Skip to Content

Zwangerschapsoutfits – een blog met betaalbare tips

Als je zwanger bent is het niet altijd makkelijk om kleding te vinden die goed past. Je wilt iets stijlvols en comfortabels, maar het kan moeilijk zijn om modieuze items te vinden die niet duur zijn. Je hebt inmiddels vast wel gemerkt dat zwangerschapskleding nogal prijzig kan zijn. Om je te helpen met het samenstellen van betaalbare en modieuze zwangerschapsoutfits hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet! 

zwangerschapsoutfits
Foto door Garon Piceli: via pexels

Zwangerschapsoutfits met basics om te mixen en matchen

Wanneer je zwangerschapskleding kiest, zoek dan naar kledingstukken die neutraal en veelzijdig zijn en die je met elkaar kunt combineren. Neutrale kleuren zoals zwart, grijs en marineblauw kunnen worden gedragen met verschillende schoenen en accessoires. Een goede zwarte of grijze positiejeans kan worden gedragen met verschillende topjes en truien, waardoor het een goede investering is. Zoek naast neutrale kleuren ook naar veelzijdige stukken die bij verschillende zwangerschapsoutfits gedragen kunnen worden. Het is ook een goed idee om stukken te zoeken die na de zwangerschap kunnen worden gedragen. Denk aan ruimvallende jurkjes of oversized T-shirts.

Investeer in een paar kwalitatieve kledingstukken

Bij het samenstellen van de zwangerschapsgarderobe kan het nuttig zijn om te investeren in een paar belangrijke stukken. Een goede spijkerbroek komt bijvoorbeeld altijd van pas. Een zwart of grijze zwangerschapsjas kan bij verschillende outfits worden gedragen. Als je ervoor kiest om te investeren in een paar kwalitatieve kledingstukken, zorg er dan voor dat je ook echt al zwangerschapsoutfits in gedachten hebt.  Zo vergroot je de kans dat je dit soort kledingstukken zult dragen. Het kan met name leuk zijn om je te richten op wat formele outfits voor als je eens een feestje hebt of een belangrijke afspraak. 

Profiteer van kortingen voor je zwangerschapsoutfits

Maak bij het samenstellen van de zwangerschapsgarderobe gebruik van uitverkoop en kortingen. Naast de uitverkoop bij specifieke winkels, kun je je ook aanmelden voor e-mails van online winkels om meldingen over uitverkoop en speciale aanbiedingen te ontvangen. Je kunt je ook aanmelden voor e-mails van zwangerschapskledingwinkels, zodat je weet wanneer ze uitverkoop hebben. Koop zwangerschapskleding aan het begin van het tweede trimester. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de groei van de buik. In het derde trimester groeit je buik het hardst. Dit helpt je zwangerschapsoutfits te vinden die goed past en comfortabel is.

Lees ook deze blogs

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.