Wobs winactie tijdens de herfsthop Gesloten

Buiten is het koud en guur! De dagen worden alsmaar kouder en natter en je ziet steeds minder mensen op de fiets simpelweg omdat het geen lekker weer is. Koude handen op de fiets als je weer eens je handschoenen bent vergeten of natte handen als het heel hard giet en je handschoenen doorweekt zijn. Vanaf nu is dat verleden tijd! Warm on Bikes kan nu met de fietswanten van Wobs. En speciaal voor de herfsthop een winactie en kortingsactie!

Herfsthoppers welkom

Allereerst wil ik alle herfsthoppers welkom heten op mijn blog! Een tijdje terug deed ik al mee met de Nationale mamabloggerdag waar ik de eerste keer mee deed aan een hop. Een hop is een cirkel van in dit geval 30 bloggers die naar elkaar verwijzen. Ik verwijs naar de gene voor en achter mij in de rij en zo kan je als een treintje het hele spoor af. Overal kun je wat winnen en meer te weten komen over andere blogs die misschien ook wel interessant zijn voor jou!

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

Mamablogger dag bloghop

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de o-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 3,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’smet de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

herfst voorleesboeken Saar in de herfst

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

Nieuwe producten van Lidl

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Dan nu over op de herfsthop winactie bij Mamascrapelle!

Warm on Bikes met fietswanten van Wobs

Een tijdje terug kwam er iemand bij mij wat ophalen en die had een soort van zakken op haar stuur zitten. Ik vroeg haar wat het was en ze vertelde mij dat ze heel blij was met haar fietswanten van Wobs. Hierdoor had ze altijd warme droge handen op de fiets. Nieuwsgierig als ik was ging ik gelijk opzoeken om hier meer informatie over te vinden. En wat schetste mijn verbazing het kantoor van de fietswanten van  Wobs ligt op een steenworpafstand van ons huis dus een afspraak om kennis te maken en meer hierover te horen was snel gemaakt!

Wobs winactie Wobs winactie Wobs winactie

Waarom Wobs?

Hester is de oprichtster van Wobs. Na ruim 20 jaar bij Unilever te hebben gewerkt en ook nog wat jaren voor TNO ging zij met het hele gezin naar Shangai in verband met het werk van haar man. Het eerste wat haar daar opviel was dat iedereen daar brommer rijdt en dat ze met een soort kappen, van sky met ruw vilt van binnen, rijden op het stuur om de handen te beschermen tegen de kou in de winter. Ze besloot wat stofjes te kopen op de markt en ging aan de slag met wat demomodellen. Deze verkocht Hester op de Amerikaanse school op de Christmas Fair en daar werden ze enthousiast ontvangen door ouders uit Amerika en Denemarken onder andere.

In 3 jaar Shanghai heeft zij haar ideeën verder uitgewerkt en ging zij op naar een fabriek die dit voor haar kon maken. Helaas kwam zij veel fabrieken tegen met slechte arbeidsvoorwaarden en kinderarbeid. Uiteindelijk vond zij een fabriek die ook de kleren van onder andere Olily maakt.

Wobs winactie Wobs winactie Wobs winactie

Groen ontwikkelen

Herfsthop winactie Wobs

De fabriek waar de fietswanten van Wobs worden gemaakt heeft het label Waste2wear. Dit houdt in dat al haar producten van gerecyclede plastic flessen worden gemaakt.

Ook de tas waar de Wobs in verkocht worden is biologisch afbreekbaar en de instructie is gemaakt op gerecycled papier.

Als logo koos zij voor een wombat, dit is een heel klein pluizig beestje met een buidel als een kangaroe waar het kindje veilig warm geborgen zit. Dit gevoel wil Hester de mensen ook geven als zij aan het fietsen zijn in de kou.

Herfsthop winactie Wobs

Ook de binnenkant is voor een groot deel gerecycled waardoor het echt een top product is voor iedereen die verantwoord met het milieu om wil gaan!

Er bestaan verschillende soorten fietswanten van Wobs. Zo is er een type voor kinderen en een type voor volwassenen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende designs!

Wobs bevestigen op je fiets

De fietswanten van Wobs zijn heel makkelijk te bevestigen op je fiets en elke set heeft 4 tie ribs. Een set voor dit jaar en 1 set voor volgend jaar. Ook zit er een duidelijke beschrijving bij.

Herfsthop winactie Wobs

Herfsthop winactie WobsHerfsthop winactie Wobs

De kinderwobs (links) zijn met een plaklaag dicht te plakken om het stuur heen. De volwassen Wobs hebben een extra klittenband om rem en versnellingskabels mee te bevestigen op zo’n manier dat er geen wind doorheen komt.

Herfsthop winactie Wobs

Leg voordat je begint met bevestigen de Wobs goed voor je neer. Ze moeten licht naar binnen buigen en de klittenband sluiting moet naar beneden. Het Wobs label is aan de buitenkanten.

Herfsthop winactie WobsHerfsthop winactie WobsHerfsthop winactie WobsHerfsthop winactie Wobs

Allereerst doe je een kabel op het roze gedeelte tussen het klittenband, de tweede kabel doe je halverwege het klittenband. Daarna bevestig je de tie rib en vervolgens trek je alles goed aan. Nu zit je Wobs stevig op je stuur vast en kan er geen wind meer door naar binnen.

Herfsthop winactie Wobs

Zoals je ziet zit je handvat nu lekker warm en het klepje om hem dicht te doen bovenaan.  Herfsthop winactie Wobs

De Wobs heeft duidelijke reflectoren om extra veilig te kunnen fietsen in het donkere weer!

Herfsthop winactie

Voor de herfsthop mag ik een set  fietswanten van Wobs weggeven! Wil je meedoen laat dan in een reactie hieronder achter welke Wobs je zou willen? Je vindt ze in de webwinkel van Warmonbikes.

Wil je niet 1 week wachten of je misschien de winnaar wordt van deze leuk actie? Dan kun je de komende 3 weken de Wobs naar keuze bestellen met 15% korting! De kortingscode is mamascrapelle

Hop je door?

Nu wil ik je graag doorsturen naar de blog van Channa  waar je het boek Knoop & knot   kunt winnen. Hier schreef ik zelf eerder al een review over en het is echt een leuk boek!

knoop en knot

Hop je de andere kant op dan stuur ik je graag door naar de blog van Farah  waar je een gepersonaliseerd notitieboek kunt winnen.

Veel plezier met herfsthoppen!

Disclaimer

 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!