Smart Games plug & play ball, een 3D puzzelgame

Whoehoe verse Smart Games! Wij zijn echt fan van alle Smart Games. Van klein tot oud, wij vermaken ons regelmatig met een toffe Smart Game. Soms pakken we een groter spel, soms juist een kleine handzame. Dit merk biedt zoveel variatie, zoveel uitdaging, dat je deze spellen keer op keer kan spelen. En we houden dus ook nieuwe spellen goed op het oog. Deze Smart Games plug & play ball is vers in de familie erbij. Amper uit de doos, of mijn dochters waren al klaar voor deze uitdaging. En een groot voordeel wat ik al wil verklappen: deze game is 123 ready to go!

Smart Games plug & play ball

Smart Games plug & play ball

Klaar om te scoren met de Smart Games plug & play ball? Pas alle puzzelstukken op de bal, maar kijk uit! Verplaats je startstuk niet tijdens het puzzelen, anders krijg je een rode kaart! Een mini-spel zonder ingewikkelde set-up dat dubbelt als fidget toy. Deze bal is letterlijk plug & play. Kan jij de 3D uitdagingen tackelen?

Deze game is dus direct klaar om mee te beginnen. Speel het volgens de regels en verander het start stukje niet. Los de game op en scoor! Maar speel je met jongere kinderen dan kan je de uitdaging veranderen naar de Smart Games plug & play ball gewoon oplossen naar wat mogelijk is voor de speler. Speel het alleen of samen, plaats na elkaar een stukje. Het kan allemaal!

  • Direct klaar om mee te spelen
  • Diverse oplossingen
  • Makkelijk mee te nemen
  • Aanbevolen vanaf ongeveer 6 jaar
  • Ean code 5414301524939

Scoren maar!

We love Smart Games. Maar dat had ik al gezegd. Die liefde is na deze Smart Games plug & play ball uittesten nog net zo groot. Want wat is deze game weer heerlijk! Het is zo fijn dat je direct kan starten. De bal is duurzaam en stevig gemaakt en het spel is direct duidelijk. Mijn jongste dochter van 3 gaat ook direct van start. Net zoals haar zus van 9. De ene regel van het startstukje wat je niet mag verplaatsen pas ik bij hun nog niet toe. Ze mogen stukjes verplaatsen totdat de bal 1 geheel is.

Dat lukt in het begin lastig, het is een goede uitdaging. Maar na een tijdje gaat het prima en dan voer ik de regel van het startstukje in. Direct merken ze weer dat de uitdaging terug is. En dat is zo leuk aan Smart Games. De spellen blijven leuk. En ook mooi. De kwaliteit is echt onwijs goed en zo ook van deze Smart Games plug & play ball. Het past, het materiaal is fijn en het kan tegen een stootje.

We zijn gaan reizen met de trein en deze Smart Games plug & play ball is mee. Ideaal voor mee op reis. Maar ook op de bank tijdens het Netflixen, tijdens de zwemles en andere uitjes gaat de bal mee. Het is bijna vechten in huis wie de bal heeft. Wat ons betreft dus een aanrader.

Lees ook deze blogs

Ken jij Smart Games plug & play ball al?

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.