Anti Insect spray van Jacare houdt insecten op afstand – een aanrader!

De eerste muggen zijn al weer gespot en de processierups laat vast niet lang op zich wachten. Daarom is het goed om alvast de juiste producten in huis te halen. De Anti-Insect spray bevat geen DEET, dus heel fijn voor kinderen.

anti- insect spray van Jacare

Een zomer vol met muggen

Afgelopen zomer zaten mijn kinderen onder de muggenbulten en vooral mijn oudste had er last van. Ze jeuken zo ontzettend. Hopelijk kunnen we deze zomer naar Toscane aan de kust. Helaas weet ik uit ervaring dat er genoeg muggen te vinden zijn, dus tijd om een goede Anti-Insect spray aan te schaffen die mijn kinderen (en mezelf) beschermen tegen insecten. Bij Camilla Collection hebben ze een heel fijne spray.

Anti-Insect spray zonder DEET

Veel Anti-Insect sprays bevatten DEET. Het wordt afgeraden om dit te gebruiken bij kinderen. Sprays met 10% worden afgeraden voor kinderen jonger dan 2. Bevatten ze 20 tot 40% dan mogen kinderen onder de 12 jaar dit niet gebruiken. En 50% DEET mag pas gebruikt worden door mensen vanaf 18 jaar. Zoals je kan lezen is het gebruik van DEET dus niet geheel ongevaarlijk. Wanneer je te vaak producten met DEET gebruikt kan dit effect hebben op je zenuwstelsel. Daarom ben ik zo blij dat er nu een Anti – Insect spray zonder DEET is. Die durf ik veilig te gebruiken bij mijn kinderen.

anti- insect spray van Jacare

Een handige, platte verpakking

Naast dat de Anti-Insect spray van Jacare geen DEET bevat is het ook nog een fijne verpakking. De Spray is plat en daardoor makkelijk mee te nemen. Hij kan zo in je tas, dus je kan hem altijd bij je hebben. Wat mij ook opvalt is het feit dat hij twee doppen heeft. Zodra je de witte dop eraf haalt zit er nog een klein doorzichtig dopje op. Mocht de grote dop er in je tas af gaan, dan is er nog die tweede dop die alles beschermt.

Voelt fijn en plakt niet

De Anti-Insect spray is makkelijk op de brengen. Hij verdeelt het gelijkmatig en voelt fijn aan. Sommige sprays kunnen nogal plakken maar dat gebeurd hier niet. De geur, tijdens het sprayen, doet mij denken aan haarlak. Maar dan echt heel licht. Die geur is ook zo weg en daarna reuk je niks. En ja, ik heb meerdere keren geroken. Je ruikt dus niet dat je hem op hebt. Ideaal voor mijn kinderen die geen gekke geurtjes op hun lijf willen. Mijn kinderen vinden het niet erg als ik deze spray op ze spuit.

Toch geprikt? Verzorgende gel van Jacare

Mocht je toch geprikt zijn of de processierups zijn tegengekomen dan heeft Jacare ook een verzorgende gel die je kan gebruiken. De gel voelt heerlijk verkoelend aan en werkt snel. Iets wat ik goed kan gebruiken voor mijn kinderen. Na de prik, steek, beet gel van Jacare is makkelijk op te brengen en ruikt niet. Het zijn tubes van 75 ml en kunnen prima mee in de tas. Dus mocht je onderweg toch geprikt worden, dan heb je deze verkoelende gel altijd bij je. Een must-have voor in je medicijnentas!

anti- insect spray van Jacare

Lees ook deze blogs

gevaarlijke insecten in Nederland

Footer2
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

12 reacties

 1. Dit is nou een winactie waar ik blij van wordt. Mijn dochtertje reageert heel heftig op muggenbeten dus hoe fijn zou dit zijn! We slapen al onder klamboes en alles, maar zodra ze toch ergens geprikt wordt loopt ze dagen met een ontstoken plek. Pijnlijk, jeuk en een litteken..
  Dus wij willen heel graag winnen om te proberen wat dit doet voor haar 😁

 2. Dit is gewoon heel handig om in huis te hebben.
  Want helaas zijn de muggen weer in aantocht.

 3. Hier doe ik heel graag aan mee. Vooral voor mijn dochter. Ze krijgt de helft van de keren dat ze geprikt wordt een allergische reactie. En dat doet haar zo’n pijn. Heel naar… dus dit klinkt top!!!

 4. Dat zou wel handig zijn. De muggen vinden mijn dochtertje erg lekker… en fijn dat het ook beschermt tegen die vervelende teken. Ik doe graag mee.

 5. Straks als de kleinkinderen deze zomer weer bij ons in het opzetzwembad komen spelen, dan is het wel handig wat achter de hand te hebben om ze te beschermen tegen muggebeten.
  Ik heb om privéredenen geen Social Media meer, maar volg op Bloglovin.
  Heel graag loot ik mee.

 6. Wat een super fijn cadeau, de muggen vinden mijn zoon en mij altijd er lekker, grote dikke jeukende bulten…..Wij zouden heel blij zijn met zo’n setje

 7. Handig om in huis te hebben, of om mee te nemen op vakantie. Vooral aan het water hebben we er vaak last van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.