Wobs winactie tijdens de herfsthop Gesloten

Buiten is het koud en guur! De dagen worden alsmaar kouder en natter en je ziet steeds minder mensen op de fiets simpelweg omdat het geen lekker weer is. Koude handen op de fiets als je weer eens je handschoenen bent vergeten of natte handen als het heel hard giet en je handschoenen doorweekt zijn. Vanaf nu is dat verleden tijd! Warm on Bikes kan nu met de fietswanten van Wobs. En speciaal voor de herfsthop een winactie en kortingsactie!

Herfsthoppers welkom

Allereerst wil ik alle herfsthoppers welkom heten op mijn blog! Een tijdje terug deed ik al mee met de Nationale mamabloggerdag waar ik de eerste keer mee deed aan een hop. Een hop is een cirkel van in dit geval 30 bloggers die naar elkaar verwijzen. Ik verwijs naar de gene voor en achter mij in de rij en zo kan je als een treintje het hele spoor af. Overal kun je wat winnen en meer te weten komen over andere blogs die misschien ook wel interessant zijn voor jou!

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

Mamablogger dag bloghop

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de o-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 3,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’s met de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

herfst voorleesboeken Saar in de herfst 

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

Nieuwe producten van Lidl

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Dan nu over op de herfsthop winactie bij Mamascrapelle!

Warm on Bikes met fietswanten van Wobs

Een tijdje terug kwam er iemand bij mij wat ophalen en die had een soort van zakken op haar stuur zitten. Ik vroeg haar wat het was en ze vertelde mij dat ze heel blij was met haar fietswanten van Wobs. Hierdoor had ze altijd warme droge handen op de fiets. Nieuwsgierig als ik was ging ik gelijk opzoeken om hier meer informatie over te vinden. En wat schetste mijn verbazing het kantoor van de fietswanten van  Wobs ligt op een steenworpafstand van ons huis dus een afspraak om kennis te maken en meer hierover te horen was snel gemaakt!

Wobs winactie Wobs winactie Wobs winactie

Waarom Wobs?

Hester is de oprichtster van Wobs. Na ruim 20 jaar bij Unilever te hebben gewerkt en ook nog wat jaren voor TNO ging zij met het hele gezin naar Shangai in verband met het werk van haar man. Het eerste wat haar daar opviel was dat iedereen daar brommer rijdt en dat ze met een soort kappen, van sky met ruw vilt van binnen, rijden op het stuur om de handen te beschermen tegen de kou in de winter. Ze besloot wat stofjes te kopen op de markt en ging aan de slag met wat demomodellen. Deze verkocht Hester op de Amerikaanse school op de Christmas Fair en daar werden ze enthousiast ontvangen door ouders uit Amerika en Denemarken onder andere.

In 3 jaar Shanghai heeft zij haar ideeën verder uitgewerkt en ging zij op naar een fabriek die dit voor haar kon maken. Helaas kwam zij veel fabrieken tegen met slechte arbeidsvoorwaarden en kinderarbeid. Uiteindelijk vond zij een fabriek die ook de kleren van onder andere Olily maakt.

Wobs winactie Wobs winactie Wobs winactie

Groen ontwikkelen

Herfsthop winactie Wobs

De fabriek waar de fietswanten van Wobs worden gemaakt heeft het label Waste2wear. Dit houdt in dat al haar producten van gerecyclede plastic flessen worden gemaakt.

Ook de tas waar de Wobs in verkocht worden is biologisch afbreekbaar en de instructie is gemaakt op gerecycled papier.

Als logo koos zij voor een wombat, dit is een heel klein pluizig beestje met een buidel als een kangaroe waar het kindje veilig warm geborgen zit. Dit gevoel wil Hester de mensen ook geven als zij aan het fietsen zijn in de kou.

Herfsthop winactie Wobs

Ook de binnenkant is voor een groot deel gerecycled waardoor het echt een top product is voor iedereen die verantwoord met het milieu om wil gaan!

Er bestaan verschillende soorten fietswanten van Wobs. Zo is er een type voor kinderen en een type voor volwassenen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende designs!

Wobs bevestigen op je fiets

De fietswanten van Wobs zijn heel makkelijk te bevestigen op je fiets en elke set heeft 4 tie ribs. Een set voor dit jaar en 1 set voor volgend jaar. Ook zit er een duidelijke beschrijving bij.

Herfsthop winactie Wobs

Herfsthop winactie WobsHerfsthop winactie Wobs

De kinderwobs (links) zijn met een plaklaag dicht te plakken om het stuur heen. De volwassen Wobs hebben een extra klittenband om rem en versnellingskabels mee te bevestigen op zo’n manier dat er geen wind doorheen komt.

Herfsthop winactie Wobs

Leg voordat je begint met bevestigen de Wobs goed voor je neer. Ze moeten licht naar binnen buigen en de klittenband sluiting moet naar beneden. Het Wobs label is aan de buitenkanten.

Herfsthop winactie WobsHerfsthop winactie WobsHerfsthop winactie WobsHerfsthop winactie Wobs

Allereerst doe je een kabel op het roze gedeelte tussen het klittenband, de tweede kabel doe je halverwege het klittenband. Daarna bevestig je de tie rib en vervolgens trek je alles goed aan. Nu zit je Wobs stevig op je stuur vast en kan er geen wind meer door naar binnen.

Herfsthop winactie Wobs

Zoals je ziet zit je handvat nu lekker warm en het klepje om hem dicht te doen bovenaan.  Herfsthop winactie Wobs

De Wobs heeft duidelijke reflectoren om extra veilig te kunnen fietsen in het donkere weer!

