Skip to Content

Groei & Bloei Open Tuinenweekend – 15 en 16 juni 2024

Het open tuinenweekend is een must-visit voor iedereen die houdt van groen, bloemen en tuinieren. Dit jaar vindt het Groei & Bloei Open Tuinenweekend plaats op 15 en 16 juni. Ruim duizend leden van de Groei & Bloei tuincommunity stellen hun prachtige tuinen open voor publiek. Kom langs, laat je inspireren en geniet van al het moois dat Nederlandse tuinen te bieden hebben! Een overzicht van activiteiten die door lokale afdelingen van de tuinvereniging worden georganiseerd is te vinden op www.groei.nl/opentuinenweekend. Het thema is Hoe groen is het gras bij de buren?

Groei & Bloei open Tuinenweekend: 15 en 16 juni

Het Groei & Bloei open tuinenweekend is een unieke gelegenheid om kennis te maken met verschillende manieren van tuinieren, tuinstijlen en -ontwerpen; er is voor ieder wat wils. Of je nu houdt van natuurlijke tuinen, strakke lijnen en moderne beplanting of juist van een weelderige bloementuin, het enthousiasme, de creativiteit en de groene vingers van de tuineigenaren staan garant voor een weekend vol groeninspiratie en praktische tuin- en plantentips.

stadstuinen
Groei & Bloei

Hoe groen is het gras bij de buren?

Met de grote diversiteit aan groene tuinen wil Groei & Bloei iedereen stimuleren om meer met de natuur mee te tuinieren en de eigen tuin zo groen en uitnodigend mogelijk te maken voor insecten, vogels en andere kleine dieren. Een tuin vol leven is een gezelligere tuin.

In sommige regio’s worden speciale fietstochten georganiseerd langs verschillende tuinen; een leuke en actieve manier is om diverse tuinen te ontdekken. En hoeveel je er bezoekt is natuurlijk helemaal aan jezelf. De meeste tuinen zijn gratis toegankelijk, maar voor sommige tuinen wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Lees ook deze blogs

Deze blog is gebaseerd op een persbericht

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.