Boonie Bears redden de Aarde – een familiefilm vol actie

Bij het begin van Boonie Bears redden de aarde zit je direct in een actie. Een stad wordt aangevallen door een groot monster gemaakt van afval. De Boonie Bears weten gelukkig met hem af te rekenen met hun superkrachten. Wij zitten er gelijk in en kijken uit naar de rest van de film! Ik zal niet teveel spoilers weggeven want ik mag ook nog 2 kaarten weggeven. Lees dus vooral verder voor de winactie!

Boonie Bears redden de aarde

Boonie Bears redden de aarde

Maak kennis met de wereldberoemde Boonie Bears! Deze doldwaze beren zijn de Nederlandse bioscopen in gevlogen voor een mega avontuur! Zodra Bramble de beer in het bos een buitenaards object vindt, fuseerd zijn brein met de kern van een ruimteschip. Hij wordt een genie die schrikt van alle mambo jambo die in zijn hoofd zit. Lees kennis over de aarde. Hij vlucht naar zijn huis en wil gaan genieten van zijn ijsje als het plots heel donker wordt in zijn huis.

Voor hem staat een gevaarlijk uitziende poes die hem gevangen wil nemen omdat hij wat van haar heeft afgenomen. Het ruimteschip wat nu in zijn brein zit is namelijk van haar.

Lieve poes of toch niet?

Maar is Avi wel echt zo’n schattige poes? Of is het een eng duister poesje? En waarom is ze zo uhm katachtig in Boonie Bears redden de aarde?

Avi word al jaren achtervolgt door een stel superschurken omdat zij de enigste van haar soort nog is. Samen met Bramble, Briar en Vick zullen ze de strijd aangaan om de aarde te beschermen tegen het lot wat Avi haar planeet heeft gehad.

Boonie Bears redden de aarde is een film vol actie. Met Bramble als een sterke, ietwat domme beer. Avi als een slimme poes en gemene tegenstanders die de twee soms te vlug af zijn.

Mijn dochter en ik hebben van de film genoten. Als volwassene vind ik het mooi dat de aarde zo in beeld komt en dat het thema duurzaam met de aarde omgaan er ook in terugkomt. Zoals de hoeveel afval die wij maken en de rommel die we achterlaten. Het uitwonen van deze planeet waar we echt heel wat zuiniger mee om mogen gaan.

Stemmencast

De stemmencast van de Nederlands gesproken versie van Boonie Bears redden de aarde, is een mix van Nederlands en Vlaamstalige stemmen.

Milan van Weelden (Stem), Andy van Veen (Stem), Rik Sinkeldam (Stem), Lynn Tackaert (Stem), Belinda Vermeer (Stem), Fred Butter (Stem), Paul Rosenboom (Stem), Carla van der Veldt (Stem), Merijn Oerlemans (Stem), Gio Borsboom (Stem)

Boonie Bears redden de aarde

Winactie Boonie Bears redden de aarde

Namens Moviecompany mag ik 2 kaarten weggeven voor Boonie Bears redden de aarde.

 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres zodat we contact met je op kunnen nemen.
 • Natuurlijk is een reactie op Instagram of Facebook ook goed! En het taggen van vrienden worden wij ook blij van, maar is niet verplicht.

Gefeliciteerd Irene!

De prijs wordt verzonden door het mediabureau, hier zijn wij niet aansprakelijk voor als dit kwijt raakt.
Bij deelname geef je toestemming om je NAW gegevens en/of emailadres te delen voor het verzenden van de prijs, deze gegevens worden hierna weer verwijderd.

Lees ook deze blog voor nog meer leuke kinderfilms dit voorjaar

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

32 reacties

 1. Dit lijkt mij een geweldige film voor mijn jongste 2 kids. Weer een keertje gezellig naar de bios zou een feestje zijn!

 2. Dat klinkt als een zeer mooie en spannende film voor jong en oud! Onze dochter wordt vandaag 8 jaar. Het zou super zijn om op zo’n dag een extra verrassing te hebben.

 3. Leuke winactie. Effe een uitje naar de bios met mijn jongens zou geweldig zijn. Zo tijdens de verbouwing kunnen ze niet echt thuis hun ei kwijt. En een uitje naar de bios zou een fijne verrassing zijn

 4. WoW wat een leuke winactie !
  Doe graag mee voor mijn moeder omdat ze zoveel werkt de laatste tijd!
  Ze wil heel graag een keer met mij naar de film maar heeft geen tijd maar als ik dit win ga ik haar er mee verrassen!
  Iedereen veel Suc6 met winnen ❤️💖
  Groetjes Lotte ❤️💖

 5. Wat leuk! Ik zou graag met mijn dochter (7) naar deze film gaan. Wij zijn 5 maanden geleden uit Australië naar Nederland verhuisd en mijn dochter’s Nederlandse taal verbetert nog steeds elke dag. Films helpen hier enorm bij!

 6. Wat een leuke en vrolijke film. Ik doe heel graag mee om mijn zoontje voor zijn verjaardag te verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.