Zwemsokken volwassenen en kinderen – een veilig idee met Ockyz sweakers

Tijdens zwemlessen wordt er streng op gelet: NIET rennen in het zwembad! De eerste keer dat dochterlief dat hoorde zei ze later tegen mij: “Maar mama in het water kan je toch niet echt rennen?” Ze snapte er niks van. Het is natuurlijk niet rennen om het zwembad heen. Want ja daar kan het behoorlijk glad zijn en die tegels zijn echt HARD! geven niet mee en bloed in water is al gelijk heel veel bloed en kinderen die overstuur zijn. En nee dat willen we niet! Daarom zijn er zwemsokken volwassenen en kinderen uitgevonden. Heb jij al een paar?

Zwemschoenen of zwemsokken volwassenen en kinderen?

Zwemsokken volwassenen en kinderen - een veilig idee met Ockyz sweakers voor jong en oud. Geen ongelukken meer in het zwembad!
ockyz sweakers

Vroeger had ik zelf van die zwemschoenen. Altijd mee op vakantie toen ik klein was omdat je in de Franse rivieren best flink wat stenen had liggen in de oever. En stenen zijn scherp. In het zwembad heb ik nooit zwemschoenen aan gehad en zwemsokken die bestonden niet. Allebei hebben ze voordelen en nadelen. Zwemsokken hebben open tenen waardoor je een goed gripgevoel en balans hebt. Zwemschoenen beschermen ook je tenen voor scherpe stenen in het water. Ockyz Sweakers gaan maar liefst 4 maten mee, waar Zwemschoenen echt maar 1 a 2 maten meegaan. Wat ik mij zelf ook nog kan herinneren van de zwemschoenen waren die bandjes die altijd sneden in mijn huid. Geen lekker gevoel! Persoonlijk zou ik altijd kiezen voor zwemsokken voor volwassenen of kinderen omdat ik ze beter vind dan zwemschoenen.

Voorkom ongelukken met zwemsokken volwassenen en kinderen

Zoals ik al zei wordt er tijdens zwemlessen streng gecontroleerd op het rennen in het zwembad. Daarnaast dus op de kant he 😉 maar bij zwembaden zonder badmeesters rennen de kinderen wild door elkaar. Snel weer terug naar de glijbaan! Of als eerste op de duikplank willen staan. Het is altijd super glad en een ongeluk is zo gebeurd.

Het zwemuitje belandt dan al gauw met bloed! En dat is eigenlijk onnodig! Met zwemsokken voor volwassenen en kinderen kun je gewoon niet meer uitglijden! En dat geeft mij als moeder een heel fijn en veilig gevoel.

Jong geleerd is oud gedaan

Nu heeft dochterlief nog geen zwemdiploma en mag ze dus nog niet alleen in het zwembad spelen toch wennen wij haar nu al aan het dragen van de Sweakers. Jong geleerd is oud gedaan en ze kan beter nu wennen aan dat het veiliger is dan later als het te laat is en ze al is gevallen. Jonge kinderen zijn gewoon onvoorspelbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Aangezien dochterlief net zo dol is op zwemmen als ik zoeken wij onze vakanties altijd wel uit op iets met een zwembad erbij. In een apart kinderbadje mag ze van mij al prima alleen zwemmen. Maar het is ook gewoon een kind en als ze er opeens uit wil en rennend naar haar moeder wil komen dan vind ik dat toch nog wat uhm.. spannend zeg maar.

Zwemsokken volwassenen en kinderen – veilig in water

En weet je doordat de Sweakers 4 maten mee gaan zijn ze ook gewoon super goedkoop! Ze zijn ook nog eens antibacterieel en hebben een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes.

ockyz sweakers
gestikte stof tussen grote teen en tweede teen

Tussen de grote teen en tweede teen ( heeft die teen een naam?) zit een stukje stof dichtgenaaid, waardoor het een soort van teenslipper idee krijgt. De Ockyz sweakers blijft hierdoor goed zitten en zit als een tweede huidje om de voet heen. Heerlijk die zwemsokken voor volwassenen en kinderen

Zwemsokken volwassenen en kinderen - een veilig idee met Ockyz sweakers voor jong en oud. Geen ongelukken meer in het zwembad! en bikini
er bestaan ook bikini’s

Op ockyz.com kun je maar liefst 8 verschillende modellen sweakers vinden. Wij hebben voor dochterlief op dit moment de Pink Pump, maar voor de volgende maat kozen wij ( nou ja zijzelf) Turquoise Sport.

Ook is er bijpassende zwemkleding te vinden in de webwinkel. En momenteel zijn er leuke acties! Ockyz sweakers en zwemkleding voor €24,95 of 2 super basic sweakers voor €25 euro.

Zwemsokken volwassenen en kinderen - een veilig idee met Ockyz sweakers voor jong en oud. Geen ongelukken meer in het zwembad!
Ockyz sweakers voor jong en oud. Geen ongelukken meer in het zwembad!

De prints zijn modern en ze zitten goed. Bij onze laatste vakantie bij Center Parcs had dochterlief ze trouw elke dag aan. Heb jij al zwemsokken voor volwassenen en kinderen?

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

12 reacties

 1. Gefeliciteerd. Juli is een fijne maand on jarig te zijn. En zeker met deze temperaturen.
  Ik volg je op fb en ig.
  En voor mijn oost Indisch dove dochter (ik kan het 100x zeggen…niet rennen) graag de combi sweakers en badkleding. Fijne dag

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke winactie. Ik doe graag mee voor het pakket met 1 paar sweakers en zwemkleding.

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne dag vandaag? Ik doe graag mee voor pakket 1 (zwemkleding en sweakers) voor mijn zoon zn verjaardag!

 4. Hiep hiep hoera gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee voor pakket 2. Kan ik al 2 kids iit mijn gezin veilig laten zwemmen

 5. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! En wat een leuke actie. Dit lijkt me echt zo ontzettend handig. Als ik mocht winnen dan zou ik kiezen voor pakket 1.

 6. De sokjes zouden mega handig zijn voor onze dreumes en onze kleuter kan wel een nieuwe zwembroek gebruiken, dus ik ga voor pakket 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.