DIY kinderliedjesboek een overzicht alle knutsels en kinderliedjes

Ik heb ondertussen al zoveel kinderliedjes met de kinderen geknutseld voor in het DIY kinderliedjesboek dat het voor sommige volgers misschien wel handig is om een totaal overzicht te hebben waar je alle kinderliedjes makkelijk kunt vinden. 

DIY kinderliedjesboek overzicht

kinderliedjesboek

De komende weken behandel ik weer een aantal kinderliedjes om het DIY kinderliedjesboek aan te vullen, gewoon een simpele multomap met eigen knutsels, dus tijd om weer eens  terug te kijken naar alle kinderliedjes die al in de mappen van de kinderen aanwezig zijn. Het zijn er ondertussen al een flink aantal! En voor nieuwe volgers ook wel handig om alles in 1 overzicht bij elkaar te hebben staan!

Kinderliedjes over Dieren

kinderliedjes pasen

Kinderliedjes Lente

kinderliedjesboek boer wat zeg je van mijn kippen

Kinderliedjes Zomer

kinderliedjes

Kinderliedjes Herfst

op een grote paddenstoel

DIY kinderliedjesboek Sinterklaas

sint boot

DIY kinderliedjesboek Kerst

DIY kerstknutsel Foamsticker

Waarom liedjes zingen?

Misschien vraag je je af waarom er zoveel liedjes worden gezongen bij kinderen. In de eerste plaats omdat muziek goed is voor de ontwikkeling. Er woorden meer verbindingen gelegd in de hersenen. De woordenschat wordt vergroot en het is meestal heel gezellig om samen liedjes te zingen. Als je een supergevoelig kind hebt zul je je wel moeten aanpassen, maar de meeste kinderen zingen en swingen er vrolijk op los!

Welke liedjes zijn favoriet bij jouw kinderen? Maak er eens een knutsel van. Wedden dat ze dit hartstikke gaaf vinden!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.