbereid naar school met de producten van Case Logic

Nu nog op zoek naar een degelijke laptoptas. Mijn man wil alleen laptoptassen die goed zelf blijven staan. Dat is logisch, hij heeft het dagelijks nodig voor zijn werk, hij komt veel bij klanten en die tas komt dus echt op veel plekken.
Voor mij is het alleen een kwestie van veilig vervoeren maximaal twee keer per week. Hele andere eisen dus. Mijn eis was vooral dat mijn grote Envy er in past, en het liefst dan ook nog de ipad en de accessoire tas.

Goed voorbereid naar school met de producten van Case Logic

Goed voorbereid naar school met Case Logic

Case Logic heeft veel laptop tassen en ik vond dat echt de moeilijkste keuze. Uiteindelijk viel mijn keuze op de CASE LOGIC ADVANTAGE 17.3″ ATTACH├ë. Een fijne tas met lekker veel vakjes. De verschillende sleeves voor laptops en tablets bieden een perfecte combinatie van duurzaamheid en bescherming in een slank ontwerp en houden alles netjes en veilig op hun plaats, waar je ook naartoe gaat. In mijn geval dus goed voorbereid naar school. Ook deze laptoptas is dun waardoor ik hem makkelijk kan opbergen in de kast, als ik hem niet nodig heb.

Want ja opruimen moet tussen de bedrijven ook weer gebeuren natuurlijk.

Nu is het wachten tot de Hogeschool weer open gaat. zodat ik goed voorbereid naar school kan gaan met mijn nieuwe spullen. Net als vele andere studenten met mij die helemaal klaar zijn met dat thuis studeren en online lessen. In mijn thuisomgeving raak ik toch afgeleid van andere dingen die moeten gebeuren. Op school kan ik maar 1 ding, studeren.

In de tussentijd ga ik maar oefenen met mijn spullen meenemen naar een lang weekend bij mijn schoonouders. Of een weekendje weg naar een huisje, of weer eens werken in een hotel. Want ja deze bloggende studerende moeder neemt overal waar ze naar toe gaat haar laptop en Ipad mee. Ik kan in elk geval goed voorbereid naar school!

Kende jij de producten van Case Logic al?

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.