Speelgoed 1 jaar op de Negenmaandenbeurs – een cadeautip

Al een aantal jaren doe ik mee met een bloggertour over de Negenmaandenbeurs. Het blijft mij altijd verbazen hoeveel gaaf speelgoed er is. Speelgoed 1 jaar en ouder, maar ook echt voor baby’s van een paar maanden oud is er al speelgoed. Van duurzaam speelgoed dat je elke paar maanden kunt ruilen, tot bekend speelgoed van nijntje. psst nijntje komt 17 februari op de negenmaandenbeurs 2024!

nijntje het bekendste speelgoed 1 jaar en ouder

Nijntje lief klein konijntje. Dit kleine konijntje is al zo oud dat het inmiddels heel wat ervaring heeft met baby’s, peuters en kleuters. De tekeningen van Dick Bruna worden nog altijd gebruikt voor het maken van nieuwe merchandising. We kennen allemaal natuurlijk de nijntje boekjes. De rammelaars, tuimelaars, rugzakken en ander speelgoed voor baby’s rond de 1 jaar.

Op de negenmaandenbeurs is altijd een grote stand ingericht vol speelgoed en kleding. Op het nijntje pleintje zijn allerlei leuke nijntje producten te vinden, zoals zachte knuffels, kleurrijk speelgoed en mooie accessoires voor de kinderkamer.

Nieuw op de beurs zijn onder andere pluizige badjasjes van Jollein, het nieuwe nijntje speelgoedhuis van Clementoni, feestartikelen in pastelkleuren van HAZA en nieuwe varianten van de Mr Maria bundle of light lampjes. Veel van deze artikelen zijn verkrijgbaar voor exclusieve beursprijzen.

Ook zijn er nieuwe producten voor het Sikkelcelfonds.

Negenmaandenbeurs aanbieding nijntje

Sikkelcelfonds

Op het nijntje pleintje wordt ook aandacht besteed aan sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is een erfelijke
bloedziekte waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zonder behandeling
wordt 75 procent van deze kinderen niet ouder dan 5 jaar. Meer onderzoek naar genezing van
sikkelcelziekte is hard nodig. Daarom steunt nijntje het Sikkelcelfonds.
Op de Negenmaandenbeurs staat een zuil met producten waarvan een deel van de opbrengst naar
het Sikkelcelfonds gaat. Nieuw op deze zuil is de Packlamp. In een handomdraai tover je de
verpakking van dit product om tot een prachtige nijntje lamp. Dat zorgt voor minder
verpakkingsafval.

Lees ook deze blogs

Babbo's speelgoedboxen speelgoed 1 jaar

Duurzaam speelgoed rond 1 jaar met babyboxen

Heb jij een klein huis, klein budget of geloof je in de kracht van duurzaamheid en speelgoed boxen? Denk dan eens aan een abonnement met speelgoed voor kinderen rond de 1 jaar. Er zijn al boxen voor baby’s vanaf 0 maanden tot kinderen van 4 jaar.

Babbo’s is een circulair speelbox-abonnement voor kinderen van 0-4 jaar. De speelboxen zijn samengesteld met educatief speelgoed en afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase om de groei van kinderen op een spelenderwijze te bevorderen. De speelboxen worden om de 2 of 3 maanden gewisseld, zodat het speelgoed steeds aansluit aan de ontwikkeling van het kind. Het ontzorgt ouders van het giswerk over “welk speelgoed en wanneer” en omdat het speelgoed hergebruikt wordt is het een duurzaam concept.

Wat zit er zoal in de boxen?

  • Speelgoed 1 jaar: Sensorisch speelgoed, babyboekjes, stapel speelgoed, regenboog blokken, vormen speelgoed, tel speelgoed, auto’s en sorteerspeelgoed
  • Speelgoed 2 jaar: Speelgoed voor fijne motoriek, kralen, memorie, rollenspel, uitdagende bouwblokken en speelgoed om te bewegen.
  • Speelgoed 3 jaar: Telspeelgoed, grote bouwblokken, meer rollenspellen, boekjes, poppenhuis, buitenspeelgoed, magnetisch speelgoed, letters en cijfers leren.

Ook erg leuk om cadeau te geven als proefabonnement.

Speelgoed wat niet meer representatief is voor de speelgoedboxen wordt via een play it forward systeem gedoneerd aan ontwikkelingslanden. Een mooi duurzaam bedrijf dus!

Negenmaandenbeurs aanbieding Babbo’s

Speelgoed 1 jaar op de Negenmaandenbeurs

Welk speelgoed voor kinderen rond de 1 jaar?

Denk eraan om altijd de veiligheid van het speelgoed te controleren en te zorgen dat het geschikt is voor de leeftijd van jullie kleintje. Speelgoed moet niet alleen plezierig zijn, maar ook passen bij de ontwikkelingsfase van jullie avontuurlijke 1-jarige. Geniet van het speelplezier en ontdekkingen samen!

Muziekspeelgoed 1 jaar:

Voor de kleine maestro in spe zijn muziekinstrumenten fantastisch! Denk aan zachte trommels, kleurrijke tamboerijnen of schattige xylofoons. Deze instrumenten stimuleren niet alleen het gevoel voor ritme, maar ook de hand-oogcoördinatie.

Buitenspeelgoed 1 jaar:

Laat jullie kleintje de buitenwereld verkennen met zacht buitenspeelgoed. Kleurrijke ballen, een peuterglijbaan of zachte speelmatten zijn perfect voor het stimuleren van de motoriek en het ontdekken van de buitenomgeving.

Educatief speelgoed 1 jaar:

Educatief speelgoed op deze leeftijd kan variëren van stapelblokken en vormsorteerders tot interactieve boeken met texturen en geluiden. Deze speeltjes bevorderen de fijne motoriek, cognitieve ontwikkeling en creativiteit.

Badspeelgoed 1 jaar:

Maak het badtijd avontuurlijk met kleurrijk badspeelgoed! Drijvende eendjes, waterbekers of zachte waterspeeltjes maken het badderen niet alleen leuk, maar bevorderen ook de zintuiglijke waarneming.

Sensomotorisch speelgoed 1 jaar:

Zachte knuffels, speelkleedjes met verschillende texturen en stapelbare blokken zijn geweldig voor de ontwikkeling van de tastzin. Sensomotorisch speelgoed stimuleert de zintuigen en helpt bij het verkennen van verschillende oppervlakken en structuren.

Lees ook deze blogs

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.