Skip to Content

Ticket to Paradise, een romcom met Roberts en Clooney

Droom weg op de parelwitte stranden van Bali en stel je voor dat die perfecte vakantieliefde de ware is. Maar wat als pap en mam daar anders over denken? En zich als een Trojaans paard tussen jou en je verloofde in willen wurmen? Julia Roberts en George Clooney zetten in Ticket to Paradise de rol van vechtende gescheiden ouders op humoristische wijze neer. Maar kunnen zij hun ongelijk toegeven en zien wat er echt is?

Roberts & Clooney

Ticket to Paradise

Oscar-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken van producent Universal!

Wegdromen op een parelwit strand

Voor wie dol is op zon, zee en strand verpakt in een romantische comedy is Ticket to Paradise een heerlijk moment van ontspanning. Verstand op nul en gewoon even lekker wegdromen op de parelwitte stranden van Bali. Dat het verhaal iets wat voorspelbaar is vergeet je al snel door de prachtige omgeving. En Julia Roberts en George Clooney zijn goed op elkaar ingespeeld wat hilarische scenes oplevert. Ze spelen gescheiden ouders die zo lelijk tegen elkaar doen je je begint af te vragen hoe het mogelijk is dat ze samen een kind hebben. Nadat ze een gezamenlijk doel hebben, hun dochter te weerhouden te trouwen met haar nieuwe Balinese vriend, gaan ze samenwerken. Hun relatie veranderd en langzaam zie je de oude magie weer terugkeren. Wat mij betreft is Ticket to Paradise een fijne feelgood film om lekker bij mee te lachen.

Leuke weetjes over Ticket to Paradise

  • Hoewel Ticket to Paradise zich afspeelt op Bali is de film opgenomen in Australië.
  • Vanwege de toen nog strenge corona maatregelen verbleven de gezinnen van Roberts en Clooney in dezelfde bubbel als de acteurs. Hierdoor waren zij regelmatig aanwezig op de set.
  • Clooney kon Roberts niet zoenen waar zijn familie bij was. Dit zou voor zijn kinderen te vreemd zijn, aangezien zij Julia tante Juju noemen.
  • En deze zelfde kus was één van de lastigste scenes om op te nemen. De acteurs schoten steeds in de lach waardoor het even duurde voor de scene erop stond.

Bron: www.ad.nl

Ticket To Paradise
Footer4 nieuw
Jolien
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.