Dokter Prik een spel van Identity Games

Dochterlief roept al een paar jaar dat ze later dokter wil worden. Of dat nu komt doordat er mama’s van haar vriendinnen huisarts en dokter zijn, of omdat ze de medische wetenschap super interessant vindt, geen idee. Voor een naald is ze in elk geval niet bang, en dat komt goed van pas bij het spel dokter prik van identity games.

Dokter Prik

Als je de verpakking open maakt, kijkt er een enorme spuit je aan. “COOL” zegt dochterlief en pakt hem direct uit de doos en wil mij een injectie geven. Laten we eerst maar eens kijken wat er verder in de doos zit en wat precies de bedoeling is van het spel.

dokter prik

In de doos zit een Dokter Prik spuit, 3 elastiekjes, 9 viruskaarten, dobbelsteen en de spelregels.

Viruskaarten

De viruskaarten zijn hilarisch. Lijd jij aan gekkeritus of grijpalitus bijvoorbeeld? De oplossing is dichtbij. Met 3 – 8 personen dobbel je net zolang tot je het medicijn krijgt toegediend via de enorme dokter prik injectiespuit. Ben jij dapper genoeg om je prik te ontvangen? Terwijl het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. Zorg dat jij het virus niet bij je draagt wanneer je bij Dokter Prik op bezoek komt! Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om dit spel te winnen!

Dokter Prik auw!

Er zitten 3 elastieken in die varieren van sterkte. Met blauw is de injectie niet zo heel pijnlijk, maar zwart kan gevoelig aankomen en een tijdelijke rode plek veroorzaken. Zeker met kinderen van 6 jaar zou ik in het begin de blauwe elastiek aanraden. Speel je het spel met stoere tieners dan is zwart zeker hilarisch.. na een minuut is het pijntje echt weer weg! En sja iemand even de lucht inzien springen omdat de prik hard aan komt op je blote huid werkt nu eenmaal op je lachspieren. Voor minder pijn kun je uiteraard op de kleding de prik geven.

Natuurlijk ligt het er ook nog aan hoe hoog de spuit is uitgetrokken hoe hard de elastiek terugschiet.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt ongeveer 15 minuten. Tijd zat om daarna nog een ronde te doen of bijvoorbeeld kwartet van het menselijk lichaam te spelen.

Daarmee zorgt Dokter Prik voor het beste medicijn –> Lachen!

dokter prik

Andere leuke spellen van Identity Games

Lynx
Geef oma een kus
Trice
Dag van de aarde spel
Escape Room game

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.