Herfsthop winactie

Voor de herfsthop mag ik een set  fietswanten van Wobs weggeven! Wil je meedoen laat dan in een reactie hieronder achter welke Wobs je zou willen? Je vindt ze in de webwinkel van Warmonbikes.

Wil je niet 1 week wachten of je misschien de winnaar wordt van deze leuk actie? Dan kun je de komende 3 weken de Wobs naar keuze bestellen met 15% korting! De kortingscode is mamascrapelle

Hop je door?

Nu wil ik je graag doorsturen naar de blog van Channa  waar je het boek Knoop & knot   kunt winnen. Hier schreef ik zelf eerder al een review over en het is echt een leuk boek!

knoop en knot

Hop je de andere kant op dan stuur ik je graag door naar de blog van Farah  waar je een gepersonaliseerd notitieboek kunt winnen.

Veel plezier met herfsthoppen!

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

43 Responses

 1. Een zalige oplossing maar hier ook zelden op de fiets! Dus ik gun het een andere fietsfanaat die graag warme handen heeft deze wintermaanden!

 2. We fietsen heel vaak, dus dit is echt heerlijk,op koude dagen. Ik doe mee voor mijn dochter, die vind dat echt super leuk als ze roze zijn, dus de Fluo Pink

 3. Wat leuk zeg, kende het nog niet! Ik fiets regelmatig dus zou het erg graag proberen. De Stars Black & White vind ik wel leuk.

 4. Wat een leuke winactie zeg! Ik heb ze echt nog nooit eerder gezien, maar het lijkt me echt geweldig op de fiets! Ik doe dan ook graag mee voor de Zebra versie 🙂

 5. Ik zie me al gaan op de bakfiets: nooit meer koude handen! I love iT! En helemaal groen daar hou ik misschien nog wel meer van. Ik ga voor de limited edition zebra, te stoer!

 6. O wat fijn zo zonder rijbewijs en overal maar op de fiets heen maar wat zullen onze drie dochtertjes jaloers op mij zijn?!

 7. Ik doe graag mee voor lekker warme handen op de fiets
  Ik hou echt van de kleur navy blue dus ik doe mee voor de urban navy!

 8. Ik mag al jaren niet meer fietsen. Maar heb wel n rolstoel. Ik denk dat ze daar ook supergoed aan vastgemaakt kunnen. Wauw is niet dat dit bestond joh. Ik word nu al blij nooit geen koude handen meer. Nou we duimen…..

 9. Leuk om zo kennis te maken met je blog…! Heb je pagina geliked…! Waag graag een kansje op warme handen op de fiets…! Heerlijk..!

 10. Wat ontzettend handig! Omdat wij geen auto hebben, zit ik eigenlijk elke winter zielig op mijn fietsje. Ik zou heel blij worden van de Specials Leopard, dus ik doe graag mee.

 11. Oh handig zeg! Timo klaagt altijd zo over koude handen! de kinder specials army zou hij super stoer vinden :d

 12. Wauw die zijn superleuk‼️Dan fiets je een stuk fijner met lekkere warme handjes ?Dus ik waag een kansje???

 13. Wat een uitvinding zeg! Ik fiets elke dag dus kan ze goed gebruiken. Ik zou voor de Limited Edition Zebra gaan of de Urban Black.

 14. Dit is echt de beste winactie ooit! Wat een gaaf product zeg! Aangezien ik 4 dagen per week naar mijn werk fiets zouden ze goed van pas komen. Stars black&white zou goed passen bij mijn moederfiets (gazelle bloom in witte uitvoering).

 15. Tof! Tof! Tof!
  Dit is echt iets voor mij en ik zou net als jou zijn gaan googelen als ik hier iemand mee zag.
  De fiets is mijn heilige koe. Dus alles wat ik doe gaat door weer en wind.
  Mn dochtertje zit nog lekker achterop voorlopig dus ik zou voor de mama variant kiezen. Ik ga voor de stars black & white. Mocht ik niet winnen komt hij op mn Sinterklaas lijstje. ☆
  Ik heb het berichtje voor je gedeeld op facebook.

 16. Oh woooww dat zou nog eens handig zijn !!! Ik ben gastouder dus ik moet 4 keer op een dag met de kids in de bakfiets op en neer fietsen dus deze zouden zoooooo welkom zijn. Ik zou kiezen voor deze mooie roze 🙂

 17. Oh, ideaal voor iemand zoals mij die altijd koude handen heeft.
  Vooral de Specials Jeans vind ik erg mooi.
  Hop hop.

 18. Oooh wat ziet dat er geweldig uit, wat een idee! Ik ben een echte koukleum… Ja, ik ding dus graag mee! Voor de Limited Edition Ethnic Mongolian, Supermooi!

 19. Oh wat een uitvinding!! Lijkt me fantastisch! Meteen even gesnuffeld welke het beste bij m’n fiets passen…

 20. Ik zou heel graag de volwassen versie winnen voor de bakfiets! het zou het fietsen met 2 kinderen en de boodschappen (en zónder trapondersteuning 😉 ) een stuk fijner maken! en papa, die ze vaak bij de oppas brengt, moet er ook mee rijden, dus de urban black of urban navy zou tof zijn!

 21. Hophophop…nu ben ik op jouw leuke blog gehoppeld. ?
  Ik heb Wobs een keer bij collega’s gezien maar dacht toen dat het DIY’s van oude handschoenen waren. Maar nee, je kunt ze gewoon kopen. Ik zou Urban Black gaan, af en toe fietst mijn man met mijn fiets.

 22. Oooohh dat is fijn! Ik heb alleen in het weekend een auto en fiets dus naar mijn werk en de winkels etc…. dit zou ideaal zijn. Handschoenen vergeet ik altijd of raak Ik krijg 🙁 ik zou gaan voor Stars black and white!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.